2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de çoğu şeyi tamamladım. İsimli takımları bile hazır. Hastane çantası bile biraz zorlasam hazır sayılır iyice şişince yıkayıp ütülemek eşya bakmak yerleştirmek zor gelir diye şimdiden yapıyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza

Evet uyku arkadaşı yapıcam bende nasıl bisey yapacağıma karar veremedim. Bi karar versem ona göre gidip ip alicam
Ay sende ben gibisin. Karar vermek yapmaktan daha zor dimi. bende bütün ip malzemeleri hazırladım kapi susu ve taki yastığına basliycam ama model konusunda haftalardır karar veremedim

Ay sende ben gibisin. Karar vermek yapmaktan daha zor dimi. bende bütün ip malzemeleri hazırladım kapi susu ve taki yastığına basliycam ama model konusunda haftalardır karar veremedim
Evet ya diyorum ki kadife ipten yapayım. Yumuş yumuş olur

Evet ya diyorum ki kadife ipten yapayım. Yumuş yumuş olur
Kadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin mi

Ben varım hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım idrar bitimine yakın ve bitince kasık ağrısı oldu idrar verdim temiz çıktı doktor ağrı olduğu için monurol verdi o ağrı da geçti çok şükür Monurol devasa bir ilaç hayat kurtarıyor

Kadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin mi
İpi böyle olacak canım ama modele karar veremedim

Eklentiler

• a0d16dea45fa4af24957687234aa105f.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…