Aşırı tatlı olmuş ya ben hayatta yapamamBen bi sey yaptim kızlar
Ben bayiliyorum antin kuntin işlerle uğraşmaya. Bi oya dantel ör işle deseler elimi sürmemAşırı tatlı olmuş ya ben hayatta yapamam
Ben de çoğu şeyi tamamladım. İsimli takımları bile hazır. Hastane çantası bile biraz zorlasam hazır sayılırKızlar ben alışverişe erken mi acaba derken neredeyse çoğu ihtiyacımı aldımmobilyalar, bebek kıyafetleri , beşik bir kaçta ıvır zıvır Şimdiden bir iki saat ayakta durunca pertim çıkıyor özellikle kıyafet alışverişini son aylara bıraksam hiç yapamazmışım otur kalk ağrı sızı öyle yaptık alışverişleri zaten Hâlâ korkuyorum ama dua ediyorum bir yandan erken doğum riskine karşı Ocak sonu 36.haftam bitmiş oluyor Şubat'ı hiç saymıyorum o yüzden şimdi zaman geçmiyor ama son iki ay anlamayacağız bence ne ara geldi geçti diye Rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Bizim isim Muhammed olacak canımKızlar isim yazmayanlar varsa beni etiketleyip yazsın ekleyeyim
Küçük kuzulaaaar
Ayy çok güzel olmuşBen bi sey yaptim kızlar
Teşekkür ederimAyy çok güzel olmuşNe olarak kullanıcan canım bunları
Ben yapsam bişeye benzemez seninki baya güzel olmuş maşallahBen bayiliyorum antin kuntin işlerle uğraşmaya. Bi oya dantel ör işle deseler elimi sürmem
CAnm biximki Ali Asaf olacak ekleyebilirsinKızlar isim yazmayanlar varsa beni etiketleyip yazsın ekleyeyim
Küçük kuzulaaaar
Denemeden bilemeyizBen yapsam bişeye benzemez seninki baya güzel olmuş maşallah
Bende amigurumi olarak yapmayı düşünüyorum. Ama oğluşum emzik alırsa ona göre yapıcamTeşekkür ederimemzik askısı olarak kullanicaz inşallah. Meyvelerden de yapmayı düşünüyorum çok model var
Ay onlardan uyku arkadasi da yapiyolar. İnşallah emzik alırlarBende amigurumi olarak yapmayı düşünüyorum. Ama oğluşum emzik alırsa ona göre yapıcam
Evet uyku arkadaşı yapıcam bende nasıl bisey yapacağıma karar veremedim. Bi karar versem ona göre gidip ip alicamAy onlardan uyku arkadasi da yapiyolar. İnşallah emzik alırlar
Ay sende ben gibisin. Karar vermek yapmaktan daha zor dimi.Evet uyku arkadaşı yapıcam bende nasıl bisey yapacağıma karar veremedim. Bi karar versem ona göre gidip ip alicam
Evet ya diyorum ki kadife ipten yapayım. Yumuş yumuş olurAy sende ben gibisin. Karar vermek yapmaktan daha zor dimi.bende bütün ip malzemeleri hazırladım kapi susu ve taki yastığına basliycam ama model konusunda haftalardır karar veremedim
Kadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin miEvet ya diyorum ki kadife ipten yapayım. Yumuş yumuş olur
Ben varım hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım idrar bitimine yakın ve bitince kasık ağrısı oldu idrar verdim temiz çıktı doktor ağrı olduğu için monurol verdi o ağrı da geçti çok şükürİdrar yolu enfeksiyonu olmayan bi ben kalmıştım herhalde ben de katıldım sonundaaşırı fazla var maalesef ağrım da çok, 4+ lökosit çıktı kültür bekliyoruz. Dün gece yatmadan monurol içtim inşallah duyarlıdır da tekrarlamaz enfeksiyon bol su içmeye çalışıyorum
İpi böyle olacak canım ama modele karar veremedimKadife ip nasıl oluyo pek gözümde canlanmadi. Ama normal ipler biraz daha sert model cikartiyo onun yerine dediğin gibi yumuşacık bi sey daha güzel olur. Modeline karar verdin mi
Aaa ip güzel model ayrı güzel yalnızİpi böyle olacak canım ama modele karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?