2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimde aşırı kesik fobim var parmagım kesilse günlerce parmagıma bakamam
Bende ısrarla normal doğum istiyorum, normal isteme sebebimde burda epidural yapmaları
Onu vuruldugunda ne sancı ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmiyosun sadece ıkınıyosun ağrı hissetmeyince ıkınmasıda zor oluyor

Bilemedim canım ben tam sınırları bilmiyorum benimki öyleydi iyi dedi doktorum
Ama gruptan birisi sınırları yazmıştı sanki en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir
Kızlar benim değerler sizinkilere göre çok yüksek maalesef
Bi doktor arkadaşla görüştük gittiğimiz hastanede doktor pozitif oldugunu söyledi.
Çarşamba randevum var ona göre bi yol izliycez
Ama ben şimdiden diyetisyen ayarladım yarın diyet listemi hazırlıycaz

Kesik fobisi olan biri olarak yalnız değilmişim anlarsın benii

Kizlaaaar tabloya bakmadım ama galiba en sonlara kalanlardanim isim konusunda

Suanlik yanına bi isim karar veremedik ama kızımızın adı rabbimin izniyle Betül olucak
B Buffalosos

Ay şimdi baktım da tabloya baya eksikmiş isim bölümü bende sona kaldım zannediyorum

Sağlıkla gelsin. Biz isme asla karar veremedik akışına bıraktık :))

Benim annem de en küçük kardeşime öyle oldu. Doktora gittiler pazartesi sezeryan dedi. Eve geldik gecesine annem sancılandı ve normal doğurdu

Maşallah benim kızımın ismi de Betül çok severim

Kızlar isim yazmayanlar varsa beni etiketleyip yazsın ekleyeyim
Küçük kuzulaaaar

İdrar yolu enfeksiyonu olmayan bi ben kalmıştım herhalde ben de katıldım sonunda aşırı fazla var maalesef ağrım da çok, 4+ lökosit çıktı kültür bekliyoruz. Dün gece yatmadan monurol içtim inşallah duyarlıdır da tekrarlamaz enfeksiyon bol su içmeye çalışıyorum

Kızlar molfix indirimi bekleyenler vardı sanırım hepsiburadada 2.pakette %50indirim varmış dmlcm sanırım sen bekliyordun

Çok geçmiş olsun bende olmamıştım hiç geçen hafta oldum ama bence rutin olmayan yok yani

Onu hesapladım da tanesi 2bucuga felan geliyo pek indirim değil benim için. Gecen gün görünce heyecan yapmıştım hevesim kursağımda kaldı
Ben prima stokluyorum biĺgim yok ama 2 numara bezde tanesi 1.7ye geliyor yazmışlar görünce paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…