Benimde aşırı kesik fobim var parmagım kesilse günlerce parmagıma bakamamBendeenormal olsun istiyorum içten içe ama kendime güvenemiyorum işte zaten ciddi anlamda kesik fobim var yani parmağımın ucu kesilse fena oluyorum sezeryan olursam da o kesik o ameliyat esnasındaki çekiştirmeler felan cidden of of yani bilmiyorum biz mi nazliyiz herkes ki bizim gibi bakalım ne olacak sonumuz hayr olsun
Bilemedim canım ben tam sınırları bilmiyorum benimki öyleydi iyi dedi doktorum
Ama gruptan birisi sınırları yazmıştı sanki en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir
Kızlar benim değerler sizinkilere göre çok yüksek maalesef75 mg şeker ile ölçüldü benim
Açlık 86
1.saat 143
2.saat 152 çıktı perinatolog doktorum sınırda çıktı diyete devam et 3 hafta sonra tekrar şeker yüklemesi yapılıp bakmamız lazım yoksa ilaca başlamak lazım dedi
Kesik fobisi olan biri olarak yalnız değilmişimBenimde aşırı kesik fobim var parmagım kesilse günlerce parmagıma bakamam
Bende ısrarla normal doğum istiyorum, normal isteme sebebimde burda epidural yapmaları
Onu vuruldugunda ne sancı ne ağrı ne sızı hiç bişey hissetmiyosun sadece ıkınıyosun ağrı hissetmeyince ıkınmasıda zor oluyor
Kaybetme korkusuKızlar sezeryan isteyenler niye istiyor acaba merak ettim
Sağlıkla gelsin. Biz isme asla karar veremedik akışına bıraktık :))Kizlaaaar tabloya bakmadım ama galiba en sonlara kalanlardanim isim konusunda
Suanlik yanına bi isim karar veremedik ama kızımızın adı rabbimin izniyle Betül olucak
B Buffalosos
Ay şimdi baktım da tabloya baya eksikmiş isim bölümübende sona kaldım zannediyorum
Benim annem de en küçük kardeşime öyle oldu. Doktora gittiler pazartesi sezeryan dedi. Eve geldik gecesine annem sancılandı ve normal doğurduGerçi benim kuzenim sezaryen günü aldı 2 gün kala bir akşam suyu geldi apar topar hastaneye doğum kanalına girmiş bebek geliyornormal doğdu doktor alamam kanalda gelecek böyle demiş öyle çıktı bebiş bazen ilahi plan var
Maşallah benim kızımın ismi de Betül çok severimKizlaaaar tabloya bakmadım ama galiba en sonlara kalanlardanim isim konusunda
Suanlik yanına bi isim karar veremedik ama kızımızın adı rabbimin izniyle Betül olucak
B Buffalosos
Ay şimdi baktım da tabloya baya eksikmiş isim bölümübende sona kaldım zannediyorum
Yaa bizim de isim yok dahaKızlar isim yazmayanlar varsa beni etiketleyip yazsın ekleyeyim
Küçük kuzulaaaar
Yaaa ne güzel isimleriyle yaşasın evlatlarimiz inşallahMaşallah benim kızımın ismi de Betül çok severim
Onu hesapladım da tanesi 2bucuga felan geliyo pek indirim değil benim için. Gecen gün görünce heyecan yapmıştım hevesim kursağımda kaldıKızlar molfix indirimi bekleyenler vardı sanırım hepsiburadada 2.pakette %50indirim varmışdmlcm sanırım sen bekliyordun
Çok geçmiş olsun bende olmamıştım hiç geçen hafta oldum ama bence rutin olmayan yok yaniİdrar yolu enfeksiyonu olmayan bi ben kalmıştım herhalde ben de katıldım sonundaaşırı fazla var maalesef ağrım da çok, 4+ lökosit çıktı kültür bekliyoruz. Dün gece yatmadan monurol içtim inşallah duyarlıdır da tekrarlamaz enfeksiyon bol su içmeye çalışıyorum
Ben prima stokluyorum biĺgim yok ama 2 numara bezde tanesi 1.7ye geliyor yazmışlar görünce paylaşayım dedimOnu hesapladım da tanesi 2bucuga felan geliyo pek indirim değil benim için. Gecen gün görünce heyecan yapmıştım hevesim kursağımda kaldı
Ben artık 4 bumara almayiliyim diğerlerini almıştım. O yüzden pek indirim işlemedi banaBen prima stokluyorum biĺgim yok ama 2 numara bezde tanesi 1.7ye geliyor yazmışlar görünce paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?