2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende madre alacağım iyi geldi gözüme yatakta hediye ediyor kendi sitesinde umarım güzeldir yatak
Bir arkadaşımdan elelenin park yatağının yanında verilen yatağın çok ince ve iyi olmadığını duymuştum bilgin olsun imkanın varsa mağazasında bak istersen

Bir arkadaşımdan elelenin park yatağının yanında verilen yatağın çok ince ve iyi olmadığını duymuştum bilgin olsun imkanın varsa mağazasında bak istersen
Olmadı kullanmam yatak için değilde hoşuma gitti elele ondan onu alayım dedim

Park yatakların üst kademesinde kullanılan yataklar 4 yada 5 cm kalınlığında oluyormuş zaten yoksa taşımazmış. Arkadaşına verilen daha mı inceymiş acaba?

Park yatakların üst kademesinde kullanılan yataklar 4 yada 5 cm kalınlığında oluyormuş zaten yoksa taşımazmış. Arkadaşına verilen daha mı inceymiş acaba?
Evet baya ince bir süngermiş

Park yatakların üst kademesinde kullanılan yataklar 5 cm oluyormuş zaten. Daha kalınları daha ağır olacağı için taşımazmış
Bencede onun için ince yapıyorlardır. Yataş ın sitesine baktım orada da inceydi . Belki malzemesi daha kaliteli olabilir

Normalde aralık anneleri grubundayım kızlar, tesadüfen bakayım bu gruba dedim. Elelenin madre modelini aldım ben de. Yatağı kurmadım daha direk kaldırdım ama süngeri çıkarabileceğim bir yerde sizi hemen fotoğraflıyorum

Üşenmedim ölçtüm de Kızlar kalınlık olarak dediğiniz gibi 4-5cm. Tam olarak bakınca görüntüsü de böyle. İkisini de atıyorum. Orta sertlikte. Rahatsızlık duyacağını sanmıyorum. Ben mesela içine reflu yatağı aldım e bebekten 100 küsür bir şeydi. Fiyatı da uygundu. Başlarda beşiğin içine reflu yatağını da oturtup kullanacağım. Bebek için de daha rahat olur. İlerleyen zamanlarda rahatlık açısından daha kolay gözlemlenebilir bu arada ben yerim olmadığı için gardropun arkasına koyuyorum posetiyle şimdilik. Tekrar geri koyacağım için poseti çıkaramadım. Kusura bakmayın lütfen

Eklentiler

• IMG_5100.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_5098.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 78
Ben de öyleyim. 2-3 gündür çok az hissettim. Sonra biraz kıpırdandı. Normaldir bence ya

Kızlar akşam yemeginden 2 saat sonra şekerimi ölçtüm
92 çıktı iyi mi sizce dmlcm
Bende kahvaltıdan 1ve 2saat sonra ölçümler yapıyorum benim de 1.saat 99 2.saat 98 çıktı değerleriniz normal , bana doktorun verdiği kağıtta değer aralıklarına bakabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_4859.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
Bi ara beni yatirmiyodu öyle şiddetli tekmelemesi vardi. Gün içinde ayakta kalmamam gerekli ama oturunca bile vurmalarindan acı cekiyodum. Sonra bi anda o hareket azaldı. 2 gün arayla sağlık ocağına gitmiştim. Kalp atışı duyumu da yapıldı. Ebeye anlattım durumu. Hani hissediyorum ama eski şiddet güç yok dedim. Bazı günler derin uykuya geçerler büyüme evresinde bu haftalarda dedi. Bide kilo aldıkça yeri daralicak eski şiddetli vurmalari da azalacak dedi. Çarş gününden beri minimum hareket var. Hatta genelde ben dürtüp uyandiriyorum eğer çok uyursa. Günleri günlerini tutmuyo. Bazen sabaha kadar gözümü kirpamiyorum tekmelerden bazen zor uyandiriyprum minicik hareket ediyo. Ve benimde ayaktayken hiç hareketi olmuyo. Sırt üstü uyanınca hareketleniyor. Cok endişe ettiğinde seslen sesimizi taniyolar artık. Sese tepki vermezse de elinle çoğunlukla olduğu taraf ne tarafsa pit pit vur biraz uyanıyor.

Bende kraft almıştım. Yatağın kalınlığı 10 cm gibi. Bu modele bakabilirsin. Civilden almıştım 550 liraydi. Ne yumuşak ne sert. Hafif ama çabuk sunecek bi yapısı yok.

Eklentiler

• 20231111_070941.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 79
  • 20231111_070925.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 66
Park yatakların geneli 5 cm yatağın malzemesi önemli visco olanları tercih etmeyeceksiniz pamuk olacak

Ben ebebekten aldım beşiği en ideali 6 cm diye duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…