2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Geç döllenme vs de olmuş olabilir canım. Mecbur bir hafta daha beklemek zorundasin. Gönlünü ferah tut. İyiyi güzeli düşün. Buradaki cogu kişi de farklı sınavlardan geçiyor. Eğer öyleyse bile rabbimin takdiri budur. Hakkında en hayirlisi olsun

Tabi ki öyle de işte insanın içi içine sığmıyor modum da enerjim de çok düştü açıkçası bir kötü yorumlar duyup okuyunca çok etkilendim

Evrt kuzum doktor öyle dedi ağrılar çok normal dedi
Ben normalde de adetim hep ağrılı geçerdi vücudun bir alışma durumu da var rahimde büyüyor bebekte tutunuyor ağrı oluyor
Benim de çok ağrılı geçerdi bazen ağlardım ondan da olabilir doğru canım rahatladim biraz

Tabi ki öyle de işte insanın içi içine sığmıyor modum da enerjim de çok düştü açıkçası bir kötü yorumlar duyup okuyunca çok etkilendim
Burda çok mucize okuduk, herkesin hikayesi kendine özel, kendine güzel, kendi kaderinde. Her şey olması gerektiği için oluyor. Ben buna inanıyorum. Bana da düşük olacak kesin dedi doktor bekliyorum. Alan da veren de O. Elimden geleni yaptım beklemedeyim ben de canım. Dua et

Hamile kaldığımdan beri sürekli dua ediyorum kendim için de herkes için de rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin evlat hasreti vermesin aratmasın sağlıkla herkes alsın diye umarım herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır

Kızlar rahmim değil de karnım ağrıyor, karın ağrısı yaşayanlar var mı? Kanamam yok şükür ama endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Evet bağırsak ağrısı gaz veya sindirim ağrısı göbek çevresinde de karında da hissediyorum bağırsak bu

Riskli gebelik, korkuyorum. Üstelik bugün doktor bebekler erken gelirse hepsi ölür seçim yapmak zorundasın dedi. Bilmiyorum psikolojik olarak etkilenmiş olabilirim.
Stres direkt mide ve bağırsakları etkiler. Ay sen şu doktorlara bakma ya bazılarının insan psikolojisi dersi alması gerekiyor. Hepsi ölür, kesin düşer. Çok bildiler ya. Sırf böyle bir şekilde kendini ifade ettiği için bile değiştirilir bu doktor

Zaten doktor bana gelme sana bakmam dedi. Bulunduğum şehirde alternatifsiz olmak çok kötü. Bebeklerimi yaşatmak için perşembe şehir değişikliği yapacağım.

Valla 5bin betayla keseyi görmeyip dış gebelik dedi hastanenin ortasında yere çöküp ağladım ertesi gün başka doktor gördü artık gerçekten sadece olumluya odaklandım doktorlar da stres yaptırıyor çok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…