2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yüzüste uzanıp yatan var mı ben de farketmeden çok oluyor
Ben uzaninca sanki karnıma kasigima bı şey batıyor ama ben bacak ve kollarımın arasına yastık koymaya çalışıyorum kocayı yastiksiz yatırıyorum mesela ama doğru değil siz benim yaptığımı yapmayın

Koku hassasiyet bulantı var mı? Genelde beni rahatsız eden kokulardan sonra bir öğürme isteği oluyor bende. Geçmiş olsun zehirlenme değildir inşallah gebeliğin rutin halidir bu haftalarda en üst seviyede olması normal.

Açlık tokluk farketmiyor ikili test icin haftandasin 11 ile 14 hafta arasında yapılan bir test icin rahat olsun doktor ultrasonla kontrol ediyor bebeği devlette yaptırıyorsan ikili test icin diye randevu Alman gerekiyor özelde yaptırıyorsan o ayrı tabi

İkili test yaptırdın mi canım? İnşallah bişey yoktur evham yapma bende 10+5 im bana hic ense kalinligi falan demediler 12haftada gel bakicaz dediler. Merak etme sen icini ferah tut
Sana ikili üçlü o tür testler önermeyiz direk kesin sonuç veren testi yapmalısın dedi, ikili olmadan cvs varmış plasentadan aşınan örnek ve amniyosentez onları yapacak

Yaa inşallah çok sevindim inşallah ikincinde sağlıklıdır,evet anlaşmalı olabilir önerdiğine gidiyoruz biz de heralde Ankara’nın en pahalı doktoru,

Evet tesadüfen öğrenmiş oldum, ikiliye gerek kalmadan ultrasonu açar açmaz iki doktorda ensesi kalın dedi belirgin görünüyor, 12.haftada randevum vardı normalde ikili olacaktım, yüksek riskli olduğum için o testleri atlayıp gen testlerine yönlendirdiler, hayırlısını diliyorum, benden örnek aşıp tedirgin olmasın kimse benim ki açar açmaz belli oldu doktor size bişey demediyse sorun yoktur

B Buffalosos doktor bana bu ara salgın var tüm hamileler yazmaya başladı ishal kusma şikayetleri var hep dedi, ben sütten oldu şansım sütten sanmışındır ama büyük ihtimal salgından dedi

Hanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.

Hanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.
Evet canım ilk gittiğimde vermişti bana 10 şubat demişti
Yurtdışında numara vermiyorlar
Ama türkiyedeki doktorumla hep mesajlasıyoruz birşey oldugunda arıyorum
Doktorundan istersen numarasını verir bence

Demir ilacininda mi yan etkisi varbu hfta tup bebek ilaclarim bitti diye sevinirken bide bu cikti
Malesef vitaminde takviyede olsa bi süre daha ilaçlarla götürecegiz işi kabızlık flam yapabiliyor ama tabiki her kişide farklılık gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…