Valla kuzum onu bilmiyorum rabbim şifa versin inşallahYok yanmıyor ağrıyor ya sırtıma kalbime vuruyor ağrısı resmen
Ben daha 10 haftalıkım gobegim var evet ne zaman cikicak bir an once ciksin artikKız ben zaten kiloluyumhamilelik göbeği ne dönüyor benim ki ve benim göbeğim çok kaşınıyor catlatmaya baslayacak belli cinsiyeti de Allah nasip ederse haftaya öğrenecem
Kiz acele etme dur elbiselerine sığmayınca gorecem siziBen daha 10 haftalıkım gobegim var evet ne zaman cikicak bir an once ciksin artik
Hihihii acaba kaç kilo alacağızKiz acele etme dur elbiselerine sığmayınca gorecem sizi
BenYüzüste uzanıp yatan var mı ben de farketmeden çok oluyor
Ben ilk çocukta 59 la hamile kaldım 75 80 le doğuma gittimHihihii acaba kaç kilo alacağız
Koku hassasiyet bulantı var mı? Genelde beni rahatsız eden kokulardan sonra bir öğürme isteği oluyor bende. Geçmiş olsun zehirlenme değildir inşallah gebeliğin rutin halidir bu haftalarda en üst seviyede olması normal.Kızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum
Ben genelde öyle yatıyorumYüzüste uzanıp yatan var mı ben de farketmeden çok oluyor
Tam 12 haftalıgım karnımda o sertliği dokununca çok rahat hissediyorum dar giyindiğimdede belli oluyorKızlar 12haftada karın çıkıyormuş sizde çıkmadımı hala ?
Açlık tokluk farketmiyor ikili test icin haftandasin 11 ile 14 hafta arasında yapılan bir test icin rahat olsun doktor ultrasonla kontrol ediyor bebeği devlette yaptırıyorsan ikili test icin diye randevu Alman gerekiyor özelde yaptırıyorsan o ayrı tabiMerhaba benim de yarın normal kontrolüm var doktora gidicem saat 11.00'de aç mi gitsem tok mu gitsem yarın hemen ikili test için beni de alırlar mı acaba yoksa başka bir gün mü gel derler çok kararsızım ne yapayım sizce 12 +2'yim şu anda. Yani bu ikili testi yapmak için ne gerekiyor başka bir randevum almamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor bana bir anlatabilir misiniz acaba?
Sana ikili üçlü o tür testler önermeyiz direk kesin sonuç veren testi yapmalısın dedi, ikili olmadan cvs varmış plasentadan aşınan örnek ve amniyosentez onları yapacakİkili test yaptırdın mi canım? İnşallah bişey yoktur evham yapma bende 10+5 im bana hic ense kalinligi falan demediler 12haftada gel bakicaz dediler. Merak etme sen icini ferah tut
Yaa inşallahArkadaşların dediği gibi canım sıkma canını. Benim küçük oğlumda da öyle dediler Dr anlaşması mi vardı neydi bir yer önerdi test için yüksek bir rakam odemistik test için eve geldiler 15 gün sonuç çıkana kadar zehir oldu bize ve bişey çıkmamıştı oğlum da sağlıklı doğdu çok şükür şimdi 4,5 yaşında. Ve geçen akşam ben de acil e gittim serum için oradaki kadın doğumcu bu bebeğim için de aynı şeyi söyledi ama ben takmadım inşallah sağlıkla gelir bebisler
Evet tesadüfen öğrenmiş oldum, ikiliye gerek kalmadan ultrasonu açar açmaz iki doktorda ensesi kalın dedi belirgin görünüyor, 12.haftada randevum vardı normalde ikili olacaktım, yüksek riskli olduğum için o testleri atlayıp gen testlerine yönlendirdiler, hayırlısını diliyorum, benden örnek aşıp tedirgin olmasın kimse benim ki açar açmaz belli oldu doktor size bişey demediyse sorun yokturYani bende de çok kusma oldu beraberinde zorlamaya bağlı baş ağrısıda yaşadım ama baş ağrısı geçiyordu kendime gelince siz sanırım tesadüfen öğrenmişsiniz eğer gitmeseydiniz ikili taramada öğrenicektiniz belkide ikili tarama yapılmadımı size?
Evet canım ilk gittiğimde vermişti bana 10 şubat demiştiHanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.
Evet sat a göre söylüyorlar genelde . Özeldeki Dr veriyor numarasını canımHanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.
Malesef vitaminde takviyede olsa bi süre daha ilaçlarla götürecegiz işiDemir ilacininda mi yan etkisi varbu hfta tup bebek ilaclarim bitti diye sevinirken bide bu cikti
Evet hamileyim hasgden sonra 2 defa regl oldum 3 . De hamile oldugumu öğrendmHadiya olabiliyor mu öyle hsg adet ile alakası yok uzatmaz falan deniyor ama peki Şuan gebe misiniz hsg den ne kadar sonra gebe kaldınız var ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?