2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
ahaha bence de keşke ama kötüyü düşünme ve düşünerek çağırma sağlık bir şekilde hamile kaldın sağlıklı bir şekilde devam ediyorsun ve sen şuan onu Allah'a emanet ettin daha fazla güvenebileceğin ne var ki öyle düşün içini ferahlat canım

Hanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.
canım daha birşey söylemedi bir benimkinin özel asistanı var sürekli onun irtibat halindeyim ve bence tahmini doğum zamanı için erken değil mi sonuçta bebekler bir hafta önde çıkıyor sonra geride sonra geri yakalıyor bilemedim ama senle ben mart ayına kalacak gibime geliyor mart başı balık burcu :)

Hanımlar birşey soracağım doktorlarınız hiç tahmini doğum zamanını söyledi mi size? Bir de mesela numaralarını verdiler mi birşey olursa ulaşmanız için.
birde mustafa bey veriyormuş ve ne zaman olursa olsun dönüş yapıyormuş kendisi ilgili bir doktor bakalım bekliyorum sevecek misin?:)

Ben çok rahat ediyorum ya oyle. Bende bazen yanuste uzaniyorum senin gobi yastiklarla

Sana ikili üçlü o tür testler önermeyiz direk kesin sonuç veren testi yapmalısın dedi, ikili olmadan cvs varmış plasentadan aşınan örnek ve amniyosentez onları yapacak
Amma 10-cu haftada ensesini olcmek buna gore yorumlamak dogru degil. En iyi teshis 12-14cu haftalarda konulmali. Doktorlar nasil acimasiz oluyor ya boyle

Şimdiden kilo almaya başladım acaba bu şişkinlik gidecek mi ilaçlardan mı yoksa artmaya devam mı edecek?

Bende doktoruma dun gittiyimde bugun yaptralim 2-li test falan dedim hayir erken olmaz dogru cikmaz ultrasondada yanilma olur bekle 12ci haftada yaptiracaksin kayd etti beni 9agustos gidicem senin doktorun neden boyle demis anlayamadim

Amma 10-cu haftada ensesini olcmek buna gore yorumlamak dogru degil. En iyi teshis 12-14cu haftalarda konulmali. Doktorlar nasil acimasiz oluyor ya boyle
Evet umut bırakmadı, gen testinde bişey çıkmazsa kalbinde sorun vardır organları inceleriz dedi illa anormal bebek ilan etti, yorumlara baktım sağlıklı bebeği olan da var gerçekten kaybeden de. Allah her isteyenin kucağına sağlıklı bebiş versin inşallah

Kizlar bisey sorusam cok ozur dilerim hemoriodi olanlar varmi varsa mutlaka bana yazarmi? Hamilelikte ne yapmaliyiz? Hemoroidi olupta hamilelik gecirenleriniz oldumu? Benim onceer vardi sonra girti simdi yine gelmis korkuyorum birazcik

Sen merak etme canim. Bir daha doktora gidersin tum testleri yaparsin insallah cok iyi cikar sonuclar

Kizlar bisey sorusam cok ozur dilerim hemoriodi olanlar varmi varsa mutlaka bana yazarmi? Hamilelikte ne yapmaliyiz? Hemoroidi olupta hamilelik gecirenleriniz oldumu? Benim onceer vardi sonra girti simdi yine gelmis korkuyorum birazcik
Benim var cnm, bol yeşillik tüketeceksin, bol su içeceksin, sebze yiyeceksin, birde kabıznvs olursan ıkınma sakın, iki kuru inciri biraz zeytin yagına dogra karanlıkta ağzı kapalı beklet bir iki gün sonra tuket, çok iyi gelıyor, sabahları aç karnına ılık su iç, kuru kayısı tüket

Cok tesekkur ederim korkuyorum git gide buyuyor gibi kabiz oluncada boyle oluyor dun agrimaya basladi. Cok tesekkur ederim yapmaya calisicam

Kızlar gynforen iki gündür iciyorum yalnız ilk gün mide bulantısı vardı hafif ama istifra etmedim bugün direk ictikten yarim saat sonra kustum.sizede oluyor mu.bu hapi icenler var mi.demir hapi tamam ama bole yaparsa nasil icicem hic bilmiyorum ya.

Şükür ikili taramamız güzel çıktı Rabbim tekrar size sağlıklı hayırlı gebelik nasip edecektir üzülmeyin lütfen

Kalp atışını dinlemeye gittiğimizde 27 ocak 11 şubat arası doğum bekliyoruz dedi ilk zamanlar 11 şubat yazıyorfu hatta beklerse 14 şubat’a bekletelim dyordum eşime sıkıntı olmazsa eğer sonra baktık bizimki önden gidiyor 7 şubat yazıyor şimdide eşimde ilk hafta gelir o demişti öyle olcak galiba evet doktorumuz verdi numarasını allah korusun kanama vs olmadıkça sormak istediğimiz herşeyi mesaj olarak atıyorum

Bana söylemedi hatta gittiğimde sorayım diyorum ileride mi söylüyorlar acaba bilemedim ki. Bana ilk randevuda vermişti numarasını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…