• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor

Kızlar grupta bir annemiz bebeğinin gece geç saatlerde uyuduğunu söylemişti kimdi hatırlamıyorum bir çözüm buldu mu bana yazabilir mi? Bebeğim gece 12 1 de uyuyor hatta bugün hala uyumadı saat 2 ye geliyor, ben tükendim artık günlerdir haftalardır aynı şey asla erken uyumuyor 9 10 saat uykusuz durabiliyor
Sabah kaçta kalkıyor peki

Sabah kaçta kalkıyor peki
9 da kalkıyor bazen, bazen daha geç ama çok geç öğle uykusu yapıyor tüm problem aslında onla ilgili farkındayım, 3ten sonra zorla uyutuyorum, sürekli bir uykuya direnme var, yarın sabah 8 de kaldıracağım bakalım nasıl bir fark olacak, hala uyumadı, ben tükendim sabrım da vücudum da

Kendime ayıracak saniye zamanım yok bakın saat 2 olmuş uyumuyor, uyusa ben direk uyayacam, yani ne bir kafa dinleme zamanı ne başka birşey yapabiliyorum yok, benim bu aralar psikolojim mahfolmuş durumda hem bu geç uyumadan dolayı hemde herşeye ağlıyor tükendim, ve bu süreçte insan anlayışlı bir eşe o kadar ihtiyaç duyuyor ki çok anlayışsız bir eşe sahibim malesef, sadece kendini düşünen kendi rahatını yemesini içmesini düşünen asla benim ne düşündüğümü ne hissettiğimi önemsemeyen. Kusura bakmayın içimi dökmek istedim kendimi bu aralar hiç iyi hissetmiyorum

9 da kalkıyor bazen, bazen daha geç ama çok geç öğle uykusu yapıyor tüm problem aslında onla ilgili farkındayım, 3ten sonra zorla uyutuyorum, sürekli bir uykuya direnme var, yarın sabah 8 de kaldıracağım bakalım nasıl bir fark olacak, hala uyumadı, ben tükendim sabrım da vücudum da
Bence sabah en geç 7.30 da uyandır böylece gündüz uykusunu da 1 gibi yapar en azından bir kaç gün dene. Aklıma tek gelen bu.

Kızlar inek sütü veren yada doktoru ile bu konuda konuşması geçen oldu mu
Bizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorum

Benim de aklıma erken uyandırmandan başka çare gelmiyor. 7:00-7:30 arası uyandırırsan gündüz uykusunu öne çekersin belki biraz, yani çok zor tahmin ediyorum benim de sıkıntım şu an çok erken uyanması 5:39'da kalktı bugün ve daha sonra uyutamadım. Bir süredir böyle gidiyor. Bu arada 5:39a kadar da zorla uyuyor yani hele 3-4'ten sonra öyle sık uyanıyor ki. Ben o saatlerden sonra uyanmış oluyorum diyebilirim. Çünkü tekrar uykuya geçmem aşırı uzun sürüyor eskiden de böyleydim uykuya çok zor geçerim 😔

Kime bırakacaksın canım kreşe mi
Başlarsam kreş olur gibi
Benimde erken uyandırmaktan başka çare gelmiyor
Bizim doktorumuz 1 yaşından beri mamayı kesip süt vermemiz gerektiğini söylüyor . İlk başta örneğin 30cc su 30cc süt ile başlayıp deneyin diyor . Ben henüz vermedim sadece içimin devam sütünü veriyorum
Devam sütlerinin içeriği kötü diyorlar ya

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ben sorduğumda inek sütü vermen şart değil onun yerine kefir ver daha iyi demişti
İşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırım

Bugğn doktordan geldik. Çocuğumun ağız kokusu ve uyuyamamasının nedenini öğrendim. Bademcikleri full irin kaplıymış. Ciddi bir enfeksiyon. Agumentin verdi. Sizlerde böyle bir dırum yaşayan var mı. Diş çıkarma döneöinde olduğu için sürkşi eli ağzında ve bulduğu herşeyi ağzına sokuyor. İştihap kapmaması mucizeydi zaten

İşte amacım daha çok gece yatmadan içirmek biraz da olsa tokluk verir en azından ilk yatışta uzun uyur belki. Organik tarım amblemi olan sütten aldırdım bakalım akşamları biraz ılıtıp bal koyup içireceğim takip ederim bir sıkıntı hissedersem bırakırım
Genelde ilk verirken bir şeylerin içine katarak deneyin diyorlar, mesela muhallebisi falan katın deneyin ondan sonra direk verin diyorlar. Eğer yapabilirsen öyle başla istersen

Sut konusu baya karisik,tavsiye edende var ,sakin vermeyin diyen doktorda var.benim doktor,onermiyor sutu.🤷🏼

Back
X