- 19 Mayıs 2024
- 3.425
- 1.992
- 53
Anlamasından iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum hiç ağlamadı ama götünde bişey var gibi hiçte oturmadı o devamlı ayakta durunca da ben yine yoruluyorum onu tutarkenHavuzda da durmuyor benimki ya top atalım yok kayalım yok ibrikle su dök su oyuncağı oyna yok dediğin gibi sadece içiyor denizde de öyle yaptı suyu içti durdu
Bende ışıklı almak istiyorum ama şuan yapabilirler mi acabaKızlar bu tarz bir scooter almak istiyorum bu sene evde oynasın( tabi kırmazsa) hem alışmış olur seneye dışarıda kullanır. Sizce nasıl bunlar kullanışlı mı dışarıda çocuklarda hep bu tarz görüyorum
Bebeck Ranger 3 Tekerlekli Direksiyonu Ayarlanabilir Çocuk Scooter - Fiyatı, Yorumları
Benim attığım linkten kuzeninde ver bir kere bindirdiler çok sevdi ama eminim eve alsa fırlatır yere kırar başkasında bişey görünce çok hoşuna gidiyor parkta çocukların var hep koşup almaya çalışıyor başkasınınkini almasının diye alışsın istiyorum ama sanırım bebeklernhep böyle başkasının eşyasına gidiyorBen şu yeşil gibi olanlara özenmiştim şimdi oturup yapar seneye scooter şeklinde kullanır diye bimde görüp diğer fotodakini aldım deneyim severse alırım dedim yüzüne bakmadı almadım bende
Aynen bu attığım tarzda ama ışıklı almak istiyorum bende şuan süremezler ama alışırkar belki seneye daha kolay olur diye düşündüm de bizim bebelere güven olmazBende ışıklı almak istiyorum ama şuan yapabilirler mi acaba
İnşallah geçicidirBaya dişleri şişmiş umarım onla alakalıdırşu bir iki hafta da mahvetti bizi, felaket bir agresiflik var
Kesinlikle öyle şimdi kimde ne görseler onu isteyeceklerBenim attığım linkten kuzeninde ver bir kere bindirdiler çok sevdi ama eminim eve alsa fırlatır yere kırar başkasında bişey görünce çok hoşuna gidiyor parkta çocukların var hep koşup almaya çalışıyor başkasınınkini almasının diye alışsın istiyorum ama sanırım bebeklernhep böyle başkasının eşyasına gidiyor
Benim artık tahammül edecek halim kalmadığı için koydum arabasına sıcağın alnında dolandık geldik ellerim yanmış kıpkırmızı duşa sokmaya çalıştım bağıra bağıra kaçtı banyoda çıkardım geri şimdide uyutmaya çalışıyorum daha fazla sabrım kalmadıGece uzun süre uyanık kaldı 3 saatten fazla bugün öğlende az uyudu. Ama hava 2 gündür tuhaf bir şekilde sıcak evin içide öyle dışarı çıkamıyoruz evde de canı sıkılıyor farkındayım bu saatte uyudu yine zor bir gece olmaz inşallah. Toplam 3 tane dişi patladı 4. Sü patlayacak şişmiş
Çok erken uyumuş umarım zorluk çıkarmazGece uzun süre uyanık kaldı 3 saatten fazla bugün öğlende az uyudu. Ama hava 2 gündür tuhaf bir şekilde sıcak evin içide öyle dışarı çıkamıyoruz evde de canı sıkılıyor farkındayım bu saatte uyudu yine zor bir gece olmaz inşallah. Toplam 3 tane dişi patladı 4. Sü patlayacak şişmiş
Sıcaklarda dışarı çıköayı hiç sevmiyorum ya tesettürlüyüm şal beni iyice boğuyor sende öyleydin galiba. Bunaralar hepimizin bebepi bir tuhaf dişler geliyor hava sıcak ne bileyim inşallah hayırlısıyla bir düzene girerlerBenim artık tahammül edecek halim kalmadığı için koydum arabasına sıcağın alnında dolandık geldik ellerim yanmış kıpkırmızı duşa sokmaya çalıştım bağıra bağıra kaçtı banyoda çıkardım geri şimdide uyutmaya çalışıyorum daha fazla sabrım kalmadı
Ay inşallah ya az önce bir mırın kırın etti emziğini bulamadı verdim geri uyuduÇok erken uyumuş umarım zorluk çıkarmaz
Aynen bu sayede sadece ellerim yanarak kurtuldumSıcaklarda dışarı çıköayı hiç sevmiyorum ya tesettürlüyüm şal beni iyice boğuyor sende öyleydin galiba. Bunaralar hepimizin bebepi bir tuhaf dişler geliyor hava sıcak ne bileyim inşallah hayırlısıyla bir düzene girerler
Diğer hareketleri nasıl? Şüphelendiğiniz şey otizm ise, birçok şeyi aynı anda yapmıyor olmasına bakıyor doktorlar. Göz teması var, ismine tepki veriyorsa işaret etmemesi çok da önemli değil benim bildiğim.Merhaba kızlar.Benim oğlanda şubat doğumlu 16 aylık ama hala parmak işareti yok ne kadar göstersem bile tekrar etmiyor bir kaç defa elini kaldırmış istediğini vereyim diye o kadar ama işaret yok sizde durumlar nasıl bu konuda
Benimki de uzun zamandır işaret ediyor fakat öncesinde ben hiç göstermiyordum şimdi masadan bir şey isteğinde hep bu diyerek gösteriyor . Ama diğer hareketleri de çok önemli bence sadece işaret etmesine takılmayınMerhaba kızlar.Benim oğlanda şubat doğumlu 16 aylık ama hala parmak işareti yok ne kadar göstersem bile tekrar etmiyor bir kaç defa elini kaldırmış istediğini vereyim diye o kadar ama işaret yok sizde durumlar nasıl bu konuda
Göz teması var ismine bakıyor mesela su isteğince gidiyor biberonun yanına bakıyor ki ver bana ama göstermiyor..kitap isteğincede aynı kitap dolapın üstünde kafasını kaldırıyor ağlıyorki yani ver.Kitap okuyuncada ben parmağımla gösteriyorum bazen o da gösteriyor ama işaret parmağıyla diğil sadece benim yaptığımı resimlerin üstüne basarak yapıyorDiğer hareketleri nasıl? Şüphelendiğiniz şey otizm ise, birçok şeyi aynı anda yapmıyor olmasına bakıyor doktorlar. Göz teması var, ismine tepki veriyorsa işaret etmemesi çok da önemli değil benim bildiğim.
Benim kızımın ilk işaret ettiği zamanı hiç hatırlamıyorum ama almak istediği şeyleri, kitapta gördüklerini vs işaret ediyor uzun zamandır
Ne güzel MaşAllah gösteriyor bilemedim ben kalan her şey çok iyi sadece işaret etmiyor onu çok düşünüyorum..Benimki de uzun zamandır işaret ediyor fakat öncesinde ben hiç göstermiyordum şimdi masadan bir şey isteğinde hep bu diyerek gösteriyor . Ama diğer hareketleri de çok önemli bence sadece işaret etmesine takılmayın
Benim kızım da öyle parka gitmeye korkar oldumBenim attığım linkten kuzeninde ver bir kere bindirdiler çok sevdi ama eminim eve alsa fırlatır yere kırar başkasında bişey görünce çok hoşuna gidiyor parkta çocukların var hep koşup almaya çalışıyor başkasınınkini almasının diye alışsın istiyorum ama sanırım bebeklernhep böyle başkasının eşyasına gidiyor
Nasıl gidiyor uyanmadı değil miAy inşallah ya az önce bir mırın kırın etti emziğini bulamadı verdim geri uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?