2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Havuzda da durmuyor benimki ya top atalım yok kayalım yok ibrikle su dök su oyuncağı oyna yok dediğin gibi sadece içiyor denizde de öyle yaptı suyu içti durdu
Anlamasından iyidir diye düşündüm ama bilmiyorum hiç ağlamadı ama götünde bişey var gibi hiçte oturmadı o devamlı ayakta durunca da ben yine yoruluyorum onu tutarken

Ben şu yeşil gibi olanlara özenmiştim şimdi oturup yapar seneye scooter şeklinde kullanır diye bimde görüp diğer fotodakini aldım deneyim severse alırım dedim yüzüne bakmadı almadım bende
Benim attığım linkten kuzeninde ver bir kere bindirdiler çok sevdi ama eminim eve alsa fırlatır yere kırar başkasında bişey görünce çok hoşuna gidiyor parkta çocukların var hep koşup almaya çalışıyor başkasınınkini almasının diye alışsın istiyorum ama sanırım bebeklernhep böyle başkasının eşyasına gidiyor

Kesinlikle öyle şimdi kimde ne görseler onu isteyecekler

Gece uzun süre uyanık kaldı 3 saatten fazla bugün öğlende az uyudu. Ama hava 2 gündür tuhaf bir şekilde sıcak evin içide öyle dışarı çıkamıyoruz evde de canı sıkılıyor farkındayım bu saatte uyudu yine zor bir gece olmaz inşallah. Toplam 3 tane dişi patladı 4. Sü patlayacak şişmiş

Benim artık tahammül edecek halim kalmadığı için koydum arabasına sıcağın alnında dolandık geldik ellerim yanmış kıpkırmızı duşa sokmaya çalıştım bağıra bağıra kaçtı banyoda çıkardım geri şimdide uyutmaya çalışıyorum daha fazla sabrım kalmadı

Çok erken uyumuş umarım zorluk çıkarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…