2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Cano daha dur sana ve babasına isminiz ile hitap edicek, bizimki yapıyor, abisine ablasına bazen abi abla diyor bazen isimleriyle çağırıyor... siz onlara anne baba dediğiniz için o da öyle diyordur. Zamanla oturur kavramlar merak etma

Niqu bence istediği şeyin yanına gitmesi de bir işaret... Benim bebede parmağıyla değil tüm eliyle masadaki herşeyi istiyor o mu bu mu şu mu oynuyoruz

Ya geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Benim bebenin de 3 gü dür burnu tıkalı gibiydi, dün akşamdan beri tam tersi şelale gibi akıyor sürekli hapşırıyor... Bazen bir şey yerken acıdı diyor ağlıyor diş mi yoksa boğazı da mı kötü anlamdım...

Ya geç uyusada uyanıyor aslında ama bu kadar hiç uyanık kalmıyordu hala uyumadı mecbur yemek yedirdim acıkmış anelikye en zorlandığım bu uyku konusu artık bıktım
Böyle geç olunca ben yemek yedirmiyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba meyve atıştırmalık felan veriyorum ama yemek rahatsız eder diye düşünüyorum, ne yedirdin peki

Ya evet bizden dolayı sanırım öyle diyor ne zaman kavrıyorlar

Geçmiş olsun umarım hasta olmuyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…