2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Sadece dışarıda bebek arabası için kullanacaksanız pusete hiç gerek yok. Ben kendim bi yerlere giderken araçla gidip geliyorum. Araçta kullanmak için pusetle takım bi bebek arabası almayı düşünüyorum
o zaman ben kuzenimden isterim puset araba içerisine koymak için çünkü güzel bir oto koltuk ve araba almak istiyorum puseti sonra nereye koyacağım bu beni düşündürdü. teşekkür ederim canım

Ben kabin boy almayı düşünüyorum bebek arabası diğerlerini indirip kaldıramam arabam da küçük sığmaz
Tek elle şak diye açılıp kapanıyor hafif çok önermişler forumda da baya aklımıza yattı ilk aydan itibaren gezdirmek istiyorum alışsın
Oto koltuğu takılıp çıkarılan model arıyorum kabin boyda

Varsa isteyin bizde bulursak eş dosttan isticez bi 6-7 aylık süreç için bebeği arabada kucakta taşımak iyi değil aslında bunun kazası var birde ben zaten almak zorundayım benim kolumda tenisçi dirseği hastalığı var kucağımda tutmak zor olucak ağır kldırmamam gerekiyor hemen uyuşuyor 5 litre şişeyi bile taşıyamıyorum bazen Allah yardımcım olsun

Kızlar 53 kiloyla hamile kalmıştım dün 51.3 çıktı kilom halbuki yemek yiyorum iştahım var neden zayıfladım

Bebek arabasında Kraft marka çok pahalı onun ayarında yine sağlam uygun marka bilen varmı?

Canım bende her gidişimde 1 kilo vermiş oluyorum benimde iştahım yerinde doktorum normal dedi
Ben 56 ile hamile kldım doktorum 1 kilo düşerek kabul etti hep şimdi 59 oldum 58 olarak kabul etmişbende çok kustum düzenli yemek yiyemedm ama nasıl almayı başardım anlamadm

yok kucağımda taşımam illaki bulurum çevrem çok yeni doğum yapan kuzenlerim var :) sadece benim almama gerek var mı onu bilemedim o zaman bir araştırma sorma işlemine başlıyım :)

bende şuan puset almıycam esımın kuzenı verırım bende var demıstı..
travel sıstemde cok hantal onu da almay ıstemıyorum..
kıs olacak zaten 1-2 ay bebek arabasına koymam araçla gıder gelırız o yuzden kabın boy alacagım..
bunu begendım ama arastırıyorum hala..

Buna yeni doğunca koyabiliyor muyuz içine başka bisey mi koymak gerek puset gibi acaba ben tam çözemedim
canım genelde ıcı pusetlı kocaman travel olanlar varya onları alıyorlar ılk dogar dogmaz koymak için ama sonrasında onları kullanmak zulum oluyor cunku cok agır ve hantal tabı her marka bır degıldır ama kullananlardan memnun olan cok az..
kardesımde var travel sıstem prego asla alma dıyor, bı yere gıdıp gelırken arabaya koymak vs mesele dedi..
o yuzden ben de daha boyle pratık tak tak acıp kapatabıleyım bı yere gıderken kolaylık olsun ıstıyorum..
bunları bı magzaya gıdıp deneyecegım.. mınnakken nasıl kouyulur vs bakmak lazım

Evet küçükken ilk nasıl yapcaz içine neyle koycaz onu öğrenmemiz lazım bende direkt kabin boy alacağım travel bana olmaz indirip kaldıramam hiç

yok kucağımda taşımam illaki bulurum çevrem çok yeni doğum yapan kuzenlerim var :) sadece benim almama gerek var mı onu bilemedim o zaman bir araştırma sorma işlemine başlıyım :)
Aslında alırsanız yani birilerinden isterseniz sizde daha rahat edersiniz hem bebek kucakta iki büklüm olmaz daha rahat uzanır yani benim düşüncem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…