- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
AyyyyyKristialla merhaba . Bugün doktorumdan öğrendim kız bebek bekliyoruz
o zaman ben kuzenimden isterim puset araba içerisine koymak için çünkü güzel bir oto koltuk ve araba almak istiyorum puseti sonra nereye koyacağım bu beni düşündürdü. teşekkür ederim canımSadece dışarıda bebek arabası için kullanacaksanız pusete hiç gerek yok. Ben kendim bi yerlere giderken araçla gidip geliyorum. Araçta kullanmak için pusetle takım bi bebek arabası almayı düşünüyorum
Varsa isteyin bizde bulursak eş dosttan isticez bi 6-7 aylık süreç için bebeği arabada kucakta taşımak iyi değil aslında bunun kazası var birde ben zaten almak zorundayım benim kolumda tenisçi dirseği hastalığı var kucağımda tutmak zor olucak ağır kldırmamam gerekiyor hemen uyuşuyor 5 litre şişeyi bile taşıyamıyorum bazen Allah yardımcım olsunkızlar selam arabalarla ilgili görüşmüşsünüz tecrübesiz bir anneyimde bir şey soracağım puset almak zorunda mıyız? Zaten kış bebesi olacak ben hiç puset almayı düşünmüyorum 3 aydan sonra dışarı çıksan arabaya oturamaz mı puseti bir kaç ay için kendime sonrası için yük yapmak istemiyorum ona vereceğime arabayı daha iyi alırım diye düşünüyorum. Yada puseti elde taşımak için kuzenimden fln istesem 1-2 aylık nasıl olur bilemedim
Canım bende her gidişimde 1 kilo vermiş oluyorum benimde iştahım yerinde doktorum normal dediKızlar 53 kiloyla hamile kalmıştım dün 51.3 çıktı kilom halbuki yemek yiyorum iştahım var neden zayıfladım
Ben 56 ile hamile kldım doktorum 1 kilo düşerek kabul etti hep şimdi 59 oldum 58 olarak kabul etmişbende çok kustum düzenli yemek yiyemedm ama nasıl almayı başardım anlamadmCanım bende her gidişimde 1 kilo vermiş oluyorum benimde iştahım yerinde doktorum normal dedi
11.haftamda bıraktım , vıtamıne gecırdı doktorumkızlar merhaba 10+1 deyim folikasiti bırakıp multivitamine ne zaman geçtiniz?
bunu cok begendım ben, travel ıstemıyorum cunku ..Bebek arabasında Kraft marka çok pahalı onun ayarında yine sağlam uygun marka bilen varmı?
yok kucağımda taşımam illaki bulurum çevrem çok yeni doğum yapan kuzenlerim var :) sadece benim almama gerek var mı onu bilemedim o zaman bir araştırma sorma işlemine başlıyım :)Varsa isteyin bizde bulursak eş dosttan isticez bi 6-7 aylık süreç için bebeği arabada kucakta taşımak iyi değil aslında bunun kazası var birde ben zaten almak zorundayım benim kolumda tenisçi dirseği hastalığı var kucağımda tutmak zor olucak ağır kldırmamam gerekiyor hemen uyuşuyor 5 litre şişeyi bile taşıyamıyorum bazen Allah yardımcım olsun
bende şuan puset almıycam esımın kuzenı verırım bende var demıstı..kızlar selam arabalarla ilgili görüşmüşsünüz tecrübesiz bir anneyimde bir şey soracağım puset almak zorunda mıyız? Zaten kış bebesi olacak ben hiç puset almayı düşünmüyorum 3 aydan sonra dışarı çıksan arabaya oturamaz mı puseti bir kaç ay için kendime sonrası için yük yapmak istemiyorum ona vereceğime arabayı daha iyi alırım diye düşünüyorum. Yada puseti elde taşımak için kuzenimden fln istesem 1-2 aylık nasıl olur bilemedim
Buna yeni doğunca koyabiliyor muyuz içine başka bisey mi koymak gerek puset gibi acaba ben tam çözemedimbunu cok begendım ben, travel ıstemıyorum cunku ..
Gece yatmadan önce 2 tane aliyorumSiz nasıl kullanıyorsunuz
canım genelde ıcı pusetlı kocaman travel olanlar varya onları alıyorlar ılk dogar dogmaz koymak için ama sonrasında onları kullanmak zulum oluyor cunku cok agır ve hantal tabı her marka bır degıldır ama kullananlardan memnun olan cok az..Buna yeni doğunca koyabiliyor muyuz içine başka bisey mi koymak gerek puset gibi acaba ben tam çözemedim
Evet güzel bunlar da ama tek yön işte çift yönlü kullanılabilse keşkebunu cok begendım ben, travel ıstemıyorum cunku ..
Evet küçükken ilk nasıl yapcaz içine neyle koycaz onu öğrenmemiz lazım bende direkt kabin boy alacağımcanım genelde ıcı pusetlı kocaman travel olanlar varya onları alıyorlar ılk dogar dogmaz koymak için ama sonrasında onları kullanmak zulum oluyor cunku cok agır ve hantal tabı her marka bır degıldır ama kullananlardan memnun olan cok az..
kardesımde var travel sıstem prego asla alma dıyor, bı yere gıdıp gelırken arabaya koymak vs mesele dedi..
o yuzden ben de daha boyle pratık tak tak acıp kapatabıleyım bı yere gıderken kolaylık olsun ıstıyorum..
bunları bı magzaya gıdıp deneyecegım.. mınnakken nasıl kouyulur vs bakmak lazım
Aslında alırsanız yani birilerinden isterseniz sizde daha rahat edersiniz hem bebek kucakta iki büklüm olmaz daha rahat uzanır yani benim düşüncem öyleyok kucağımda taşımam illaki bulurum çevrem çok yeni doğum yapan kuzenlerim var :) sadece benim almama gerek var mı onu bilemedim o zaman bir araştırma sorma işlemine başlıyım :)
evettt maalesef tek yon. kabın boylarda cok nadır ya cıft yön cok kotuuEvet güzel bunlar da ama tek yön işte çift yönlü kullanılabilse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?