- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Bende özelde yaptıracağım bulunduğum yerde üni hastanesi yok en yakın aydında o da fena kalabalık oluyor . Özelde ne kadar acaba fiyatıBugün kontrole gittim bana 20 21 gibi randevu al hatta şimdiden al dedi (üniv hastanesine yönlendirmişti) doktordan sonra bi bakıyım dedim de ekime kadar randevu kalmamisdiğer 2 seçenek de özel klinikti onlardan birine randevu alıcam yarın.
Sanırım şehirden şehire çok farkediyor antalyadayım ben burda sanırım 1000den başlıyor ama aşırı pahalı birşey değil yani sadece gideceğimiz yeri çok iyi seçmek gerek kimisi 10dk bakıp yolluyormuş kimisi 45-50dk gerçekten detayına kadar bakıyormuş.Bende özelde yaptıracağım bulunduğum yerde üni hastanesi yok en yakın aydında o da fena kalabalık oluyor . Özelde ne kadar acaba fiyatı
17 ve 20. Haftalarda canımKızlar detaylı ultrason hangi haftadaydı size söylediler mi ben unuttum ya
Aaaa iyice uzun baksınlar ya ben hiç gitmek istemiyorum ultrasondan özlüyorum onu görmek istiyorum hepSanırım şehirden şehire çok farkediyor antalyadayım ben burda sanırım 1000den başlıyor ama aşırı pahalı birşey değil yani sadece gideceğimiz yeri çok iyi seçmek gerek kimisi 10dk bakıp yolluyormuş kimisi 45-50dk gerçekten detayına kadar bakıyormuş.
Detaylı ultrasona kadın Doğum doktoru mu bakıyor yoksa radyoloji doktoru mu
Oyle mi bunlar hangi firmalar su 7000 diyen meselaBugün yaptırdım 8000 demişlerdi tüm hastaneleri aradım hepsi farklı fiyat veriyor doktorum bölge müdürü numarasını verdi kendimiz pazarlık ettik fatura istemezsen bir miktar daha indiriyorlar 7000 diyen hastane oldu en düşük hepsini arayın derim
Perinatoloji olursa çokdaha iyi olurDetaylı ultrasona kadın Doğum doktoru mu bakıyor yoksa radyoloji doktoru mu
Erkek gibi görünüyor buna göreAnne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?
Hayırlı olsun kaç haftalıkKızlaaar merhaba. Bugün doktora gittik cinsiyetimizi öğrendik. Eşimle yıllardır hayalini kurduğumuz küçük civcivimiz kızımız geliyoreşimle o odadan o kadar mutlu çıktık ki saf saf etrafa bakıp bakıp gülüyoruz insanlar bize tuhaf tuhaf bakıyordu
Aaaa kaç haftalıkta işiyor minnoşAnne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?
Yatay değil eğimli birazKızlar bu aldığınız reflü yatağı pozisyonlanıyor mu yoksa hep yatay mı
Malesef benimde kanamam oluyor çok sık olmamakla beraber stresli geçiyor o yüzdenMerhabalarr, ben de yeni geldimbugün tam 14. Haftama girdim tahmini doğum 6şubat . Kanamalı bir gebelik geçiriyorumda benim gibi olan var mı merak ettim ??
Benim radyoloji doktoru bakacak, 20/22haftalarda dedi doktorumDetaylı ultrasona kadın Doğum doktoru mu bakıyor yoksa radyoloji doktoru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?