2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bende özelde yaptıracağım bulunduğum yerde üni hastanesi yok en yakın aydında o da fena kalabalık oluyor . Özelde ne kadar acaba fiyatı

Bende özelde yaptıracağım bulunduğum yerde üni hastanesi yok en yakın aydında o da fena kalabalık oluyor . Özelde ne kadar acaba fiyatı
Sanırım şehirden şehire çok farkediyor antalyadayım ben burda sanırım 1000den başlıyor ama aşırı pahalı birşey değil yani sadece gideceğimiz yeri çok iyi seçmek gerek kimisi 10dk bakıp yolluyormuş kimisi 45-50dk gerçekten detayına kadar bakıyormuş.

Merhabalarr, ben de yeni geldim bugün tam 14. Haftama girdim tahmini doğum 6şubat . Kanamalı bir gebelik geçiriyorumda benim gibi olan var mı merak ettim ??

Aaaa iyice uzun baksınlar ya ben hiç gitmek istemiyorum ultrasondan özlüyorum onu görmek istiyorum hep

Detaylı ultrasona kadın Doğum doktoru mu bakıyor yoksa radyoloji doktoru mu

Oyle mi bunlar hangi firmalar su 7000 diyen mesela

Bi ikili taramada ayrıntılı usg baktılar
Bi de bana 15. Hafta yine gel dedi cinsiyeti netleştirelim benim damar direnci var ona tekrar bakalım dedi
Bi de bildiğim kadarıyla 20. Haftada var ayrıntılı usg

Kızlar bu aldığınız reflü yatağı pozisyonlanıyor mu yoksa hep yatay mı

Anne karnında işerken bebeğinizi hiç gördünüz mü? Ben bugün fark ettim videosunda bebeğimin işediğini ama bana bir erkek, bir kız dediler. Bebek yukarı doğru işiyor acaba kız bebekler de yukarı doğru mu işer anne karnında bir bilginiz var mı? En son kız bebek dediler. Görüntüyü bırakıyorum bir de siz bakın. Böyle yukarı doğru işeyen kız bebek olur mu kafam karıştı doğrusu?

Eklentiler

• Screenshot_20230808-195514_WhatsApp.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 113
Erkek gibi görünüyor buna göre En son kız mı dediler? Kaç haftalık?

Hayırlı olsun kaç haftalık

Aaaa kaç haftalıkta işiyor minnoş hiç duymamıştım ya

Kızlar ben bugün perinatoloji bölümüne gittim bebeğin her şeyi iyi çok şükür cinsiyet %60 kız dedi çok mutlu oldum geçen perşembe kan vermiştim bugün onun sonucuna baktı ve kedilerden insanlara geçen bı hastalık varmış toksik falan bı şey dedi onu fark etti tekrar kan verdirdi sonuçların çıktığı gibi randevu almadan gel dedi bebeğe geçmeden öğrenelim dedi stres yapma dedi ama ben çok panik atagim perşembe tekrar gitcem ve ayın 29 da tekrar ikili test çekilecek dua edin de kızım sağ salim doğsun hepimizin ki sağ salim doğsun

Eklentiler

• IMG_20230808_135205.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…