2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
şimdi bizim ikili taramada girdiğimiz ultrasonlar detaylı sayılmıyor mu :) ben iki kere giriyoruz sanıyorum diğeri de 18-24. haftalar diye biliyordum
Bu başka canım bu daha heyecanlı organ taraması parmak uclarına kadar bakılıyor ve eger bir sorun varsa hastaneni filan ona göre ayarlıyorsun veyada dogumunda ona göre baska doktorlarda bulunuyor.

Bu başka canım bu daha heyecanlı organ taraması parmak uclarına kadar bakılıyor ve eger bir sorun varsa hastaneni filan ona göre ayarlıyorsun veyada dogumunda ona göre baska doktorlarda bulunuyor.
yaaa çok heyecanlıymışşşşş kaçıncı haftalarda giriyoruz ona

yaaa çok heyecanlıymışşşşş kaçıncı haftalarda giriyoruz ona
İlkinde 21.haftada gitmiştim radyoloji uzmanına.20den sonra 24e kadar öneriyorlar diye biliyorum.eger pozisyonu müsait deglse ölçemedigi yerler için birdaha cagırıyor 23de bidaha gttim.bu ikiliden daha önemli benim için.uzman bana bazı bebeklerm anüsü olmadan dogdugunu bile söylemişti ona kadar bakıyoe

Kızlar regl ağrıları gibi ağrılarınız ?ağrı olmasada rahatsızlığınız oluyomu ? sanki reglmişimda belim karnim oyle agriyor hiç bu kadar uzun surmemisdi şimdiki haftalarda olurmuki

aaayyyy çok güzelmiş yaa bana antalyada Hasan Urcu diye bir doktor önermişlerdi detaylı ultrason için buralarda kalsaydım ona gidecektim canım

aaayyyy çok güzelmiş yaa bana antalyada Hasan Urcu diye bir doktor önermişlerdi detaylı ultrason için buralarda kalsaydım ona gidecektim canım
Fiyat almışmıydın hiç ?benm gittigim radyolog 1 bucuk sene önce 900 vermiştim smdi kimbilir kaç diyecek en az 2000 der diye düşünüyorum

Fiyat almışmıydın hiç ?benm gittigim radyolog 1 bucuk sene önce 900 vermiştim smdi kimbilir kaç diyecek en az 2000 der diye düşünüyorum
yok kuzum almadım gidicem diye ama giden bir tanıdığımız önerdi onun oğlunda kimsenin görmediği bir durumu görmüş baya memnun kalmış

Kızlar regl ağrıları gibi ağrılarınız ?ağrı olmasada rahatsızlığınız oluyomu ? sanki reglmişimda belim karnim oyle agriyor hiç bu kadar uzun surmemisdi şimdiki haftalarda olurmuki
Bende var canım çogunlukla sol kasıgımda , rahatsızlıgımda var belimin ağrısından gece 4te uyudum

Dün gece wcden sonra çok karın ve bel ağrısı yaşadım gece 4 de bide üstüne acıktım o ağrıyla yemek yedim korktum ağrıdan ağlıcaktım resmen zaten bacak arama yastık koyuyordum birde belime koydum öyle uyuyakalmışım geçti şükür destek istiyor demekki belim

Aminn canım sag salim kucagına almak nasip olsun .bütün duygular var içinde.gün boyu yoruldum uyusun diye gözüne bakıyorum ama şuan uyuyor çiçeğim sabah olsada sevsem diye düşünüyorum
annelik gerçekten çok farklı ya Allah isteyen hakkıyla yapabilecek herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…