Ama tek bir şekilde de mi pozisyon aldırılmıyorYatay değil eğimli biraz
Bu başka canım bu daha heyecanlışimdi bizim ikili taramada girdiğimiz ultrasonlar detaylı sayılmıyor mu :) ben iki kere giriyoruz sanıyorum diğeri de 18-24. haftalar diye biliyordum
yaaa çok heyecanlıymışşşşşBu başka canım bu daha heyecanlıorgan taraması parmak uclarına kadar bakılıyor ve eger bir sorun varsa hastaneni filan ona göre ayarlıyorsun veyada dogumunda ona göre baska doktorlarda bulunuyor.
İlkinde 21.haftada gitmiştim radyoloji uzmanına.20den sonra 24e kadar öneriyorlar diye biliyorum.eger pozisyonu müsait deglse ölçemedigi yerler için birdaha cagırıyor 23de bidaha gttim.bu ikiliden daha önemli benim için.uzman bana bazı bebeklerm anüsü olmadan dogdugunu bile söylemişti ona kadar bakıyoeyaaa çok heyecanlıymışşşşşkaçıncı haftalarda giriyoruz ona
aaayyyy çok güzelmiş yaa bana antalyada Hasan Urcu diye bir doktor önermişlerdi detaylı ultrason için buralarda kalsaydım ona gidecektim canımİlkinde 21.haftada gitmiştim radyoloji uzmanına.20den sonra 24e kadar öneriyorlar diye biliyorum.eger pozisyonu müsait deglse ölçemedigi yerler için birdaha cagırıyor 23de bidaha gttim.bu ikiliden daha önemli benim için.uzman bana bazı bebeklerm anüsü olmadan dogdugunu bile söylemişti ona kadar bakıyoe
Fiyat almışmıydın hiç ?benm gittigim radyolog 1 bucuk sene önce 900 vermiştim smdi kimbilir kaç diyecek en az 2000 der diye düşünüyorumaaayyyy çok güzelmiş yaa bana antalyada Hasan Urcu diye bir doktor önermişlerdi detaylı ultrason için buralarda kalsaydım ona gidecektim canım
Benim bugün tüm gün kasık ağrım vardı ve az önce ilk hareketini hissettim sanki içimde baloncuklar geziyor gibiydi eşimde kulağını dayayınca duydu çok güzeldi
yok kuzum almadım gidicem diye ama giden bir tanıdığımız önerdi onun oğlunda kimsenin görmediği bir durumu görmüş baya memnun kalmışFiyat almışmıydın hiç ?benm gittigim radyolog 1 bucuk sene önce 900 vermiştim smdi kimbilir kaç diyecek en az 2000 der diye düşünüyorum
keselerini hesaplıyorduk en son şimdi hareketlerini hissediyoruzMaşallah minigimeBebişler gümbür gümbür geliyor
11+4de söylemiştiKaçıncı haftanda öyle söyledi?
Bende var canım çogunlukla sol kasıgımda , rahatsızlıgımda var belimin ağrısından gece 4te uyudumKızlar regl ağrıları gibi ağrılarınız ?ağrı olmasada rahatsızlığınız oluyomu ? sanki reglmişimda belim karnim oyle agriyor hiç bu kadar uzun surmemisdi şimdiki haftalarda olurmuki
20.haftalarda dhaa netleşir ama bu seferde neden az hareket etti neden etmedi oy oykeselerini hesaplıyorduk en son şimdi hareketlerini hissediyoruz
Dün gece wcden sonra çok karın ve bel ağrısı yaşadım gece 4 de bide üstüne acıktım o ağrıyla yemek yedim korktum ağrıdan ağlıcaktım resmen zaten bacak arama yastık koyuyordum birde belime koydum öyle uyuyakalmışım geçti şükür destek istiyor demekki belimKızlar regl ağrıları gibi ağrılarınız ?ağrı olmasada rahatsızlığınız oluyomu ? sanki reglmişimda belim karnim oyle agriyor hiç bu kadar uzun surmemisdi şimdiki haftalarda olurmuki
annelik gerçekten çok farklı ya20.haftalarda dhaa netleşir ama bu seferde neden az hareket etti neden etmedi oy oy
annelik gerçekten çok farklı yaAllah isteyen hakkıyla yapabilecek herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?