Benmde suan agrıyor çatlıcak gibiBirde bu aralar baş ağrılarım arttı
senin kız çok tatlı maşallah benziyor bir de sanaAminn canım sag salim kucagına almak nasip olsun.bütün duygular var içinde.gün boyu yoruldum uyusun diye gözüne bakıyorum ama şuan uyuyor çiçeğim sabah olsada sevsem diye düşünüyorum
Evet benim de şuan öyle zaten migren var zonkluyor beynim allahtan parol biraz hafifletiyor da atağı önlüyor ne güzel 3 aydır ağrı sızı yoktu bu 4. Ayda başladıBenmde suan agrıyor çatlıcak gibi
Teşekkür ederizsenin kız çok tatlı maşallah benziyor bir de sanavalla inşallah benimki kızsa bana benzer kocama benzerse görümcelerimin kopyası olur çocuk
Ah o migren onun mide bulantısıda cok kötü kafam agrısa sadece razıyımEvet benim de şuan öyle zaten migren var zonkluyor beynim allahtan parol biraz hafifletiyor da atağı önlüyor ne güzel 3 aydır ağrı sızı yoktu bu 4. Ayda başladı
Doğrudur olabilr valla yarın gidecem bakalım ne diyecekSıcaklarda tetikliyor olabilir doktor öyle söylemişti
Ikınmaktan bir sorun olmaz korkma ama kabızlıgına çare canın yanmasınKızlar uzun zaman çalıştığım için evimi ihmal etmiştim şimdi çalışmıyorum iki gündür yardımcı abla almıştık evime .Annem de vardı kendimi çok yormadım getir götür yaptım annem müsade etmedi ama hiç bu kadar ayakta kalmamıştım gebeliğim öğrendiğimden beri.Ara sıra ağrım olunca oturdum bir de iki gündür kabızlık vardı yemin ederim lavaboda öldüm öldüm dirildim normalde terlemeyen biriyim kan ter içinde kaldım biraz ıkındım ama korkuyorum bebeğe Bir zararı olur mu hastaneye gitmeli miyim bilmiyorumŞimdi biraz rahatlar gibi oldum ama annem evine dönecek kaza yaptığımız için arabam da yok eşimde şehir dışında.İlerleyen saatlerde sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum annemle gitmeli miyim
Tabi organlar falan 21.haftalarda dsh net görünüyor , ikili ile arasında 10hafta oluyor hemen hemenİlkinde 21.haftada gitmiştim radyoloji uzmanına.20den sonra 24e kadar öneriyorlar diye biliyorum.eger pozisyonu müsait deglse ölçemedigi yerler için birdaha cagırıyor 23de bidaha gttim.bu ikiliden daha önemli benim için.uzman bana bazı bebeklerm anüsü olmadan dogdugunu bile söylemişti ona kadar bakıyoe
kızlar hep babacı oluyorlar bence bi taraftan iyi hep babayı isterlerse bizde biraz kafayı dinlerizTeşekkür ederizbenziyor benzemesinede sanki ben değil eşim dogurmuş gibi davranıyor anlamadım aşırı sekilde baba düşkünü beni sadece korkarsa aglarsa gözü görüyor korkularında cok haklısın sen hamilelik boyunca eşine az bakmaya çalış madem aynada sürekli kendini incele detaylıda foti alırsan orda biraz anlaşılır kime benzeyecegi
Benimde belim az biraz agridi. Neden acaba bu ağrılar yarın doktora gidicem sorarım neden oluyorkiBende var canım çogunlukla sol kasıgımda , rahatsızlıgımda var belimin ağrısından gece 4te uyudum
Canım bendede dayanılmayacak gibi deyil amma rahatsız oluyorum ve neden agriyor diye dusunuyorum. Gerçekten hamile olmak çok zor acaba bebegim iyimi nasıl düşüne düşüne bi hal oldukDün gece wcden sonra çok karın ve bel ağrısı yaşadım gece 4 de bide üstüne acıktım o ağrıyla yemek yedim korktum ağrıdan ağlıcaktım resmen zaten bacak arama yastık koyuyordum birde belime koydum öyle uyuyakalmışım geçti şükür destek istiyor demekki belim
Evet öyle gerçekten bende hep düşündüm şükür herşey yolundaCanım bendede dayanılmayacak gibi deyil amma rahatsız oluyorum ve neden agriyor diye dusunuyorum. Gerçekten hamile olmak çok zor acaba bebegim iyimi nasıl düşüne düşüne bi hal olduk
Canım bende yine kabız olmuştum sabah biraz ıkındım terlemiştim bende ve bedenim çok gücsüz düşmüştü sonra düzeldi umarım bişey olmaz korkma amma yinede bence yalnız kalma annen birazda kala bilirse senle kalsinKızlar uzun zaman çalıştığım için evimi ihmal etmiştim şimdi çalışmıyorum iki gündür yardımcı abla almıştık evime .Annem de vardı kendimi çok yormadım getir götür yaptım annem müsade etmedi ama hiç bu kadar ayakta kalmamıştım gebeliğim öğrendiğimden beri.Ara sıra ağrım olunca oturdum bir de iki gündür kabızlık vardı yemin ederim lavaboda öldüm öldüm dirildim normalde terlemeyen biriyim kan ter içinde kaldım biraz ıkındım ama korkuyorum bebeğe Bir zararı olur mu hastaneye gitmeli miyim bilmiyorumŞimdi biraz rahatlar gibi oldum ama annem evine dönecek kaza yaptığımız için arabam da yok eşimde şehir dışında.İlerleyen saatlerde sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum annemle gitmeli miyim
İnşallah sıkıntı olmazIkınmaktan bir sorun olmaz korkma ama kabızlıgına çare canın yanmasınkendini iyi hissedeceksen annenle git canım eşinde yokmuş madem daha iyi olur bence
Ah kesinlikle diyorum bu 9 ay nasıl geçecek..Daha önce 2 kimyasal bir düşük yaşadım en ufak sızıda ondan mı bu kadar korkuyorum yoksa yaşamasaydım bunları rahat olur muydum gebelikte bilmiyorum hiçCanım bendede dayanılmayacak gibi deyil amma rahatsız oluyorum ve neden agriyor diye dusunuyorum. Gerçekten hamile olmak çok zor acaba bebegim iyimi nasıl düşüne düşüne bi hal olduk
Annemlerde kalıyorum zaten Canım temizlik için gelmiştik ufak işlerim kaldı yastık kılıflarını felan geçirmek gibi bir daha yapamam diye ısrar ettim yarın durup Perşembe gidicem annemlere inşallahCanım bende yine kabız olmuştum sabah biraz ıkındım terlemiştim bende ve bedenim çok gücsüz düşmüştü sonra düzeldi umarım bişey olmaz korkma amma yinede bence yalnız kalma annen birazda kala bilirse senle kalsin
Bende bir kürtaj bir kimyasal yaşadım. İlk hamileligimde o kadar rahattimki amma olmadı ondan sonra her şeyden evhamlanır oldum. Bir ara hiç bir zaman sağlıklı bebeğim olmayacak diye düşünüyordum. Bence başımıza geldiyi için böyle korkuyoruz. Hiç yaşamasaydık belki bu kadar korkumuz olmazdı.insan ne yaparsa yapsın bir turlu icini sakinleştiremiyor bazenAh kesinlikle diyorum bu 9 ay nasıl geçecek..Daha önce 2 kimyasal bir düşük yaşadım en ufak sızıda ondan mı bu kadar korkuyorum yoksa yaşamasaydım bunları rahat olur muydum gebelikte bilmiyorum hiç
Bencede git eşin gelinceye kadar yalnız kalma ne olur ne olmaz bugun uyu dinlenAnnemlerde kalıyorum zaten Canım temizlik için gelmiştik ufak işlerim kaldı yastık kılıflarını felan geçirmek gibi bir daha yapamam diye ısrar ettim yarın durup Perşembe gidicem annemlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?