2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Aminn canım sag salim kucagına almak nasip olsun .bütün duygular var içinde.gün boyu yoruldum uyusun diye gözüne bakıyorum ama şuan uyuyor çiçeğim sabah olsada sevsem diye düşünüyorum
senin kız çok tatlı maşallah benziyor bir de sana valla inşallah benimki kızsa bana benzer kocama benzerse görümcelerimin kopyası olur çocuk

Kızlar uzun zaman çalıştığım için evimi ihmal etmiştim şimdi çalışmıyorum iki gündür yardımcı abla almıştık evime .Annem de vardı kendimi çok yormadım getir götür yaptım annem müsade etmedi ama hiç bu kadar ayakta kalmamıştım gebeliğim öğrendiğimden beri.Ara sıra ağrım olunca oturdum bir de iki gündür kabızlık vardı yemin ederim lavaboda öldüm öldüm dirildim normalde terlemeyen biriyim kan ter içinde kaldım biraz ıkındım ama korkuyorum bebeğe Bir zararı olur mu hastaneye gitmeli miyim bilmiyorum Şimdi biraz rahatlar gibi oldum ama annem evine dönecek kaza yaptığımız için arabam da yok eşimde şehir dışında.İlerleyen saatlerde sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum annemle gitmeli miyim

senin kız çok tatlı maşallah benziyor bir de sana valla inşallah benimki kızsa bana benzer kocama benzerse görümcelerimin kopyası olur çocuk
Teşekkür ederiz benziyor benzemesinede sanki ben değil eşim dogurmuş gibi davranıyor anlamadım aşırı sekilde baba düşkünü beni sadece korkarsa aglarsa gözü görüyor korkularında cok haklısın sen hamilelik boyunca eşine az bakmaya çalış madem aynada sürekli kendini inceledetaylıda foti alırsan orda biraz anlaşılır kime benzeyecegi

Evet benim de şuan öyle zaten migren var zonkluyor beynim allahtan parol biraz hafifletiyor da atağı önlüyor ne güzel 3 aydır ağrı sızı yoktu bu 4. Ayda başladı
Ah o migren onun mide bulantısıda cok kötü kafam agrısa sadece razıyım Bende parol içememe hastalıgı var bogazıma yapışacak diye korkuyorum

Ikınmaktan bir sorun olmaz korkma ama kabızlıgına çare canın yanmasın kendini iyi hissedeceksen annenle git canım eşinde yokmuş madem daha iyi olur bence

Tabi organlar falan 21.haftalarda dsh net görünüyor , ikili ile arasında 10hafta oluyor hemen hemeno yüzden daha önemli..
Sağlıkla gelsin hepsi

kızlar hep babacı oluyorlar bence bi taraftan iyi hep babayı isterlerse bizde biraz kafayı dinleriz

Arkadaşlar bugün 10+2yim 20 gün boyunca lekelenmem olmuştu 5 gündür geçmişti bugün tekrar hafif karın ağrısıyla yine pembe ve kahverengi lekelenmem oldu kendimce lekelenmem azaldı diye günde 3 kez koyduğum fitili leke yok diye 2 kez koymaya başlamıştım. Soracağım şu ki lekelenme bittikten 5 gun sonra tekrar lekelenme gelmesi normal mi doktorum 9 ay da yaşayabilirsin dedi ama herkese güzel güzel anlatıyorum ama kendi başıma gelince kendimi sakinlestiremiyorum. Başına benim gibi gelenler bilgi verebilir mi

Canım bendede dayanılmayacak gibi deyil amma rahatsız oluyorum ve neden agriyor diye dusunuyorum. Gerçekten hamile olmak çok zor acaba bebegim iyimi nasıl düşüne düşüne bi hal olduk

Canım bende yine kabız olmuştum sabah biraz ıkındım terlemiştim bende ve bedenim çok gücsüz düşmüştü sonra düzeldi umarım bişey olmaz korkma amma yinede bence yalnız kalma annen birazda kala bilirse senle kalsin

Ikınmaktan bir sorun olmaz korkma ama kabızlıgına çare canın yanmasın kendini iyi hissedeceksen annenle git canım eşinde yokmuş madem daha iyi olur bence
İnşallah sıkıntı olmaz Rahatladım biraz gönderdim annemi Perşembe tekrar annemlere giderim inşallah.Çorbayla beslenirim bir süre mecbur bu korku bana yeter

Canım bendede dayanılmayacak gibi deyil amma rahatsız oluyorum ve neden agriyor diye dusunuyorum. Gerçekten hamile olmak çok zor acaba bebegim iyimi nasıl düşüne düşüne bi hal olduk
Ah kesinlikle diyorum bu 9 ay nasıl geçecek..Daha önce 2 kimyasal bir düşük yaşadım en ufak sızıda ondan mı bu kadar korkuyorum yoksa yaşamasaydım bunları rahat olur muydum gebelikte bilmiyorum hiç

Annemlerde kalıyorum zaten Canım temizlik için gelmiştik ufak işlerim kaldı yastık kılıflarını felan geçirmek gibi bir daha yapamam diye ısrar ettim yarın durup Perşembe gidicem annemlere inşallah

Ah kesinlikle diyorum bu 9 ay nasıl geçecek..Daha önce 2 kimyasal bir düşük yaşadım en ufak sızıda ondan mı bu kadar korkuyorum yoksa yaşamasaydım bunları rahat olur muydum gebelikte bilmiyorum hiç
Bende bir kürtaj bir kimyasal yaşadım. İlk hamileligimde o kadar rahattimki amma olmadı ondan sonra her şeyden evhamlanır oldum. Bir ara hiç bir zaman sağlıklı bebeğim olmayacak diye düşünüyordum. Bence başımıza geldiyi için böyle korkuyoruz. Hiç yaşamasaydık belki bu kadar korkumuz olmazdı.insan ne yaparsa yapsın bir turlu icini sakinleştiremiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…