Burada 16 haftalıktı. Ben daha önce başkasında görmüştüm hatta kendi bebeğimin de görmek istiyordum acaba nasip olur mı diye, olmuşta haberim yokmuş videosuna dikkatli bakınca fark ettimAaaa kaç haftalıkta işiyor minnoşhiç duymamıştım ya
Benimde 2 gündür ağrıyorBenmde suan agrıyor çatlıcak gibi
Aynı öyleyim mahvoldum migrenden kusmaktan halsizim kolum kalkmıyor bazen iki büklüm tuvalete gidiyorum yataktan kalkıp nolcak böyle bilmiyorum hastane dışında dışarı çıkamıyorum enerjim 0Hayırlısıyla biranönce şu 9 ay bitsin tükendim kusmaktan mide yanmasından baş ağrısından uykusux klmaya razıyım
Evet bende öyle şu 3 gündür hep başım ağrıyor bende hastane dışında duşarı çıkamıyorum yada arabasız çıkamıyorum eşim olmadan bakkala bile gidemiyrum birde hep acıkıyorum buda yordu beniAynı öyleyim mahvoldum migrenden kusmaktan halsizim kolum kalkmıyor bazen iki büklüm tuvalete gidiyorum yataktan kalkıp nolcak böyle bilmiyorum hastane dışında dışarı çıkamıyorum enerjim 0
Evet ya kesinlikle doktorum demişti ki hiçbir sağlık problemin yok bu çok doğal bı bakmışsın sağlıklı gebelik oluşuvermiş diye hiç ummuyordum Rabbim nasip etti çok şükürBende bir kürtaj bir kimyasal yaşadım. İlk hamileligimde o kadar rahattimki amma olmadı ondan sonra her şeyden evhamlanır oldum. Bir ara hiç bir zaman sağlıklı bebeğim olmayacak diye düşünüyordum. Bence başımıza geldiyi için böyle korkuyoruz. Hiç yaşamasaydık belki bu kadar korkumuz olmazdı.insan ne yaparsa yapsın bir turlu icini sakinleştiremiyor bazen
Bugün dinleneyim de ne olur ne olmaz giderim annemlere inşallahBencede git eşin gelinceye kadar yalnız kalma ne olur ne olmaz bugun uyu dinlen
Canım başka bir doktora mı gözüksen ? Belki başka çözüm üretir seni yorar çünkü bu durum sürekli leke geldi mi gelmedi miArkadaşlar bugün 10+2yim 20 gün boyunca lekelenmem olmuştu 5 gündür geçmişti bugün tekrar hafif karın ağrısıyla yine pembe ve kahverengi lekelenmem oldu kendimce lekelenmem azaldı diye günde 3 kez koyduğum fitili leke yok diye 2 kez koymaya başlamıştım. Soracağım şu ki lekelenme bittikten 5 gun sonra tekrar lekelenme gelmesi normal mi doktorum 9 ay da yaşayabilirsin dedi ama herkese güzel güzel anlatıyorum ama kendi başıma gelince kendimi sakinlestiremiyorum. Başına benim gibi gelenler bilgi verebilir mi
Bende öyleydim çok halsiz kalınca serum vermişlerdi toparlandım enerjim yerine geldi az da olsa.Bir serum mu alsan acaba?Aynı öyleyim mahvoldum migrenden kusmaktan halsizim kolum kalkmıyor bazen iki büklüm tuvalete gidiyorum yataktan kalkıp nolcak böyle bilmiyorum hastane dışında dışarı çıkamıyorum enerjim 0
Devlette mi aldın özelde mi canım serumu devlet acilinde de yaparlar mı özelde fazla para bayılmak istemem yaBende öyleydim çok halsiz kalınca serum vermişlerdi toparlandım enerjim yerine geldi az da olsa.Bir serum mu alsan acaba?
Özelde aldım ama doğum paketini aldığım için ücret ödemedim sadece seruma kattıkları ilacın parasını ödedim 57 TL.Devlette acilden girsen de kesin serum yazarlar.Devlette mi aldın özelde mi canım serumu devlet acilinde de yaparlar mı özelde fazla para bayılmak istemem ya
Bende ilk başlarda muayene ücretlerine 775 TL bayıldım sonra doğum paketi alınca o ayki muayeneleri düştüler daha hesaplıya geliyor yanlış hatırlamıyorsam yatış felan olursa bir iki gecelik onu da karşılıyorlar diye biliyorum.Benim iki doktorumla bağlantılı özelde ki doktorum.Hemde eve yakın hastane. Doğum paketini de 21 bine aldık baya uygun geldi bize yoksa sürekli 800 bayılmak iş değil özele ya nerden ne çıkaracakları belli olmuyorDevlette mi aldın özelde mi canım serumu devlet acilinde de yaparlar mı özelde fazla para bayılmak istemem ya
Doğum paketi içeriğiniz ve fiyatı ne kadar? Birde bu doğum paketlerinde doğum şekli fark ediyormu. Daha önce özel hastanede doğum yaptım ama hiç paket almadım henüz gittiğim hastaneden de bilgi almadım bilgilendirirseniz sevinirimÖzelde aldım ama doğum paketini aldığım için ücret ödemedim sadece seruma kattıkları ilacın parasını ödedim 57 TL.Devlette acilden girsen de kesin serum yazarlar.
Ben geçen ay 21 bine yaptırdım şimdi artmış mıdır bilmiyorum hiç.Doğum şekli farketmiyor canım.Doğum paketi içeriğiniz ve fiyatı ne kadar? Birde bu doğum paketlerinde doğum şekli fark ediyormu. Daha önce özel hastanede doğum yaptım ama hiç paket almadım henüz gittiğim hastaneden de bilgi almadım bilgilendirirseniz sevinirim
Benim için çok faydalı oldu ben muayene belli bir sayıda diye düşünmüştüm ama sanırım o doğum sigortasında öyle. Bebek işitme testini kapsamamasi şaşırttı beni daha önce doğum yaptığım hastanede anlaşma yapmama rağmen doğum yapınca bebeğin işitme testi ve 1 aya kadar ki muayeneleri ücretsizdi orda doğduğu için. Çok teşekkür ederim . Nerden baksan bu şekilde her türlü avantajlı yinede doğuma kadar minimum 10 muayeneye gitsem 10 bin tutar ekstra birde testler vs ben bunu bir sonra ki gittiğimde konuşayım mutlaka 20 bin civarındadır fiyati inşallahBen geçen ay 21 bine yaptırdım şimdi artmış mıdır bilmiyorum hiç.Doğum şekli farketmiyor canım.Eki Görüntüle 3284195
Merhaba stres yapma ben şuna 14 haftadayım , 11 haftamda asiri kanama ile hastanede yattim . beni. kanamam dört gun surdu sonra tamamen gecti bir hafta gelmedi ama sonra tekrar basladi kahverengi sekilde suan 10 gundur sanki regl oluyorum gibi kanamam oluyor doktor kesenin altinda kanama alani var dedi igne ve fitil yazdi ilaclari kullanip dinlenmekten baska caremiz yok malesefArkadaşlar bugün 10+2yim 20 gün boyunca lekelenmem olmuştu 5 gündür geçmişti bugün tekrar hafif karın ağrısıyla yine pembe ve kahverengi lekelenmem oldu kendimce lekelenmem azaldı diye günde 3 kez koyduğum fitili leke yok diye 2 kez koymaya başlamıştım. Soracağım şu ki lekelenme bittikten 5 gun sonra tekrar lekelenme gelmesi normal mi doktorum 9 ay da yaşayabilirsin dedi ama herkese güzel güzel anlatıyorum ama kendi başıma gelince kendimi sakinlestiremiyorum. Başına benim gibi gelenler bilgi verebilir mi
Bi konuda arama yaparken bu yorumunuza denk geldim. Çok güzel yazmışsınız. Ben de Ocak annesiyim bi içimi dökeyim görmüşken. Patlayacağım çünkü artıkŞimdi linç yiyeceğim ama aramızda doktor arkadaş var, hepimizin kendi doktorları var. Kadın doğumcu ya da çocuk doktoru değiliz.
Şu şeker yüklemesi kötü, tarama testleri iğrenç, amniyosentez saçma gibi abidik gubidik yorumları yapmasak mı acaba?
Tamam herkesin fikri olabilir de bunlar fikir değil, konunun uzmanlarının bize önerisi. Uymuyorsa yaptırmazsın olur biter, tüm dünya birleşip bebekleri yok etmeye çalışıyor moduna girmenin alemi yok.
Herkes, her şeyi en mükemmel şekilde biliyor gibi davranmasa dünya da forum da tertemiz bir yer olabilir.
kızım 3120 kg doğmuştu 1 numara bezi tam 1 ay kullanmıştık çok hızlı kilo alan bir bebek değildi ama ona rağmen çocuk büyüdükçe bez paketlerin numaraları üzerinde yazan kg pek orantılı gitmiyor büyük beze geçmek zorunda kalıyorsunuz çünkü sızdırma oluyor boy olarak uzadığı için am kesin olarak 3 numara uzun süre kullanıldığını hatırlıyorum :)2den 3e hangi aydan yada hangi kilodan sonra geçiş yapılıyor. 2 numara ne kadar süre kullanılıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?