2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Hayırlısıyla biranönce şu 9 ay bitsin tükendim kusmaktan mide yanmasından baş ağrısından uykusux klmaya razıyım
Aynı öyleyim mahvoldum migrenden kusmaktan halsizim kolum kalkmıyor bazen iki büklüm tuvalete gidiyorum yataktan kalkıp nolcak böyle bilmiyorum hastane dışında dışarı çıkamıyorum enerjim 0

Aynı öyleyim mahvoldum migrenden kusmaktan halsizim kolum kalkmıyor bazen iki büklüm tuvalete gidiyorum yataktan kalkıp nolcak böyle bilmiyorum hastane dışında dışarı çıkamıyorum enerjim 0
Evet bende öyle şu 3 gündür hep başım ağrıyor bende hastane dışında duşarı çıkamıyorum yada arabasız çıkamıyorum eşim olmadan bakkala bile gidemiyrum birde hep acıkıyorum buda yordu beni

Evet ya kesinlikle doktorum demişti ki hiçbir sağlık problemin yok bu çok doğal bı bakmışsın sağlıklı gebelik oluşuvermiş diye hiç ummuyordum Rabbim nasip etti çok şükür
Bencede git eşin gelinceye kadar yalnız kalma ne olur ne olmaz bugun uyu dinlen
Bugün dinleneyim de ne olur ne olmaz giderim annemlere inşallah

Canım başka bir doktora mı gözüksen ? Belki başka çözüm üretir seni yorar çünkü bu durum sürekli leke geldi mi gelmedi mi

Bende öyleydim çok halsiz kalınca serum vermişlerdi toparlandım enerjim yerine geldi az da olsa.Bir serum mu alsan acaba?

Kızlar bende de gece migren tuttu sağ gözüme kadar indi Parol aradım gece vakti annemlerin evde.Bu haftalarda baş ağrısı normal diyorlar.Hafta hafta gebelik videolarında izledim çoğunluğu baş ağrısı normal diyor yani.

İkili test (PAPP-A+Serbest/total beta HCG) sonuç 35.6 yazıyor. Bu ne demek anlayan var mı acaba

Bende öyleydim çok halsiz kalınca serum vermişlerdi toparlandım enerjim yerine geldi az da olsa.Bir serum mu alsan acaba?
Devlette mi aldın özelde mi canım serumu devlet acilinde de yaparlar mı özelde fazla para bayılmak istemem ya

Devlette mi aldın özelde mi canım serumu devlet acilinde de yaparlar mı özelde fazla para bayılmak istemem ya
Özelde aldım ama doğum paketini aldığım için ücret ödemedim sadece seruma kattıkları ilacın parasını ödedim 57 TL.Devlette acilden girsen de kesin serum yazarlar.

Bende ilk başlarda muayene ücretlerine 775 TL bayıldım sonra doğum paketi alınca o ayki muayeneleri düştüler daha hesaplıya geliyor yanlış hatırlamıyorsam yatış felan olursa bir iki gecelik onu da karşılıyorlar diye biliyorum.Benim iki doktorumla bağlantılı özelde ki doktorum.Hemde eve yakın hastane. Doğum paketini de 21 bine aldık baya uygun geldi bize yoksa sürekli 800 bayılmak iş değil özele ya nerden ne çıkaracakları belli olmuyor

Özelde aldım ama doğum paketini aldığım için ücret ödemedim sadece seruma kattıkları ilacın parasını ödedim 57 TL.Devlette acilden girsen de kesin serum yazarlar.
Doğum paketi içeriğiniz ve fiyatı ne kadar? Birde bu doğum paketlerinde doğum şekli fark ediyormu. Daha önce özel hastanede doğum yaptım ama hiç paket almadım henüz gittiğim hastaneden de bilgi almadım bilgilendirirseniz sevinirim

Ben geçen ay 21 bine yaptırdım şimdi artmış mıdır bilmiyorum hiç.Doğum şekli farketmiyor canım.

Ben geçen ay 21 bine yaptırdım şimdi artmış mıdır bilmiyorum hiç.Doğum şekli farketmiyor canım.Eki Görüntüle 3284195
Benim için çok faydalı oldu ben muayene belli bir sayıda diye düşünmüştüm ama sanırım o doğum sigortasında öyle. Bebek işitme testini kapsamamasi şaşırttı beni daha önce doğum yaptığım hastanede anlaşma yapmama rağmen doğum yapınca bebeğin işitme testi ve 1 aya kadar ki muayeneleri ücretsizdi orda doğduğu için. Çok teşekkür ederim . Nerden baksan bu şekilde her türlü avantajlı yinede doğuma kadar minimum 10 muayeneye gitsem 10 bin tutar ekstra birde testler vs ben bunu bir sonra ki gittiğimde konuşayım mutlaka 20 bin civarındadır fiyati inşallah

Merhaba stres yapma ben şuna 14 haftadayım , 11 haftamda asiri kanama ile hastanede yattim . beni. kanamam dört gun surdu sonra tamamen gecti bir hafta gelmedi ama sonra tekrar basladi kahverengi sekilde suan 10 gundur sanki regl oluyorum gibi kanamam oluyor doktor kesenin altinda kanama alani var dedi igne ve fitil yazdi ilaclari kullanip dinlenmekten baska caremiz yok malesef

Bi konuda arama yaparken bu yorumunuza denk geldim. Çok güzel yazmışsınız. Ben de Ocak annesiyim bi içimi dökeyim görmüşken. Patlayacağım çünkü artık Bu konuda iyice sinirlerim bozuk benim de. Bebekte değil ama eşimdeki bir kromozom probleminden dolayı amniyosentez yaptırmak zorunda kaldım. Bir sürü doktora gittim hepsi yaptırmamı söyledi. Korkulacak bişey olmadığını söylediler. Ama burada sürekli yok bebek düşer yok bebek ölür yok testlere güvenmeyin bi sürü korkutucu yorumlar. Bir de görüştüğüm doktorların hepsi direkt amniyosentez derken burada nipt avukatları var sürekli bu testleri övüp duran.Ense kalınlığıyla ilgili forumda birkaç şey okuyup kendini genetik uzmanı sananlar. Bir sürü sebep var amniyosentez için ama zerre bilgileri yok. Nipt testi her derde devaymış modunda reklamcı gibi gezenler. En sinir olduğum da testleri boşverin Allah bilir bebeğin nasıl olduğunu yazan tipler var. Millete eltisinden, görümcesinden örnekler verip “bak doktorlar bişey bilmiyormuş onların bebeği sağlıklı doğdu” yazanlar Bunalıp buralara girip moral bulmaya çalıştım ama bu cehalet o kadar yoruyor ki insanı. Ve iki gün önce amniyosentez yaptırdım şimdi sonuç bekliyorum. Burada öyle şeyler okudum öyle korktum ki bitince bu kadar basit bi işlem olmasına hala şaşırıyorum. En ufak sızlama bile olmadı. Koşup zıplayacak kadar enerjik ve iyiyim. Tabi kendimi tutuyorum Folik asit kullanımına karşı olanlar var, vitamin takviyelerine gerek yok diyip sebze yiyin diye millete akıl dağıtanlar… kadının tshı 8,5 çıkmış ama doktorun verdiği ilacı kullanmamış çünkü gebelikte ilaç kullanmaya karşıymış. (Umarım bebeği aptal doğmaz) Doktorların her dediğini eleştirme ve uygulamama noktasında bi kafa yaşıyorlar. Niye doktora gittiklerini de anlamıyorum. Bana kalsa hastanelere girişini yasaklarım bunların. Millet sıra bekliyor tedavi için bunlar doktor meşgul ediyor. Çok doldum kızlar kusura bakmayın sizlere ve bebişlerinize sağlık diliyorum

2den 3e hangi aydan yada hangi kilodan sonra geçiş yapılıyor. 2 numara ne kadar süre kullanılıyor yani
kızım 3120 kg doğmuştu 1 numara bezi tam 1 ay kullanmıştık çok hızlı kilo alan bir bebek değildi ama ona rağmen çocuk büyüdükçe bez paketlerin numaraları üzerinde yazan kg pek orantılı gitmiyor büyük beze geçmek zorunda kalıyorsunuz çünkü sızdırma oluyor boy olarak uzadığı için am kesin olarak 3 numara uzun süre kullanıldığını hatırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…