Bende ovulasyon testi ile gebe kaldım benim çift çizgi daha belirgin oluyordu benim tüm çizgiler böyle hafif hafif oluyordu ovulasyon günü bayağı belirginlesiyordu ben öyle biliyorumKimisi pik olduğunu söyledi birde bugün yapıldı bu testler ve çizgi düştü 4 saat sonra
Aynen bende hiç eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyordumÖmür boyu sürecek gibi geliyor
Bu takvime göre hesaplayınca tuttu benimki. Diğer sitelerdeki otomatik hesaplamalar yanlış çıktıCinsiyeti belli olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum çin takvimine bakan var mıydı tutan veya tutmayan var mıydı? Merak ettim de
Olursun tabiki canım ne hikayeler var daha yeni evlisin sayılır üzme kendini ben 3 yıllık evliyim ve şuan 16 haftalık hamileyim mucizelerimiz zamanını bekliyorbende anne olmak istiyorum 7 aylık evliyim ama olmuyor şu an ağrım çok var üzülüyorum regl oldum sinir yapıyor çok alınıyorum çok ağlıyorum karnım kasıklarım çok fazla ağrıyo4
Anladım ozaman yine yapmaya devm ediyim şimdi attığım bugün yaptım hepsiniBende ovulasyon testi ile gebe kaldım benim çift çizgi daha belirgin oluyordu benim tüm çizgiler böyle hafif hafif oluyordu ovulasyon günü bayağı belirginlesiyordu ben öyle biliyorum
Batmalar kramplar hep oluyor canım. Gaz sancısı değildir o. Rahim genişlediği için oluyor. 17. Haftadayım hala devam ediyor benim. Kafana takacağın bişey değilKizlar 14+4deyim ve iki gundur ara ara feci sekilde gaz sancisi oluyor yurudum mu biraz rahatliyorum ve sag kasigimda batma.onceden bu kadar siddetli hic yasamazdim.Bu haftalarda bunu yasayanlar varmi.doktora iki gun once gittim sorun yoktu sadece bu batma icinde gidilirmi bilmiyorum
Bir müddet baksın geçmezse değiştirebilirsinizBende yeni başladım demir ilacına ve aynı gün kabızlık gaz sorunum oldu. Geçiyor mu vücut alışınca ilaca. Yoksa ilaç mı değiştirmem lazım
Ne yedin tam olarakKızlar ben birkaç günlüğüne bir yere gitmiştim, şimdi aklıma geldi de 2 gün üst üste sakatat yediminş sorun olmaz ya
Benimde coledan 2 damlaBu arada kozlar d vit damla sayısından bahsetmişsiniz ama her markanın içeriği Farklı sonuçta. Ben coledan d 3 kullanmaya başladım sabah akşam bi damla mesela . Sizler damla sayısı olarak fazla yazmışsınız acaba hangi marka kullanıyorsunuz merak ettim
Bence olmaz benim arkadaşlarım hep yemişler gebeliklerinde benim annemde yemiş ama ciğer diğerlerinin de sknti olacağını sanmıyorumKızlar ben birkaç günlüğüne bir yere gitmiştim, şimdi aklıma geldi de 2 gün üst üste sakatat yediminş sorun olmaz ya
Ciğer ve şey işteNe yedin tam olarak
Bu üstüne yaş ekleyen mi tam anlamadım hangi site linki verebılır mısınız?Bu takvime göre hesaplayınca tuttu benimki. Diğer sitelerdeki otomatik hesaplamalar yanlış çıktı
Ay içim rahatladı ya neyse güvenilir yerlerdi hemBence olmaz benim arkadaşlarım hep yemişler gebeliklerinde benim annemde yemiş ama ciğer diğerlerinin de sknti olacağını sanmıyorum
Sıcakta en kolay bakteri üreten yiyecekler sakatatlardır özelliklede ciğer, bu sebeple yemeyin dıyorlar yoksa kış vs olsa istediğiniz kdr tüketebilirsinizCiğer ve şey iştesöylersem midesi bulanan olur
Evet evet bunu duymuştum da o anda unuttum. Günlük kullanan yerdi ciğer diğeri de evde yapıldı inş sıkıntı olmaz artıkSıcakta en kolay bakteri üreten yiyecekler sakatatlardır özelliklede ciğer, bu sebeple yemeyin dıyorlar yoksa kış vs olsa istediğiniz kdr tüketebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?