2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kimisi pik olduğunu söyledi birde bugün yapıldı bu testler ve çizgi düştü 4 saat sonra
Bende ovulasyon testi ile gebe kaldım benim çift çizgi daha belirgin oluyordu benim tüm çizgiler böyle hafif hafif oluyordu ovulasyon günü bayağı belirginlesiyordu ben öyle biliyorum

Cinsiyeti belli olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum çin takvimine bakan var mıydı tutan veya tutmayan var mıydı? Merak ettim de
Bu takvime göre hesaplayınca tuttu benimki. Diğer sitelerdeki otomatik hesaplamalar yanlış çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-13-20-32-02-106_com.android.chrome.webp
    58,6 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_2023-08-13-20-31-55-642_com.android.chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 121
bende anne olmak istiyorum 7 aylık evliyim ama olmuyor şu an ağrım çok var üzülüyorum regl oldum sinir yapıyor çok alınıyorum çok ağlıyorum karnım kasıklarım çok fazla ağrıyo4
Olursun tabiki canım ne hikayeler var daha yeni evlisin sayılır üzme kendini ben 3 yıllık evliyim ve şuan 16 haftalık hamileyim mucizelerimiz zamanını bekliyor

Bende ovulasyon testi ile gebe kaldım benim çift çizgi daha belirgin oluyordu benim tüm çizgiler böyle hafif hafif oluyordu ovulasyon günü bayağı belirginlesiyordu ben öyle biliyorum
Anladım ozaman yine yapmaya devm ediyim şimdi attığım bugün yaptım hepsini

Eklentiler

• IMG_20230813_205956.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 109
Kontrol çizgisi alt çizgi mi?
Benim testlerimden farklı eğer alttaki test çizgisi ise ilki olmuş ama kontrol çizgisi alt çizgiyse benim bildiğim olmamis
Aldığın yere sorsanıza
Ben bir gebenin günlüğünden alıp oraya danışıyordum

Batmalar kramplar hep oluyor canım. Gaz sancısı değildir o. Rahim genişlediği için oluyor. 17. Haftadayım hala devam ediyor benim. Kafana takacağın bişey değil

Kızlar ben birkaç günlüğüne bir yere gitmiştim, şimdi aklıma geldi de 2 gün üst üste sakatat yedim inş sorun olmaz ya

Bu arada kozlar d vit damla sayısından bahsetmişsiniz ama her markanın içeriği Farklı sonuçta. Ben coledan d 3 kullanmaya başladım sabah akşam bi damla mesela . Sizler damla sayısı olarak fazla yazmışsınız acaba hangi marka kullanıyorsunuz merak ettim

Kızlar ben birkaç günlüğüne bir yere gitmiştim, şimdi aklıma geldi de 2 gün üst üste sakatat yedim inş sorun olmaz ya
Bence olmaz benim arkadaşlarım hep yemişler gebeliklerinde benim annemde yemiş ama ciğer diğerlerinin de sknti olacağını sanmıyorum

Sıcakta en kolay bakteri üreten yiyecekler sakatatlardır özelliklede ciğer, bu sebeple yemeyin dıyorlar yoksa kış vs olsa istediğiniz kdr tüketebilirsiniz
Evet evet bunu duymuştum da o anda unuttum. Günlük kullanan yerdi ciğer diğeri de evde yapıldı inş sıkıntı olmaz artık toksoplazma geçirmişim allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…