2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum bazılarınız cinsiyeti öğrenmiş ne güzel darısı başıma :) ikili test yaptırmayacaktım ama ben de yaptırmaya karar verdim. Bulantısı 12.haftadan sonra azalan oldu mu arkadaşlar.

Benim azaldı koku hassasiyetim de azaldı

Kizlar 14+4deyim ve iki gundur ara ara feci sekilde gaz sancisi oluyor yurudum mu biraz rahatliyorum ve sag kasigimda batma.onceden bu kadar siddetli hic yasamazdim.Bu haftalarda bunu yasayanlar varmi.doktora iki gun once gittim sorun yoktu sadece bu batma icinde gidilirmi bilmiyorum

Geçmiş olsun .. Bende aynı durumdayım bir kaç gündür ileri gitti kaşıntı yanma başladı fitil ve iki kremi karıştırarak kullanıyorum . Sirke ve sıcak su ile temizleyip iyice kurutuyorum. Doktorum hamilelikte çok sık görülüyor dedi. İlk defa oldu inşallah son olur çok berbat bisey

Gerçekten çok berbat birşey benim sadece 1 gün aşırı yanmam oldu ama krem etti bidaha yanma olmadı.
Evet hamilelikte çok oluyormuş bebegede hiçbir zararı yok dedi biraz içim rahatladı

Geçti ama yeniden başlar mı bilmiyorum hiç geçecek gibi gelmiyor insana ama zamanla rahatlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…