Kızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum bazılarınız cinsiyeti öğrenmiş ne güzel darısı başıma :) ikili test yaptırmayacaktım ama ben de yaptırmaya karar verdim. Bulantısı 12.haftadan sonra azalan oldu mu arkadaşlar.
Kızlar yazdıklarınızı tek tek okuyorum bazılarınız cinsiyeti öğrenmiş ne güzel darısı başıma :) ikili test yaptırmayacaktım ama ben de yaptırmaya karar verdim. Bulantısı 12.haftadan sonra azalan oldu mu arkadaşlar.
Kizlar 14+4deyim ve iki gundur ara ara feci sekilde gaz sancisi oluyor yurudum mu biraz rahatliyorum ve sag kasigimda batma.onceden bu kadar siddetli hic yasamazdim.Bu haftalarda bunu yasayanlar varmi.doktora iki gun once gittim sorun yoktu sadece bu batma icinde gidilirmi bilmiyorum
Süper çok sevindim adına :) darısı başıma :) evimi terk ettim koku hassasiyeti yüzünden evimin kokusundan tiksindim 2 haftadır annemdeyim. Okullar açılana kadar burdayım inşallah geçer o zamana kadar . 11+5im bende
Kızlar bu mantar enfeksiyonu ne kadar kötü bişeymiş ya ilk defa başıma geliyor ama şok içerisindeyim
Her mendille silişimde akıntı geliyor ama böyle normal değil dolu dolu
Ayaga kalktıgımdada sanki altıma kaçırmısım gibi iç çamasırımın heryeri akıntı oluyor çok tuhaf
Günde 5-6 kez iç çamaşırı değiştiriyorum
Geçmiş olsun .. Bende aynı durumdayım bir kaç gündür ileri gitti kaşıntı yanma başladı fitil ve iki kremi karıştırarak kullanıyorum . Sirke ve sıcak su ile temizleyip iyice kurutuyorum. Doktorum hamilelikte çok sık görülüyor dedi. İlk defa oldu inşallah son olur çok berbat bisey
Geçmiş olsun .. Bende aynı durumdayım bir kaç gündür ileri gitti kaşıntı yanma başladı fitil ve iki kremi karıştırarak kullanıyorum . Sirke ve sıcak su ile temizleyip iyice kurutuyorum. Doktorum hamilelikte çok sık görülüyor dedi. İlk defa oldu inşallah son olur çok berbat bisey
Gerçekten çok berbat birşey benim sadece 1 gün aşırı yanmam oldu ama krem etti bidaha yanma olmadı.
Evet hamilelikte çok oluyormuş bebegede hiçbir zararı yok dedi biraz içim rahatladı
Süper çok sevindim adına :) darısı başıma :) evimi terk ettim koku hassasiyeti yüzünden evimin kokusundan tiksindim 2 haftadır annemdeyim. Okullar açılana kadar burdayım inşallah geçer o zamana kadar . 11+5im bende