- 14 Haziran 2023
- 1.128
- 826
- 53
Çin Takvimi 2023 Otomatik Cinsiyet ve Yaş HesaplamaBu üstüne yaş ekleyen mi tam anlamadım hangi site linki verebılır mısınız?
O dediğinden ben de yedim on bes yirmi gün olmustur severek hem de ama akşam gelip kustum sonraCiğer ve şey iştesöylersem midesi bulanan olur
Burda nasıl peki sizce ? :)Bu pozisyonda nub belli olmuyor canımdüz ayakları uzatmış pozisyon gerek veya iki bacak arası
Regl agrilarima nane çayı cokkk iyi geldi su kaynattıktan sonra kapa kuru nane koy bi tutam demlensin ic cok hafifletti bi doktorun paylaşımında görmüştüm sıcak içemezsen ılık da içebilirsinregl olunca sinirleniyorum alınganlık oluyor ağrım çok oluyor bazen
Ben kusmadım da midemde kaldıO dediğinden ben de yedim on bes yirmi gün olmustur severek hem de ama akşam gelip kustum sonra
Hadi hayırlısı iki takvim de kız diyor doktorum erkek dedi 15. Haftada bakacağız tekrar
Canını sıkma aklına birsey getirme sonuçta yüksek ısıda pişiyor ölmüştür tüm mikroplar bakteriler diye düşünBen kusmadım da midemde kaldı
Ay hiç bisey olmaz valla bol bol kan olmuştur ben de yicem yeterCiğer ve şey iştesöylersem midesi bulanan olur
Maalesef pozisyon nub teorisi için olan pozisyon değil ne desem atmış olurumBurda nasıl peki sizce ? :)
Amin inşCanını sıkma aklına birsey getirme sonuçta yüksek ısıda pişiyor ölmüştür tüm mikroplar bakteriler diye düşün
Hahaha haklısın ya bak şimdi baştan çıkarıldım hahAy hiç bisey olmaz valla bol bol kan olmuştur ben de yicem yeterAllah aşkına eskiler full mangal ciğer o bu şu yiyorlarmış bi de bize bak valla neneler haklı takmıyorum eskisi gibi sakınan göze çöp batar rahatım. Ben mc donalds falan da yiyorum çok canım çekince
Son kontrolümde doktorum dedi ki artık canımız ne isterse yiyelim modundan çıkıyoruz bol proteinli beslenmeye sağlıklı beslenmeye geçiyoruz dediBende valla canım ne isterse onu yiyorumşimdi saymadım gece gece
Net bisey demiyordu doktor sormama rağmen önemli bjsey değil kanama alanı falan da öyle küçük bisey diyordu anlayacağın beni geçiştiriyordu özel olmasına ragmen. Ama bu kadar uzun süre ne iğne ile ne fitil ile durmayan kanamanın yaradan olabileceği akıl edilmeliydi. Sizde korkmayın benim vajinismus geçmişim olmasına rağmen çok acılı bi muayene olmadi alttan baktirin içiniz rahat etsin.Peki ultrasonla bakıldıgında kanama alanı görülmüşmüydü bende de devam eden kanama var önceleri kanama alanı görülmedi en son cuma gittiğimde artış var diye ozmn kanama alanı görüldü, ama hamıle kalmadan önce enfeksiyon tedavisi görmüştüm banada doktorum ozmn yara var demişti şimdi siz yazınca dikkatimi çekti acaba benmkide yaradan olabilir mi vs dıye
Ama ben ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ki normalde son adet tarihi. Yazılmaz mi
Tamam işte son adet tarihiniz hangi ayda tahmini birşey yazarsınız. Çin takvimi çok da önemli bir şey değil gerçekliği ne kadar doğru tartışılır eğlencesine paylaştımAma ben ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ki normalde son adet tarihi. Yazılmaz mi
Ne kadar tutar bilmiyorum en doğrusunu doktor söylerHadi hayırlısı iki takvim de kız diyor doktorum erkek dedi 15. Haftada bakacağız tekrar
16 haftalık canmKızlar şunu tam anlayamadım mesela 15+1 oldum bugün ben şimdi 15 haftalık mı yoksa 16 haftalık mı demeliyim ? Bi yerde 15+0 - 15+6 aralığına 16.hafta denmiş de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?