2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ciğer ve şey işte söylersem midesi bulanan olur
Ay hiç bisey olmaz valla bol bol kan olmuştur ben de yicem yeter Allah aşkına eskiler full mangal ciğer o bu şu yiyorlarmış bi de bize bak valla neneler haklı takmıyorum eskisi gibi sakınan göze çöp batar rahatım. Ben mc donalds falan da yiyorum çok canım çekince

Hahaha haklısın ya bak şimdi baştan çıkarıldım hah

Net bisey demiyordu doktor sormama rağmen önemli bjsey değil kanama alanı falan da öyle küçük bisey diyordu anlayacağın beni geçiştiriyordu özel olmasına ragmen. Ama bu kadar uzun süre ne iğne ile ne fitil ile durmayan kanamanın yaradan olabileceği akıl edilmeliydi. Sizde korkmayın benim vajinismus geçmişim olmasına rağmen çok acılı bi muayene olmadi alttan baktirin içiniz rahat etsin.

Arkadaşlar 14. Haftaya girdim 2 gündür inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum benimle aynı haftalarda olanlar mide bulantılarınız ne durumda? Geçer demişlerdi çok kötü olmaya başladı

Kızlar birde şey sormak istiyorum bu mide bulunması ve kurmadan dolayı her yerim kasılıyor nefes alamıyorum bazen kusmaktan çok zorlanıyorum özellikle 2 gündür böyle oldu bu kadar kasılmanın zorlanmanın bebeğe zararı var mı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…