2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Saglıkla gelsin inşallah kuzum allah ne verirse kabulümüz. Ben kız mı demiştim sana kuzum

Yaaa yerim ben onu kıza ayrı hevesliyim erkeğe ayrı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah

Oyyy sağlıkla gelsin

Ben senin hep erkek hissediyordum doğru çıktı

Babyjorn aldım ben
Ben çok korkuyorum kanguru secimine kalça çıkıkligi muhabbeti için büyük ihtiyaç olduğunu da düşünüyorum öyle bir problem olmaz heralde değil mi bir de bu penye tarzı olanlar var ya onlar daha kullanışlı olmaz mı rahatlığı açısından

Canimm çok sevindim, kızların mi var ogullarin mi niye sevinmedi minnoslar sağlıkla kucağına al inşallah

Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla kucağına al inşallah

Sundan aldım ama inanın onu sormadım kullanılabilinir diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_9082.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 79
Ya her şeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum sağlıkla oğluşunu kucağına aldırsın inşallah

Hayırlı olsun

Kızlar doktordan geliyorum 3 haftadır kız denilen bebeğim erkekmiş ben kendimi hep kız annesi olarak düşünüp gidip kız kıyafetleri bile almıştık erkek diyince çok şaşırdım tabi ki evlattır sağlıklı olsun ama kabullenmem biraz zaman alacak çünkü 3 haftadır kız denilmişti insan kendini ona göre ayarlıyor evet B Buffalosos
bütün teorileri bende yalanladım evet arkadaşlar nub Ramzi Rus çin makas yüzük herşey yalan ben bu pipiden sonra başka bişey demem

Sana kocaman sarılıyorum seni benden iyi kimse anlayamazzzz kaderdaşımm insan nelere alışmıyor ki
Paşa açmış mı bacakları gördünüz mü direkt

Amin canım inşallah. Güzel haberler almana çok sevindim. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

canım bana 20.haftada gel dedı saglıkocağı

Ayyy ben bunları okuduktan sonra artik 20 haftaya kadar bebeğe bişey almam kıyafet olarak ne kadar çok değişiyor. Bende tüm teoriler kız gosteriyor bakalım ne çıkıcak hayırlı olsun hepsi evlat tabiki sağlıklı olsunlar yeter alışırsın artık diğer ultrasonda yeniden kız çıkar ya birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…