Saglıkla gelsin inşallah kuzum allah ne verirse kabulümüz. Ben kız mı demiştim sana kuzumB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
melegim can melisaa93 @imaginationforever A Afratafrac savascii Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 Niqu golden-snitch Tikabasa Trueliving Cey1an T tweeetyyy IADK 1 1sunshine1 aklıma gelen canlar
Yaaa yerim ben onuB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
melegim can melisaa93 @imaginationforever A Afratafrac savascii Papatyamaviss fnd_50 Mervenur277 Niqu golden-snitch Tikabasa Trueliving Cey1an T tweeetyyy IADK 1 1sunshine1 aklıma gelen canlar
Oyyy sağlıkla gelsinB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Ben senin hep erkek hissediyordum doğru çıktıB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Yaa gösterirler inşallahGeçmiş olsunnn benimki de bacak bacak üstüne atmıştı 15 teyiz hâlâ gostermiyo amiiinnn sağ salim alalım kucağımiza
Babyjorn aldım benHangi marka kanguru aldınız
Ben çok korkuyorum kanguru secimine kalça çıkıkligi muhabbeti için büyük ihtiyaç olduğunu da düşünüyorum öyle bir problem olmaz heralde değil mi bir de bu penye tarzı olanlar var ya onlar daha kullanışlı olmaz mı rahatlığı açısındanBabyjorn aldım ben
Canimm çok sevindim, kızların mi var ogullarin mi niye sevinmedi minnoslarB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hayırlı uğurlu olsun kuzum sağlıkla kucağına al inşallahB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Sundan aldım ama inanın onu sormadım kullanılabilinir diye düşünüyorumBen çok korkuyorum kanguru secimine kalça çıkıkligi muhabbeti için büyük ihtiyaç olduğunu da düşünüyorum öyle bir problem olmaz heralde değil mi bir de bu penye tarzı olanlar var ya onlar daha kullanışlı olmaz mı rahatlığı açısından
Ya her şeyin yolunda olmasına çok sevindim kuzum sağlıkla oğluşunu kucağına aldırsın inşallahB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Hayırlı olsunB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Sana kocaman sarılıyorumKızlar doktordan geliyorum 3 haftadır kız denilen bebeğim erkekmişben kendimi hep kız annesi olarak düşünüp gidip kız kıyafetleri bile almıştık erkek diyince çok şaşırdım tabi ki evlattır sağlıklı olsun ama kabullenmem biraz zaman alacak çünkü 3 haftadır kız denilmişti insan kendini ona göre ayarlıyor evet B Buffalosos
bütün teorileri bende yalanladım evet arkadaşlar nub Ramzi Rus çin makas yüzük herşey yalan ben bu pipiden sonra başka bişey demem
Amin canım inşallah. Güzel haberler almana çok sevindim. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallahB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
canım bana 20.haftada gel dedı saglıkocağıSelam kızlar. Daha önce gebelik geçirmiş annelere bir sorum olacak. Gebelikte tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız ? Benim bildiğim 20 hafta civarında yapılıyor. Sağlık ocağı haftaya beni tetanoz aşısı için çağırdı ve 17.haftanın içinde olacağım erken gibi geldi bana. Hekimime ulaşamadığım için sizlere sormak istedim.
Ayyy ben bunları okuduktan sonra artik 20 haftaya kadar bebeğe bişey almam kıyafet olarakKızlar doktordan geliyorum 3 haftadır kız denilen bebeğim erkekmişben kendimi hep kız annesi olarak düşünüp gidip kız kıyafetleri bile almıştık erkek diyince çok şaşırdım tabi ki evlattır sağlıklı olsun ama kabullenmem biraz zaman alacak çünkü 3 haftadır kız denilmişti insan kendini ona göre ayarlıyor evet B Buffalosos
bütün teorileri bende yalanladım evet arkadaşlar nub Ramzi Rus çin makas yüzük herşey yalan ben bu pipiden sonra başka bişey demem
Canım bence seninki kız çıkıcak ya yenidenSana kocaman sarılıyorumseni benden iyi kimse anlayamazzzz kaderdaşımm insan nelere alışmıyor ki
Paşa açmış mı bacakları gördünüz mü direkt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?