3-6alın daha uzun süre giydirirsiniz ilk zamanlarda alttan uzun kollu body ve pijama ile havalar biraz ısınınca sıfır kollu body ile iyi olurkaç aylığı alalım bunlarda ben de bakayım da aylık olarak ne alsam bilemedim
Kızlar bu sayfalar ücretli mi oluyo?Bu sayfa canm
Ben kızımda çok kullandım tek tulum kıyafet çok kullanışlı oluyor benceKızlar bunlar kullanışlı mıdır 135e düşüyor sepette
Evet cinsiyet tahminim 40tl bi kereye mahsus diyor doğuma kadar gebelik emzirme vs gibi konularda sorulara cevap vereceği yazıyorduKızlar bu sayfalar ücretli mi oluyo?
Nasıl telefondan canımKızlar başka bi uygulamada biri konu açmış telefondan kalp atışı dinliyolarmış
Denedim gerçekten bebeğin kalp atışlarını duyduk aynı ultrasondaki gibi
1 kere denedim eşim kızdı radyasyondan bişey olur diye ama gerçekten oluyor
Uygulama adı neeeKızlar başka bi uygulamada biri konu açmış telefondan kalp atışı dinliyolarmış
Denedim gerçekten bebeğin kalp atışlarını duyduk aynı ultrasondaki gibi
1 kere denedim eşim kızdı radyasyondan bişey olur diye ama gerçekten oluyor
Nasıl telefondan canım
Uygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonuUygulama adı neee
Bilerek ses felan koymuş olmasınlar çok şaşırdım şuanUygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuzinanmayarak yaptım ama şok oldum
Oldu mu canımBilerek ses felan koymuş olmasınlar çok şaşırdım şuan
Benim beğendiğim 0-6 ay emziği bitirmişler yenidoğan biberon da bitmiş hemen
Ayy aldım artık iptal edememEmzik kutusu hepsiburadada 150lere düşüyor
Valla bende yaptım cinsiyet partisi ama 2 günde hemen ayarladımNapalım cinsiyet partisi işine kalkıştık bi kereçatlıyorum çatlıyorumm ne dayanması
Ben hiçbir çıkıntı göremedim ama doktor bizi uyardı zaten pipi zannetmeyin hemen bi çıkıntı görürseniz diyefetal dna sonucu da geldi zaten kesinleştirdi cinsiyeti ama ben bilmiyorum çok nadir de olsa değişebiliyo yanılabiliyo doktorlar
Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum ben deay daha dün gibi tabloya adımızı yazdırdığımız şimdi 12-13 haftalardayız cinsiyet öğreniyoruz
Hayır canım denemedim ama baya şaşırdımOldu mu canım
Denedin mi?
Aşırı şasırdım ya olmaz diye düşündüm 3-4 kez denedim sonra sol tarafıma koydum resmen kalp atıs sesini duyduk
Biz şimdi tekrar yaptık daha net duydukHayır canım denemedim ama baya şaşırdım
MaşallahBiz şimdi tekrar yaptık daha net duyduk
Benim bebiş hep solda sola koyunca daha sesli geldi
Ama bir daha yapmam ne olur ne olmaz biraz korkarım böyle şeylerden ama sesi kaydettim durmadan dinliyorum atabilsem atardım buraya
aynen arada bakarım belki.Maşallahaynen çok deneme ama arada baksan da bişey olmaz heralde
İyi olmalarına çok şükür canımB Buffalosos herkese selamlar arkadaşlar bugün 17+2 idik. Doktora gittik her şey yolunda çok şükür. Çocuklar pek mutlu olmasalarda bebişim erkekve ben yine hislerimde yanıldım Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
@melegim can @melisaa93 @imaginationforever @Afratafrac @savascii @Papatyamaviss @fnd_50 @Mervenur277Niqu @golden-snitch @Tikabasa @Trueliving @Cey1an @tweeetyyy @IADK @1sunshine1 aklıma gelen canlar
Ben denedim olmadı ya. Hatta eşim yanımda uyuyor biraz sesli nefes alıp veriyor onun sesini duymuşum ödüm koptu bu bebek nasıl nefes alıp veriyor böyle diyeUygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuzinanmayarak yaptım ama şok oldum
Ben ailemden hatta sülalemden ayrı bir şehirde yaşıyorum canım mecburen öyle olduAyy aldım artık iptal edemem
Valla bende yaptım cinsiyet partisi ama 2 günde hemen ayarladımdayanamazdım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?