2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar başka bi uygulamada biri konu açmış telefondan kalp atışı dinliyolarmış
Denedim gerçekten bebeğin kalp atışlarını duyduk aynı ultrasondaki gibi
1 kere denedim eşim kızdı radyasyondan bişey olur diye ama gerçekten oluyor

Nasıl telefondan canım

Uygulama adı neee

Nasıl telefondan canım
Uygulama adı neee
Uygulama değil kızlar telefonun iphone olması lazım birde airpods olması lazım denetim merkezinden işitme (kulak işareti) seçiyosunuz sonra üstten alta kaydırdıgınızda denetim merkezindeki işitmeyi seçin canlı dinleye bağlanın bebeğin oldugu yere koyun telefonu
Çok arkadan geliyor ses ama çok rahat duyabiliyorsunuz inanmayarak yaptım ama şok oldum

Bilerek ses felan koymuş olmasınlar çok şaşırdım şuan

Benim beğendiğim 0-6 ay emziği bitirmişler yenidoğan biberon da bitmiş hemen

Emzik kutusu hepsiburadada 150lere düşüyor
Ayy aldım artık iptal edemem
Valla bende yaptım cinsiyet partisi ama 2 günde hemen ayarladım dayanamazdım yani

Bir de oyshodan bunu aldım az önce. Favorilerimdeydi ama stoklarda yoktu geldiğini görünce aldım. Arayış içinde olanlara fikir olsun

Biz şimdi tekrar yaptık daha net duyduk
Benim bebiş hep solda sola koyunca daha sesli geldi
Ama bir daha yapmam ne olur ne olmaz biraz korkarım böyle şeylerden ama sesi kaydettim durmadan dinliyorum atabilsem atardım buraya
Maşallah aynen çok deneme ama arada baksan da bişey olmaz heralde

İyi olmalarına çok şükür canımSanırım 3 erkek sende?sağ salim kucağına almak nasip etsin Allah

Kızlar şimdi bizler biberonu emziği kullandırmadan önce kaynatıcaz ya cam biberonu kaynatırken patlamaz değil mi tecrübeli anneler bir cevap verse aklıma bu geldi

Ben denedim olmadı ya. Hatta eşim yanımda uyuyor biraz sesli nefes alıp veriyor onun sesini duymuşum ödüm koptu bu bebek nasıl nefes alıp veriyor böyle diye sonra diğer odaya gidip yaptım üşenmeyip ama gelmedi ses ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…