- 4 Ağustos 2022
- 6.610
- 2.983
- 123
Benim beğendiğim 0-6 ay emziği bitirmişler yenidoğan biberon da bitmiş hemenKızlar e bebek OiOi ve Philips ürünlerinde indirim var ultra air 0-6 ay emzik aldım bir de oioi emzik kutusu
Bende bugün philips avent almaya gittim e bebekte hem biberonu hem emziği kalmamıştı ben de chicco aldım sonra trendyoldan baktım 2 katı fiyatına almışızBenim beğendiğim 0-6 ay emziği bitirmişler yenidoğan biberon da bitmiş hemen
Bende cinsiyet tahmini melek e baktırdım. Kız dedi. Baktım herkesinkiler biliyor en güvenilir o geldiBu sayfa canm
Emzik kutusu hepsiburadada 150lere düşüyorKızlar e bebek OiOi ve Philips ürünlerinde indirim var ultra air 0-6 ay emzik aldım bir de oioi emzik kutusu
Napalım cinsiyet partisi işine kalkıştık bi kere2 hafta nasıl dayanacaksın yaa
Ben hiçbir çıkıntı göremedim ama doktor bizi uyardı zaten pipi zannetmeyin hemen bi çıkıntı görürseniz diyeBenim baya çıkıntı vardı doktor büyük ihtimalle erkek dedi. 13 haftalıktım bende :) ama soranlara erkek diyorum acele mi ediyorumdeğişir mi acaba?
Büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum ben deBizde de bugün aynı durum yaşandı doktor kız derim suanda dedi bende ama sanki cknti var dedim kızda da oluyor bu cknti dedi ama ben kız derim buna dedi birdahakj kontrolde nereler dedi bakalım merakla bekliyoruz
Ya ben alışverişe gittiğimde bi dk deyip hepsiburada ve Trendyol fiyatlarına bakıyorum eşim beklerken sinir oluyor amaBende bugün philips avent almaya gittim e bebekte hem biberonu hem emziği kalmamıştı ben de chicco aldım sonra trendyoldan baktım 2 katı fiyatına almışız
Doktorun bile yanılma ihtimali olabilir nasip ne ise o olacak tabi bizimkisi keyfineTahminlerimizin çoğu çıkmadı hiç isteme canım boşverkız dediğime ki her şeyiyle dümdüz nub kemik yapısı hepsi kız olmasına rağmen geçen hafta erkek dedi doktor şok oldum o yüzden bu teoriler yalan kafan hiç karışmasın
Biz biberonu 430 a aldık aynısı trendyol da 298ydi baya fark vardı şok oldum ama eşim illa alalım dediYa ben alışverişe gittiğimde bi dk deyip hepsiburada ve Trendyol fiyatlarına bakıyorum eşim beklerken sinir oluyor ama
Bana senin de kız gibi geliyorDoktorun bile yanılma ihtimali olabilir nasip ne ise o olacak tabi bizimkisi keyfine
Senin bebeğin icin ben hala kız hissediyorum . Benim tam tersi şekilde değişmişti bebeğimin cinsiyetin 15. haftada filan kız demişti doktor 17. haftada erkek olduğunu öğrenmiştim benim gönlümden o zaman da kız geçiyordu ama içimde hep bi şüpheyle erkek olacak gibi diyordum ve öyle oldu. Sen hislerine güven güzel haberlerini bekliyoruz
Yaa kaç kilo oluruz acaba ben güvenip alamıyorumKızlar suwen de de çok indirim var
Ben kendime bi lohusa pijama takımı gecelik ve sabahlık aldim
Bi bakın isterseniz
Ağzın bal yesinBana senin de kız gibi geliyornuba göre de kız inşallah öyle olur gönlümüzden geçenler
Lohusa olunca biraz geniştir zaten dedim m aldım l sanki çok abartılı olur gibi geldiYaa kaç kilo oluruz acaba ben güvenip alamıyorum
kaç aylığı alalım bunlarda ben de bakayım da aylık olarak ne alsam bilemedimKızlar bunlar kullanışlı mıdır 135e düşüyor sepette
3-6 ay uygun olur bence sonra yaza gireriz zatenkaç aylığı alalım bunlarda ben de bakayım da aylık olarak ne alsam bilemedim
3-6 aylık alayım diye düşünüyorum bezle falan anca mı popoları sığar acabakaç aylığı alalım bunlarda ben de bakayım da aylık olarak ne alsam bilemedim
Ben de m olur diye düşünüyorum yorumlara göre ama emin olamadımLohusa olunca biraz geniştir zaten dedim m aldım l sanki çok abartılı olur gibi geldi
Bana tulum daha kullanışlı geliyor gazını çıkarırken üzeri açılmıyor gibi geliyor ama çoğunluk alt üst takımdan memnun kalıyor biraz kullanıp siz göreceksiniz aslındaKızlar bunlar kullanışlı mıdır 135e düşüyor sepette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?