2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Trendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur

Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Canım bez bozulmuyor oğluma biz hep stok yapmıştık baya uzun kalmıştı. Yeni doğunca tuvaletlerini tutamıyorlar ya çok bez gidiyor ama bazı markaların 1 numarası aşırı küçük prematüre bebeklere göre benim çocuk 4 kilonun üsütündeydi premium care 1 numarasını uzun kullandım sayısını tam hatırlamıyorum ama 300 ile 500 arasında .

Islak mendil konusunda kız bebekleri olan arkadaşlarım özellikle pamuk kullanmami tavsiye ediyor kız bebekleri rahatsız ediyormuş ıslak mendil . Erkek bebekte kullandım ben hafif bir kızarıklık vs başladığında ıslak mendili su ile yıkayarak kullanmaya devam ettim o yüzden hiç pişik sorunu yaşamadık

Kızlar bugün muayenem vardı yine kız dendi benimde kızım geliyor galiba birde doktor eşik aşşağı yerleşmiş zamanla çıkabilir belki ama kanama riskin var cinsel ilişki ağır hareket yasak dedi başına gelen varmı internette okuyorum eğer çıkmazsa normal doğum imkansızmış hadi bu tamam birde yapışma halinde doğumda rahim bile alınabilir yazıyor bu korkuttu beni varmı başına gelen duyan böyle birşey?

Canım bende de oluyor o bu ayağa kalkınca olan baş dönmeleri göz kararmaları vs bunlara ek başım dönüyo gibi yanıyo gibi bi his vardı sabah kahvaltıyı geciktiriyorum bazen geçen gün ölçünce tansiyonum düşük çıktı meğer hamilelikte düşük tansiyon belirtileriymiş bunlar. Sen de bi bak istersen

2.gebelik mi sizin.Genelde Sezeryan olanlarda yapışıklık oluyor sonrasında

Trendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur

Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Canım benim tam 1 aylık yeğenim var bu 1 ayda 5.paket yenidoğan bitmek üzere üstelik bizimki normal bebeklere göre daha az kaka yaptı bağırsak peristaltizmi düşük olduğu için. Ben de geçen baktım migros sanal markette molfixte ikincisi %50 indirimli geliyo,4 paket 1 numara aldım

Canim benide ekleyebilirmisin geçen yazmıştım gözden kaçtı sanırım . 3 çocuk son adet tarihi 7 Mayıs kalp atışı kese 6+5 cinsiyet erkek yaş 35 memleket afyon
Hayırlı olsunnnn tecrübeli annemiz diğer çocukların cinsiyeti neydi sizde erkek istiyor muydunuz bu bebişiiii

Bencede yine 2 3 paket en az kullanılıyor kızım benim ilk zamanlar 10 kere filan kaka yaptığını hatırlıyorum yeni doğduğu vakitlerde

Bende 30. Haftama geldim . Ve hep ayda bir gordu bu sureden sonra nasil olur bakacam bu hafta .

Dayımın eşi aynı eşik aşağıdaydı hatta aşağıda olduğu için yapışmış sanırım rahme haziran ayında doğum yaptı tüp bebek +47 yaşında Almanya’da olduğu için normal doğum yaptırmışlar.. Normal doğumda ısrarcı mısınız bilmiyorum ama biz cok endişelendik kötü deneyim oldu hepimize sezaryen olsa sorun olmayacak bir operasyonu normal diye zorladıkları için olumsuz şeyler yaşandı.. sezaryenle cok rahat müdahale ediliyormuş içiniz rahat olsun o konuda

Kaçlı paketlerden aldınız acaba?

1 numarası 60lı paket oluyo molfixte,ablam da molfix kullanıyodu bugün tam 1 aylık oldu bebiş ve bu 1 ayda 270 bez kullanmış oldu yani
Aaa baya kullanmış 1 numara 128li sleepy aldım çoğu kişi tek paket yeterli hemen 2 numaraya geçiliyor diyince başka da 1 numara almadım

Aaa baya kullanmış 1 numara 128li sleepy aldım çoğu kişi tek paket yeterli hemen 2 numaraya geçiliyor diyince başka da 1 numara almadım
Molfixin 1 numarası 5 kiloya kadar kullanılıyo canım belki onunla alakalıdır bizimki 52 cm 3200 gram doğmuştu şu an küçük gelmiyor 1 numarası o yüzden

Yok hayır ısrarcı değilim tabiki önceliğimiz sağlık sezeryandan korkmuyorum ilk doğumum normaldi zaten rahim ağzı eşikle kapalıyken normale zorlamak çok mantıksız olue tek korkum rahme yapışırsa rahmim zarar görürse

Bende bu modelden almıştım 3 yıl önce çok memnunduk hala çalışıyor bu kızımda da kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…