- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 34
Canım bez bozulmuyor oğluma biz hep stok yapmıştık baya uzun kalmıştı. Yeni doğunca tuvaletlerini tutamıyorlar ya çok bez gidiyor ama bazı markaların 1 numarası aşırı küçük prematüre bebeklere göre benim çocuk 4 kilonun üsütündeydi premium care 1 numarasını uzun kullandım sayısını tam hatırlamıyorum ama 300 ile 500 arasında .Trendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur
Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Canım bende de oluyor o bu ayağa kalkınca olan baş dönmeleri göz kararmaları vs bunlara ek başım dönüyo gibi yanıyo gibi bi his vardı sabah kahvaltıyı geciktiriyorum bazen geçen gün ölçünce tansiyonum düşük çıktı meğer hamilelikte düşük tansiyon belirtileriymiş bunlar. Sen de bi bak istersenKızlar benim bugün hafif başım dönüyor kafam sallanıyor sanki böyle bi şey yaşayanınız var mı ?
Bi de akıntım fazla bu ara sizde var mı ?
Bi arkadaş suyum az deyince akıntım artınca akan su değildir değil mi diye da kafama takıldı
2.gebelik mi sizin.Genelde Sezeryan olanlarda yapışıklık oluyor sonrasındaKızlar bugün muayenem vardı yine kız dendi benimde kızım geliyor galiba birde doktor eşik aşşağı yerleşmiş zamanla çıkabilir belki ama kanama riskin var cinsel ilişki ağır hareket yasak dedi başına gelen varmı internette okuyorum eğer çıkmazsa normal doğum imkansızmış hadi bu tamam birde yapışma halinde doğumda rahim bile alınabilir yazıyor bu korkuttu beni varmı başına gelen duyan böyle birşey?
Bunda ramzi teorisi gibi, tutmayan da oluyor demek kiCanim benim iki oğlumda da göbekten aşağı çizgi vardı ama şuan 16+2 deyim bunda hala bişey yok buda erkek dedi Dr
Canım benim tam 1 aylık yeğenim var bu 1 ayda 5.paket yenidoğan bitmek üzere üstelik bizimki normal bebeklere göre daha az kaka yaptı bağırsak peristaltizmi düşük olduğu için. Ben de geçen baktım migros sanal markette molfixte ikincisi %50 indirimli geliyo,4 paket 1 numara aldımTrendyolda mı?
Bir de bebek bezinde bozulma vs yok dimi alırız durur
Tecrübeli anneler 1 numara için kaç paket gider 2’ye ne zaman geçilir acaba
Hayırlı olsunnnn tecrübeli annemizCanim benide ekleyebilirmisin geçen yazmıştım gözden kaçtı sanırım . 3 çocuk son adet tarihi 7 Mayıs kalp atışı kese 6+5 cinsiyet erkek yaş 35 memleket afyon
Bencede yine 2 3 paket en az kullanılıyor kızım benim ilk zamanlar 10 kere filan kaka yaptığını hatırlıyorum yeni doğduğu vakitlerdeCanım benim tam 1 aylık yeğenim var bu 1 ayda 5.paket yenidoğan bitmek üzere üstelik bizimki normal bebeklere göre daha az kaka yaptı bağırsak peristaltizmi düşük olduğu için. Ben de geçen baktım migros sanal markette molfixte ikincisi %50 indirimli geliyo,4 paket 1 numara aldım
Evet karnımın üst taraflarında olmaya başladı üstelik böyle bi anda bıçak saplanıyor gibiKızlsr bende 2 gündür karnımda batmalar var siz de var mı
Bende 30. Haftama geldim . Ve hep ayda bir gordu bu sureden sonra nasil olur bakacam bu hafta .İkiz gebelikleri çoğu hekim 2 haftada bir muayene ediyor zaten hiç kafanıza takmayın. Tüp bebek olduğu için doktorlar kıymetli bebek olarak görüyor ve de ikiz olduğu için daha sık takip ediliyor bu kötü birşey değil hiç stres olmayın
Dayımın eşi aynı eşik aşağıdaydı hatta aşağıda olduğu için yapışmış sanırım rahme haziran ayında doğum yaptı tüp bebek +47 yaşında Almanya’da olduğu için normal doğum yaptırmışlar.. Normal doğumda ısrarcı mısınız bilmiyorum ama biz cok endişelendik kötü deneyim oldu hepimizeKızlar bugün muayenem vardı yine kız dendi benimde kızım geliyor galiba birde doktor eşik aşşağı yerleşmiş zamanla çıkabilir belki ama kanama riskin var cinsel ilişki ağır hareket yasak dedi başına gelen varmı internette okuyorum eğer çıkmazsa normal doğum imkansızmış hadi bu tamam birde yapışma halinde doğumda rahim bile alınabilir yazıyor bu korkuttu beni varmı başına gelen duyan böyle birşey?
Kaçlı paketlerden aldınız acaba?Canım benim tam 1 aylık yeğenim var bu 1 ayda 5.paket yenidoğan bitmek üzere üstelik bizimki normal bebeklere göre daha az kaka yaptı bağırsak peristaltizmi düşük olduğu için. Ben de geçen baktım migros sanal markette molfixte ikincisi %50 indirimli geliyo,4 paket 1 numara aldım
1 numarası 60lı paket oluyo molfixte,ablam da molfix kullanıyodu bugün tam 1 aylık oldu bebiş ve bu 1 ayda 270 bez kullanmış oldu yaniKaçlı paketlerden aldınız acaba?
Aaa baya kullanmış 1 numara 128li sleepy aldım çoğu kişi tek paket yeterli hemen 2 numaraya geçiliyor diyince başka da 1 numara almadım1 numarası 60lı paket oluyo molfixte,ablam da molfix kullanıyodu bugün tam 1 aylık oldu bebiş ve bu 1 ayda 270 bez kullanmış oldu yani
Molfixin 1 numarası 5 kiloya kadar kullanılıyo canım belki onunla alakalıdır bizimki 52 cm 3200 gram doğmuştu şu an küçük gelmiyor 1 numarası o yüzdenAaa baya kullanmış 1 numara 128li sleepy aldım çoğu kişi tek paket yeterli hemen 2 numaraya geçiliyor diyince başka da 1 numara almadım
Yok hayır ısrarcı değilim tabiki önceliğimiz sağlık sezeryandan korkmuyorum ilk doğumum normaldi zaten rahim ağzı eşikle kapalıyken normale zorlamak çok mantıksız olue tek korkum rahme yapışırsa rahmim zarar görürseDayımın eşi aynı eşik aşağıdaydı hatta aşağıda olduğu için yapışmış sanırım rahme haziran ayında doğum yaptı tüp bebek +47 yaşında Almanya’da olduğu için normal doğum yaptırmışlar.. Normal doğumda ısrarcı mısınız bilmiyorum ama biz cok endişelendik kötü deneyim oldu hepimizesezaryen olsa sorun olmayacak bir operasyonu normal diye zorladıkları için olumsuz şeyler yaşandı.. sezaryenle cok rahat müdahale ediliyormuş içiniz rahat olsun o konuda
2. Gebelik ilki normaldi2.gebelik mi sizin.Genelde Sezeryan olanlarda yapışıklık oluyor sonrasında
Bende bu modelden almıştım 3 yıl önce çok memnunduk hala çalışıyor bu kızımda da kullanacağımBebevo VM903 Video Bebek Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol Benim kocam bundan almış Bebevo marka bebek kamerası dün denemesini de yaptik gece görüsü falan da iyi. Dilerseniz bir bakın. Wifi gerekmiyor. Evimizin uzun bir koridoru var salon ve cocuk odasındaki mesafe çok olunca wifi siz calisabilen bir şecenek tercih ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?