- 4 Ağustos 2022
- 6.675
- 2.995
- 123
Evet doğru onla alakalı olabilir sleepy çok küçükmüş galiba bazıları 1 numarayı bile kullanamamış umarım boşa almamışımdırMolfixin 1 numarası 5 kiloya kadar kullanılıyo canım belki onunla alakalıdır bizimki 52 cm 3200 gram doğmuştu şu an küçük gelmiyor 1 numarası o yüzden
Öncelikle geçmiş olsun umarım süreci sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız. Pelvik taban fizyoterapistlerinin bu konuda yapabileceği bir şey var mıdır diye merak ettim doğrusu size atayım iletişime geçip bir bilgi alın isterseniz. Hatta başka desteğe ihtiyacı olduğunu düşünen arkadaşlar varsa onlar için de buraya bırakıyorum sebebini bilmediğiniz vajinal ya da farklı bölgede ağrılar,tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları vb sorunların altında pelvik tabanla ilgili problemler olabilir. Takip etmekte fayda varYok hayır ısrarcı değilim tabiki önceliğimiz sağlık sezeryandan korkmuyorum ilk doğumum normaldi zaten rahim ağzı eşikle kapalıyken normale zorlamak çok mantıksız olue tek korkum rahme yapışırsa rahmim zarar görürse
Ben de 240 tane almış bulundum bakalım benim bebişin popişi de sevicek mi molfixiEvet doğru onla alakalı olabilir sleepy çok küçükmüş galiba bazıları 1 numarayı bile kullanamamış umarım boşa almamışımdır
Ben ikiside kullandım ikiside aynı işe yarıyor ama silikon kaba olduğu için evde takabiliyorsun gümüş kapak ise küçük dışarda takınca belli olmuyordu pekEvet büyükama sadece evde kullandigim icin rahatsiz etmedi senin nasildi bilmiyorum ama ilk baslarda sütü disarda bunla tutmak imkansiz oluyor sızıyor dolunca gümüş kapakta kullanmadim bu konuda nasildir bilemiyorum tabi. ucunda ne gibi sorun var yanlis anlama anlamadigim icin soyuyorum
Suan 15+1 bende matematik. Devlet okulu zaten aralik başı annelik mezuniyyetine çıkıcam. O zamana kadar bi sekilde gidip gelirim. Bende araba taksi ve birazda piyada(türkcesin bulamadimyaŞuan kaç haftalık hamilesin kuzum. Bende özel okulda çalışıyordum branjim matematik sürekli ayaktayım ve yorucu olcak diye işi bıraktım bı andan da üzülüyorum hiç evde kalmamistim ama bebek sağlıklı olsunda ne kaldı Şubat'a
benim de var korktum bir de benim rahminde aşağıda de batma başladı sizlerde başlatan var mı saniyelik oluyor ama acıtıyorKızlsr bende 2 gündür karnımda batmalar var siz de var mı
ben de de aynıları var vajinana bıçak saplanır gibi ama saniyelik oluyor çok korktum bugünMerhaba herkese
Ben 14+3 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri hep sağ kasığım ağrırdı. Şimdilerde ise bu ağrı yerini iğne batmalarına bıraktı. Sağ daha fazla olmak üzere hem sağ hem de sol kasığıma iğneler batıyor sıklıkla. Bazen vajinamın içine bile saplanıyor bıçaklar. Bir kaç hafta önce ufak bir kanamam oldu çok şükür geçti. Şimdi de idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullandım 1 hafta önce bitti.
Aynı şekilde iğne batması yaşayan var mı acaba? Rahim büyürken mi oluyor yoksa Allah korusun farklı bir şey mi tedirgin oluyorum. İdrar yolundan olsa da sanki geçerdi şimdiye.
Bir de su gibi akıntım var, resmen günde 4-5 defa iç çamaşırı değiştiriyorum.
Şimdiden cevap verenlere çok teşekkür ederim.
Doktorum bazı gebelerde oluyor bu durum dedi, ben de yaşayan var mı benden başka diye merak ettim. İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımızaben de de aynıları var vajinana bıçak saplanır gibi ama saniyelik oluyor çok korktum bugün
Ay ben gördüm . Haddime değil bakabilen isterse 10 tane yapsın da. Bi de şaşırır gibi video çekiyolar . Zaten maşallah 5 tane çocuğunuz var doğurganlığınız iyi demekki. Yaşları da genç. Korunmuyorsanız niye şaşırıyorsunuz kiKizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
gelip bdvde konu acsa topa tutulurdu valla
Psikolojik olarak hic hazir degildim demis
Meslektaşız desene hayırlısı olsun inşallahSuan 15+1 bende matematik. Devlet okulu zaten aralik başı annelik mezuniyyetine çıkıcam. O zamana kadar bi sekilde gidip gelirim. Bende araba taksi ve birazda piyada(türkcesin bulamadimya) yolum.
Hay masallah 6 mı?Kizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
Bir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallahKizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
Aynen bakici veya bakicilar olursa sayi verilmeyebilir bence deHay masallah 6 mı?şimdi takibe aldım bende merak ettim
Hamile kalmadan önce 2 tane olsun istiyordum hamile kaldım 2 yok kesinlikle net kararım diyorum 1 tanede
Gerçi evimde yatılı bakıcı olursa paramız çok olursa anca o zaman yaparım o da 2
Aynen Allah isteyen herkese versin de hem boyle korunmayip hemde uff ya kazayla olduuuug diyenlere ayar oluyorumAy ben gördüm . Haddime değil bakabilen isterse 10 tane yapsın da. Bi de şaşırır gibi video çekiyolar . Zaten maşallah 5 tane çocuğunuz var doğurganlığınız iyi demekki. Yaşları da genç. Korunmuyorsanız niye şaşırıyorsunuz ki
O da oglan ariyorBir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallah
evet bence de erkek arıyor, kızı olacak gibime geldi, ama Allah gönlüne göre versinO da oglan ariyor
Pariste acikladi hamile oldugunu
Ben hönkürerek banyodan cikip soylemistim oysaki
Erkek olana kadar devamBir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallah
Benim 3 yaşında ki kızım hep kardeşi erkek olsun istemişti hatta kız kardeşin olacak dediğimde neden erkek değil demişti sonra da gidip babasına baba kardeşim erkek olmayacakmış demiştioğlun bu işe çok sevinecek oğlanlar erkek istiyor kızlar kız
Onlarda erkek canimHayırlı olsunnnn tecrübeli annemizdiğer çocukların cinsiyeti neydi sizde erkek istiyor muydunuz bu bebişiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?