2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Molfixin 1 numarası 5 kiloya kadar kullanılıyo canım belki onunla alakalıdır bizimki 52 cm 3200 gram doğmuştu şu an küçük gelmiyor 1 numarası o yüzden
Evet doğru onla alakalı olabilir sleepy çok küçükmüş galiba bazıları 1 numarayı bile kullanamamış umarım boşa almamışımdır

Öncelikle geçmiş olsun umarım süreci sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız. Pelvik taban fizyoterapistlerinin bu konuda yapabileceği bir şey var mıdır diye merak ettim doğrusu size atayım iletişime geçip bir bilgi alın isterseniz. Hatta başka desteğe ihtiyacı olduğunu düşünen arkadaşlar varsa onlar için de buraya bırakıyorum sebebini bilmediğiniz vajinal ya da farklı bölgede ağrılar,tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları vb sorunların altında pelvik tabanla ilgili problemler olabilir. Takip etmekte fayda var

Eklentiler

• BD91488B-3209-49F1-BEC2-5A654D3656BF.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 55
Ben ikiside kullandım ikiside aynı işe yarıyor ama silikon kaba olduğu için evde takabiliyorsun gümüş kapak ise küçük dışarda takınca belli olmuyordu pek

Suan 15+1 bende matematik. Devlet okulu zaten aralik başı annelik mezuniyyetine çıkıcam. O zamana kadar bi sekilde gidip gelirim. Bende araba taksi ve birazda piyada(türkcesin bulamadimya) yolum.

ben de de aynıları var vajinana bıçak saplanır gibi ama saniyelik oluyor çok korktum bugün

Son düzenleme:
Kizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
gelip bdvde konu acsa topa tutulurdu valla
Psikolojik olarak hic hazir degildim demis

Kizlar sosyal medya kullaniyorsaniz ozden diye bi fenomen var gormussunuzdur illaki
6.cocuguna hamileymis
Ay ben gördüm . Haddime değil bakabilen isterse 10 tane yapsın da. Bi de şaşırır gibi video çekiyolar . Zaten maşallah 5 tane çocuğunuz var doğurganlığınız iyi demekki. Yaşları da genç. Korunmuyorsanız niye şaşırıyorsunuz ki

Suan 15+1 bende matematik. Devlet okulu zaten aralik başı annelik mezuniyyetine çıkıcam. O zamana kadar bi sekilde gidip gelirim. Bende araba taksi ve birazda piyada(türkcesin bulamadimya) yolum.
Meslektaşız desene hayırlısı olsun inşallah kendini yormayacak şekilde aynen taksiye binersin

6.cocuguna hamileymis
Hay masallah 6 mı? şimdi takibe aldım bende merak ettim
Hamile kalmadan önce 2 tane olsun istiyordum hamile kaldım 2 yok kesinlikle net kararım diyorum 1 tanede
Gerçi evimde yatılı bakıcı olursa paramız çok olursa anca o zaman yaparım o da 2

6.cocuguna hamileymis
Bir de ozlemlinaoz var , şu eşi doktor olan; o da 4. ye gebe. 3 kızı var maşallah

Aynen bakici veya bakicilar olursa sayi verilmeyebilir bence de
Midem bulaniyor yemek yapamiyorum derdi falan da olmaz hem
Aynen Allah isteyen herkese versin de hem boyle korunmayip hemde uff ya kazayla olduuuug diyenlere ayar oluyorum
Bu kadin cok cocuklu olmakla ilgili videolar yapip unlu oldu zaten
Bakti etkilesim dusuyor patlatti bitane daha gibi geldi

O da oglan ariyor
Pariste acikladi hamile oldugunu
Ben hönkürerek banyodan cikip soylemistim oysaki
evet bence de erkek arıyor, kızı olacak gibime geldi, ama Allah gönlüne göre versin
Yaaa valla ben çok güzel hazırlandım, giyinip süslendim; eve gelince şarkı açtım dans ederken gebelik testini verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…