2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Izmirde dogum ucretlerini arastirmis olanlar yazabilir mi, Medicana ozellikle merak ediyorum, tesekkurler

Ayy elti deyince bi iğrenti geliyor bana o kadar sevmiyorum. Sen boşver eltini duymamazlıktan gel onun da amacı seni korkutmak zaten. İçinde iyi olanlar vardır ama kendiminkini düşününce pek inanasım gelmiyor

Prego’yu almaya karar verdik. Tak çıkar puset araç koltuğu da var ilk 6-7 ay hem puset hem de araçta kullanırız dedik. Tek elle açılıp kapanıyor çekçek var sürülüyor katlanıp ben çok beğendim e bebekte 9500 ama internette 8bine kadar bulunuyor online alıcaz

Eklentiler

• 10A1CFED-0668-4156-AB20-0E40AE7F171E.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 99
Gel canım A Alliswell23 dmlcm ve ben seni kucaklıyoruz yıkıklar kulübü olarak

Pipiyi gösterdi mi minnoş?

Hayırlı olsun hiç erkek demediler mi haftan da erken belki karıştırmışlardır

Bu modelde puset tek takılmıyor mu diğerinin üzerine takılıyorsa bebeği koyup almak zor olmaz mı

Bu modelde puset tek takılmıyor mu diğerinin üzerine takılıyorsa bebeği koyup almak zor olmaz mı
Tık diye oturuyor puset tak çıkar tek hamlede çok kolay 4-5 aya kadar pusetle kullanıp sonra normale geçeriz çok rahat full yatabiliyor
Böyle de oluyormuş alt kısım tamamen çıkıyor nette buldum anlatımını

Bu modelin adı ne ben de çok beğendim bi de çift taraflı kullanım var mı

Pusetli olunca bize bakıyor direkt bebek ama diğer türlü kullanımda sanırım tek yön
Prego solo ismi
Puset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim ben benim kraftın var da arabam ama ağır ben kabin boy bakıyorum aslında kolay olsun diye

Puset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim ben benim kraftın var da arabam ama ağır ben kabin boy bakıyorum aslında kolay olsun diye
Kabin boylar tek yön diye duymuştum varsa çift taraflı arkadaşların bildiği bana da seçenek olsun

Evet bu kervanda bende varım 1 ay kız zannedip kız annesi sanıp kıyafetler bile almıştım. Size hiç tahminde bulunmuşlar mıydı

A acitatlisos bugün nasılsın canım bebişler iyi mi? Daha iyi misiniz?
Bebekler iyilerdi en son ultrasonda. Değerlerim istenen ölçüde düşmemiş. Yarın doktor görecek ultrasonda da bakmasını umuyorum. Bulantılarım epey azalmıştı şimdi bayağı kötü oluyorum. İlaçlar serumlar veriliyor. Temennim bebeklerimle yarın sağlıklı bir biçimde taburcu olmak. Hayırlısıyla inşallah doktor karar verecek yarın.

Kızlar merhaba benimde asagida kasik agrilarim var ya ayakuste cok duruncada agriyor neden acaba.
Bide bişey sorucam dün ultrasona gidenler bebeginiz kaç gramdi kaç cm di dedi mi doktorunuz?
Dun kontrolüm vardı 143 gram boy ölçümünu söylemedi normalde 15+3 ultasona göre 16+3 dedi kuzum

Merhaba canım iyi olun inşallah bazen seni dusunuyordum acaba bebekleri nasıl diye kaç haftalık oldunuz? Ultrasona baktinizmi detaylica ikili test falan yaptırdınmı nasıl gidiyor. İnşallah sıkıntın bir an önce geçer
Dun kontrolüm vardı 143 gram boy ölçümünu söylemedi normalde 15+3 ultasona göre 16+3 dedi kuzum
maşallah çok güzel bende doktor kontrolum olucak onun icin sordum acaba benim bebek nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…