- 26 Ağustos 2023
- 8
- 2
- 1
- 36
Ayy elti deyince bi iğrenti geliyor bana o kadar sevmiyorum.Ya kızlar bana akıl verin gerçekten o kadar takıntılı hale geldim o kadar sinirleniyorumki biliyorsunuz benim düşük riskim yüksek dün eltim doğuma girdi 5.ciyi doğuracak bir naz yapıyor sanki ilk defa benim ilk bu arada yeni evlendik evlendiğimiz ay hamile kaldı hiç düşünmüyorum Bi daha demesine rağmen neyse ben yatıyorum kalkmam yasak ağrım var benim sancım yok senin var işte yok insan bilince daha çok korkuyor sen ne güzel bilmiyorsun rahat doğurursun ben daha kötüyüm diyip duruyor gerçekten bunları takıcak bir insan değildim işime gidip geliyordum ama iyice canım sıkılıyor üstüne üstlük kayınpederim ve kayınvalidemde onun üzerine titriyor aynı şehirde yaşamak dahi istemiyorum artık ne yapmalıyım gerçekten bir patlıyacağım birgün kimse ağzını açamayacak
Gel canım A Alliswell23Kızlar selam, bebeğimin cinsiyeti belli oldu; erkekmişkendimi o kadar kız annesi olarak görüyodum ve kız hissediyodum ki ben şok. Hala adapte olabilmiş değilim oğlana ama hayırlısı erkek anası olmakmış diyor B Buffalosos seninle yıkıklar grubuna katılıyorum canım
Hayırlı olsunKızlar selam, bebeğimin cinsiyeti belli oldu; erkekmişkendimi o kadar kız annesi olarak görüyodum ve kız hissediyodum ki ben şok. Hala adapte olabilmiş değilim oğlana ama hayırlısı erkek anası olmakmış diyor B Buffalosos seninle yıkıklar grubuna katılıyorum canım
Bu modelde puset tek takılmıyor mu diğerinin üzerine takılıyorsa bebeği koyup almak zor olmaz mıPrego’yu almaya karar verdik. Tak çıkar puset araç koltuğu da var ilk 6-7 ay hem puset hem de araçta kullanırız dedik. Tek elle açılıp kapanıyor çekçek var sürülüyor katlanıp ben çok beğendime bebekte 9500 ama internette 8bine kadar bulunuyor online alıcaz
Tık diye oturuyor puset tak çıkar tek hamlede çok kolay 4-5 aya kadar pusetle kullanıp sonra normale geçeriz çok rahat full yatabiliyorBu modelde puset tek takılmıyor mu diğerinin üzerine takılıyorsa bebeği koyup almak zor olmaz mı
Bu modelin adı ne ben de çok beğendim bi de çift taraflı kullanım var mıTık diye oturuyor puset tak çıkar tek hamlede çok kolay 4-5 aya kadar pusetle kullanıp sonra normale geçeriz çok rahat full yatabiliyor
Böyle de oluyormuş alt kısım tamamen çıkıyor nette buldum anlatımını
Pusetli olunca bize bakıyor direkt bebek ama diğer türlü kullanımda sanırım tek yönBu modelin adı ne ben de çok beğendim bi de çift taraflı kullanım var mı
Puset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim benPusetli olunca bize bakıyor direkt bebek ama diğer türlü kullanımda sanırım tek yön
Prego solo ismi
Kabin boylar tek yön diye duymuştum varsa çift taraflı arkadaşların bildiği bana da seçenek olsunPuset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim benbenim kraftın var da arabam ama ağır ben kabin boy bakıyorum aslında kolay olsun diye
Geçer Allah in izniyle sen kalbini ferah tut dua edelim benim bı kaç gün sürekli oldu canimBenm de su an senin gibi umarm gecer igne vuracaklar birazdan.
Evet bu kervanda bende varımKızlar selam, bebeğimin cinsiyeti belli oldu; erkekmişkendimi o kadar kız annesi olarak görüyodum ve kız hissediyodum ki ben şok. Hala adapte olabilmiş değilim oğlana ama hayırlısı erkek anası olmakmış diyor B Buffalosos seninle yıkıklar grubuna katılıyorum canım
Ben de Araştırma içiresindeyim bulunca sana da atayımKabin boylar tek yön diye duymuştum varsa çift taraflı arkadaşların bildiği bana da seçenek olsun
Bebekler iyilerdi en son ultrasonda. Değerlerim istenen ölçüde düşmemiş. Yarın doktor görecek ultrasonda da bakmasını umuyorum. Bulantılarım epey azalmıştı şimdi bayağı kötü oluyorum. İlaçlar serumlar veriliyor. Temennim bebeklerimle yarın sağlıklı bir biçimde taburcu olmak. Hayırlısıyla inşallah doktor karar verecek yarın.
Dun kontrolüm vardı 143 gram boy ölçümünu söylemedi normalde 15+3 ultasona göre 16+3 dedi kuzumKızlar merhaba benimde asagida kasik agrilarim var ya ayakuste cok duruncada agriyor neden acaba.
Bide bişey sorucam dün ultrasona gidenler bebeginiz kaç gramdi kaç cm di dedi mi doktorunuz?
Merhaba canım iyi olun inşallah bazen seni dusunuyordum acaba bebekleri nasıl diye kaç haftalık oldunuz? Ultrasona baktinizmi detaylica ikili test falan yaptırdınmı nasıl gidiyor. İnşallah sıkıntın bir an önce geçerBebekler iyilerdi en son ultrasonda. Değerlerim istenen ölçüde düşmemiş. Yarın doktor görecek ultrasonda da bakmasını umuyorum. Bulantılarım epey azalmıştı şimdi bayağı kötü oluyorum. İlaçlar serumlar veriliyor. Temennim bebeklerimle yarın sağlıklı bir biçimde taburcu olmak. Hayırlısıyla inşallah doktor karar verecek yarın.
maşallah çok güzel bende doktor kontrolum olucak onun icin sordum acaba benim bebek nasılDun kontrolüm vardı 143 gram boy ölçümünu söylemedi normalde 15+3 ultasona göre 16+3 dedi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?