2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Benm ikinci gebelk rahm agzmda sknti yoktu sonradan degisiyor mu

Kizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi
Ben 10 haftalıkken yaşadım aynı sorunu Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz progestan verdi 1 hafta istirahat verdi yattım hep ayağı kalktığımda tuvalete gittiğimde lekelenmelerim oluyordu 3 4 gün sonra lekelenmelerim bitti ne olur ne olmaz diye 3 hafta ilaç kullandım baktılar mı kanama bölgesi falan var mi diye ultrason da

Ya kızlar bana akıl verin gerçekten o kadar takıntılı hale geldim o kadar sinirleniyorumki biliyorsunuz benim düşük riskim yüksek dün eltim doğuma girdi 5.ciyi doğuracak bir naz yapıyor sanki ilk defa benim ilk bu arada yeni evlendik evlendiğimiz ay hamile kaldı hiç düşünmüyorum Bi daha demesine rağmen neyse ben yatıyorum kalkmam yasak ağrım var benim sancım yok senin var işte yok insan bilince daha çok korkuyor sen ne güzel bilmiyorsun rahat doğurursun ben daha kötüyüm diyip duruyor gerçekten bunları takıcak bir insan değildim işime gidip geliyordum ama iyice canım sıkılıyor üstüne üstlük kayınpederim ve kayınvalidemde onun üzerine titriyor aynı şehirde yaşamak dahi istemiyorum artık ne yapmalıyım gerçekten bir patlıyacağım birgün kimse ağzını açamayacak

Benm ikinci gebelk rahm agzmda sknti yoktu sonradan degisiyor mu
Evet bazen ilk gebelikte sorun olmuyor
Ama 2.3. Gebelikte rahimağzı yetmezliği olanlar oluyor
Bence gidebilirsen başka bi doktora daha git rahimağzını alttan ölçtür kısaysa felan hemen serklaj yaparlar
Çünkü benimkindede sanki kakam var gibi popoda baskı hissediyodum
Hatta burayada yazmıştım büyük tuvaletimden sonra vajinada resmen yumru hissediyordum 1 gün devam ediyordu onu hissetmem ne zaman serklaj oldum geçti his haftan daha çok küçük öyle bişey varsa serklaj doğuma kadar taşır bence

Mağaza gezdim biraz.
Bunların hepsinin hali hazırda var olmasına çok mutlu oldum yalan yok.
Seneler geçti, sağlamdırlar umarım. İyi ki saklamışım
Sıfırdan alacak arkadaşlara hayatta başarılar.

Eklentiler

• IMG20230903150050.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG20230903150021.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG20230903150012.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20230903145842.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 74
Insallh oyledr su an asiri panigiz igneden sonra bekleyecez gittkce siddetleniyor agrm bakalm
canım inşallahyi olacaksın dualarımız seninle panik olduğun için de ağrını şiddetlenmiş düşünebilirsin rahat ol kanama yaşayan o kadar çok kadın var ki sağlıklı bebeğini eline alan annem de gml olmuş kandan heryer ben yine de doğmuşum ekmeği varsa kalır bu hayatta

Cok tesekkur ededm iyiki varsnz beni rahatlattinz. Kimseye icimi dokememistim. Umarm her sey guzel olur. Siz siz olun kendinizi asla yormayin
canım kendini suçlama burada öğretmen doktor arkadaşlarımız var deprem bölgesinde çalışanlar var sürekli ayaktalar ve ne zor şartlarda çalışıyorlar ev temizliği yanında çok hafif kalır hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorum

canım 5 cocuk evde bir koca bir kendi bir de yardım eden olsa 8 kişi bence hiç bulaşma bile :)) bir de sana laf yetiştirmeye zamanı var helal olsun :)) sen işine git dinlen uzan film izle alışveriş yap çocuğunu doğur keyfine bak :)) ona da bol şans 7 kişiyle :) 5 cocuk yapmayı biliyor merak etme :) tahmin bile etmek istemiyorum kv ve kp de alsınlar takım kurarlar:)

Kizlae 18.haftaya giriyorum ben alt karnim agriyok sag kasigim bugun boylee geciyor sizdr de oluyor mu

6dan 12ye kadar vardı benim de. Benim kahverengi lekelenmeden kana bile dönüyordu, yoğunlaştığı zamanlar bile oldu. Gün de 2 progestan kullandım fitil şeklinde. Atlattım çok şükür. Ama lavabo dışında ayağa bile kalkmadım hep uzandım. Hiç kötü düşünüp panik yapmadım. İçini ferah tut atlatacaksın inşallah

Neyi tercih ettiniz? İyice araştırıp içinize sindirdiyseniz ben de bi bakayım

Ayy hemde nasıl bide o laf söyleyince huyu oluyor ben söyleyince sana ne oldu diyorlar herkes kabullenmiş kimseye eyvallahı yok laflar laflar

Neyi tercih ettiniz? İyice araştırıp içinize sindirdiyseniz ben de bi bakayım
Ben braun elektrikli burun aspiratörü aldim
Bi de manuel otribebe aldım yd zamanı elektrikli canını acıtmayayım dedim bi aylık olunca falan elektrikliye gecerim Allah nasip ederse hepsi burada Braun indirimdeydi ordan aldım

Ayy hemde nasıl bide o laf söyleyince huyu oluyor ben söyleyince sana ne oldu diyorlar herkes kabullenmiş kimseye eyvallahı yok laflar laflar
Böyle şeylerle mücadele o kadar zor ki Allah sabır versin bende hiç muhatap olmayın görüşmeyin gitmeyin gelmeyin konuşmayın cevap dahi vermeyin

Ay yapsın naz ne güzel Kv kp ondan yanaymış iyi iyi 8-9 kişinin hizmetini görür sen de çekirdek ailende değme keyfine oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…