Benm ikinci gebelk rahm agzmda sknti yoktu sonradan degisiyor muGazel2110 geçmiş olsun canım hiç ayaga kalkma bişey olmaz inşallah
Rahimağzını ölçtürdün mü?
İkinci trimester düşük tehlikeleri genelde rahimağzından veya plesantadan kaynaklı oluyor mutlaka ikisine baktır
Alt kısmında baskı varmı kakan varmış gibi?
Oh sevindim yalnız olmadığıma beni bıraksalar hep yatarım ki çoğu zaman yatıyorum zaten işten falan ayrıldımBende öyleyim mesela 10 dk bi şey yapsam hemen oturmam ya da uzanmam gerekiyor ciddi bi halsizlik var bende de
Canım kötü düşünme lütfen progestan kanamanı durduracak bence . O doluluk hep var bende gebe kaldığımdan beriVar evet. aslnda adet agrisi var. Doluluk var altta. Ter atiyorm devamli.
Benm yoktu. Sanki icerde yogun bir kan dolasimi var. Adet gibi . Rabbm hayrlisini yazsnCanım kötü düşünme lütfen progestan kanamanı durduracak bence . O doluluk hep var bende gebe kaldığımdan beri
Aminnnn iyi haberlerini bekliyoruzBenm yoktu. Sanki icerde yogun bir kan dolasimi var. Adet gibi . Rabbm hayrlisini yazsn
Ben 10 haftalıkken yaşadım aynı sorunu Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz progestan verdi 1 hafta istirahat verdi yattım hep ayağı kalktığımda tuvalete gittiğimde lekelenmelerim oluyordu 3 4 gün sonra lekelenmelerim bitti ne olur ne olmaz diye 3 hafta ilaç kullandım baktılar mı kanama bölgesi falan var mi diye ultrason daKizlar meehaba dun gece kahverengi lekelenmem oldu. Acile gittik progestann verdi . Bebek dusuyor olabilir dedi. Cok cok kotuyum. Hala var lekelenmem. Yasayaniniz var mi
Evet bazen ilk gebelikte sorun olmuyorBenm ikinci gebelk rahm agzmda sknti yoktu sonradan degisiyor mu
canım inşallahyi olacaksın dualarımız seninle panik olduğun için de ağrını şiddetlenmiş düşünebilirsin rahat ol kanama yaşayan o kadar çok kadın var ki sağlıklı bebeğini eline alan annem de gml olmuş kandan heryer ben yine de doğmuşum ekmeği varsa kalır bu hayattaInsallh oyledr su an asiri panigiz igneden sonra bekleyecez gittkce siddetleniyor agrm bakalm
canım kendini suçlama burada öğretmen doktor arkadaşlarımız var deprem bölgesinde çalışanlar var sürekli ayaktalar ve ne zor şartlarda çalışıyorlar ev temizliği yanında çok hafif kalır hiç ilgisi olduğunu düşünmüyorumCok tesekkur ededm iyiki varsnz beni rahatlattinz. Kimseye icimi dokememistim. Umarm her sey guzel olur. Siz siz olun kendinizi asla yormayin
canım 5 cocuk evde bir koca bir kendi bir de yardım eden olsa 8 kişi bence hiç bulaşma bile :)) bir de sana laf yetiştirmeye zamanı var helal olsun :)) sen işine git dinlen uzan film izle alışveriş yap çocuğunu doğur keyfine bak :)) ona da bol şans 7 kişiyle :) 5 cocuk yapmayı biliyor merak etme :) tahmin bile etmek istemiyorum kv ve kp de alsınlar takım kurarlar:)Ya kızlar bana akıl verin gerçekten o kadar takıntılı hale geldim o kadar sinirleniyorumki biliyorsunuz benim düşük riskim yüksek dün eltim doğuma girdi 5.ciyi doğuracak bir naz yapıyor sanki ilk defa benim ilk bu arada yeni evlendik evlendiğimiz ay hamile kaldı hiç düşünmüyorum Bi daha demesine rağmen neyse ben yatıyorum kalkmam yasak ağrım var benim sancım yok senin var işte yok insan bilince daha çok korkuyor sen ne güzel bilmiyorsun rahat doğurursun ben daha kötüyüm diyip duruyor gerçekten bunları takıcak bir insan değildim işime gidip geliyordum ama iyice canım sıkılıyor üstüne üstlük kayınpederim ve kayınvalidemde onun üzerine titriyor aynı şehirde yaşamak dahi istemiyorum artık ne yapmalıyım gerçekten bir patlıyacağım birgün kimse ağzını açamayacak
6dan 12ye kadar vardı benim de. Benim kahverengi lekelenmeden kana bile dönüyordu, yoğunlaştığı zamanlar bile oldu. Gün de 2 progestan kullandım fitil şeklinde. Atlattım çok şükür. Ama lavabo dışında ayağa bile kalkmadım hep uzandım. Hiç kötü düşünüp panik yapmadım. İçini ferah tut atlatacaksın inşallahKadin dogum aciline gittik. Progestan verdi kalp atisina bakti su an dusuk tehlikeniz var dedi gonderdi. Kalabilirm ya da yapacak bir sey varsa yapabilirm dedm. Eger dusecekse yapacak bir sey yok eve gidin dedi . Ozelde yarn bakabilir ancak. Kahverengi peceteye gelio camasirima da degio. Akintm da cogaldi. Alr karinda agrm var bunlar yoktu
Neyi tercih ettiniz? İyice araştırıp içinize sindirdiyseniz ben de bi bakayımYa doğrusu o aslında ama fiyatı indirimdeydi
Bi de lazım olacaksa fiyatlar zaten artıyo ben onu alana kadar kesin yarısından daha fazla üstüne biner aldım bendebi de Allah nasip ederse ikinciyi de düşünüyorum ben tabi bunu insallah bi sağlıkla alalım kucağımıza yaşayalım görelim ama ne bileyim her türlü kullanırım gibi geldi ilk çocuk heyacanı sanırım
Ayy hemde nasıl bide o laf söyleyince huyu oluyor ben söyleyince sana ne oldu diyorlar herkes kabullenmiş kimseye eyvallahı yok laflar laflarcanım 5 cocuk evde bir koca bir kendi bir de yardım eden olsa 8 kişi bence hiç bulaşma bile :)) bir de sana laf yetiştirmeye zamanı var helal olsun :)) sen işine git dinlen uzan film izle alışveriş yap çocuğunu doğur keyfine bak :)) ona da bol şans 7 kişiyle :) 5 cocuk yapmayı biliyor merak etme :) tahmin bile etmek istemiyorum kv ve kp de alsınlar takım kurarlar:)
Ben braun elektrikli burun aspiratörü aldimNeyi tercih ettiniz? İyice araştırıp içinize sindirdiyseniz ben de bi bakayım
Böyle şeylerle mücadele o kadar zor ki Allah sabır versin bende hiç muhatap olmayın görüşmeyin gitmeyin gelmeyin konuşmayın cevap dahi vermeyinAyy hemde nasıl bide o laf söyleyince huyu oluyor ben söyleyince sana ne oldu diyorlar herkes kabullenmiş kimseye eyvallahı yok laflar laflar
Birkaç gündür bende de öyle bayağı hissedilir zorlayan ağrılarım varKizlae 18.haftaya giriyorum ben alt karnim agriyok sag kasigim bugun boylee geciyor sizdr de oluyor mu
Ay yapsın naz ne güzel Kv kp ondan yanaymış iyi iyi 8-9 kişinin hizmetini görür sen de çekirdek ailende değme keyfine oh misYa kızlar bana akıl verin gerçekten o kadar takıntılı hale geldim o kadar sinirleniyorumki biliyorsunuz benim düşük riskim yüksek dün eltim doğuma girdi 5.ciyi doğuracak bir naz yapıyor sanki ilk defa benim ilk bu arada yeni evlendik evlendiğimiz ay hamile kaldı hiç düşünmüyorum Bi daha demesine rağmen neyse ben yatıyorum kalkmam yasak ağrım var benim sancım yok senin var işte yok insan bilince daha çok korkuyor sen ne güzel bilmiyorsun rahat doğurursun ben daha kötüyüm diyip duruyor gerçekten bunları takıcak bir insan değildim işime gidip geliyordum ama iyice canım sıkılıyor üstüne üstlük kayınpederim ve kayınvalidemde onun üzerine titriyor aynı şehirde yaşamak dahi istemiyorum artık ne yapmalıyım gerçekten bir patlıyacağım birgün kimse ağzını açamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?