2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar bugün bebek arabası siparişi verdim çok heyecanlandım ya Allah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah
Aslında 25.haftaya kadar falan bir şey almayı düşünmüyordum dedim boşver 25e kadar bunun taksidi biter başka şeyleri almaya başlarsın

Kizlar yogun bir serum ve igne trafiginden sonra hem enfeksiyon cikti alt ve usttenhem de deteejanlarin etkisiyle degerlerim kotu cikti. Ama ultrasyonda kanama alani yok. Kahverengi lekelenme oldugu icin dusuk onleyici ilaclar verildi bekleyip gorecez. Benm sorum bu sekilde kanama alani olmadan ultrasyonda sknti olmadan lekelenmesi olan var miydi

Kaç haftalık oldu minik kuzu, ne zaman doktor randevun

Gel canım @bireylulmeselesi @dmlcm ve ben seni kucaklıyoruz yıkıklar kulübü olarak

Pipiyi gösterdi mi minnoş?

Hayırlı olsun hiç erkek demediler mi haftan da erken belki karıştırmışlardır

Evet bu kervanda bende varım 1 ay kız zannedip kız annesi sanıp kıyafetler bile almıştım. Size hiç tahminde bulunmuşlar mıydı
Hepinize cevap vermiş oluyum kızlar, biz cinsiyet partisi yapacağımız için herhangi bişey söylemedi doktorum pipi görmüş kardeşime söyledi cinsiyeti ama fetal dna yaptırmıştık zaten onun sonucuna göre de emin olmuş erkekmiş

Ters köşe yaptı minnoş ben de kız diye düşünmüştüm sende

Selam kızlar civil de fiyatlar çok iyi bu aralar bazı ürünlerde de indirimler vardı hatta bazı şeyleri ty yerine oradan almaya karar verdim bu lar da aladığım bazı parçalar açık kahveli takım 6 parça 200 tl di 6 lı ağız mendili 49 ınstada sayfalarda 70-80 tl di emzirme önlüğüde 60 liraydı

Eklentiler

• 5360CB8F-3070-4999-84CF-891B4274A260.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 97
Benim kahve lekelenmem vardı hatta ilk 2 gün anlam veremedim 3.cüde anladım o günde kontrolüm vardı ama ultrasonda kanama alanı yoktu bu güzel bişey demişti doktorun kanama alanı yoksa korkulcak brsey yoktur bence ama insan yinede kafası takılıyor

Benim oldu canm 2 hafta önce acile gittim düşük tehlkesi dedi sonra kendi doktoruma gittim kanama alanı vs yok ded bebek iyi dedi enfeksiyondan kaynaklı . Düşük önleyici verdi yinede

Geçmiş olsun canım benim önceki gebeliğimde 3 kez bacaklarımdan akarcasına kanamam olmuştu doktorlar normal bazı kadınlarda olabilir demişlerdi
Annemde her hamileliğinde adet zamanı kanaması olurmuş
İnşallah bir şey olmuycak hastanedeysen hiç korkma doktorlar tedbirini almıştır

Bebeklerin ense kalınlıkları ve ölçüleri normal çıktı, sağlıklılar çok şükür iyi. Ama riskli gebelik bebelerim doğana kadar yüreğim ağzımda. Rabbim yardımcımız olsun. 15+2 olduk.

Bebeklerin ense kalınlıkları ve ölçüleri normal çıktı, sağlıklılar çok şükür iyi. Ama riskli gebelik bebelerim doğana kadar yüreğim ağzımda. Rabbim yardımcımız olsun. 15+2 olduk.
cinsiyetleri belli oldu mu kuzuların

İnşallah sağsalim kavuşursun bebeklerine canım biliyorum çok zor endişelenmemek içinj ferah tut

Bende dün uğradim gercekten bazi ürünleri cok iyi ve indirimdeydi bazilarida kalitesiz seçmek lazim kizimada arada aliyordum.civilde bütceye göre seçenekler var.e bebekte kötüsüde pahali anlamsizca 160 180 filandi üstteki takimlari aldim bende

Eklentiler

• IMG_20230902_141953.webp
    83,4 KB · Görüntüleme: 81
Izmirde dogum ucretlerini arastirmis olanlar yazabilir mi, Medicana ozellikle merak ediyorum, tesekkurler
Merhaba, medicana'da bu yıl Nisan ayında 25000 lira fiyat vermişlerdi. Şimdi 40-45 bandına gelmiştir sanırım. Medicana için gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırabilirsiniz o zaman daha uygun oluyor

Puset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim ben benim kraftın var da arabam ama ağır ben kabin boy bakıyorum aslında kolay olsun diye
Kraft Napoli aldım ben çift taraflı bebeği kaldırmadan çift taraf yapabiliyorsun geldi denedik biz gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…