Aslında 25.haftaya kadar falan bir şey almayı düşünmüyordum dedim boşver 25e kadar bunun taksidi biter başka şeyleri almaya başlarsınKızlar bugün bebek arabası siparişi verdim çok heyecanlandım yaAllah sağlıkla iyi günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah
Kaç haftalık oldu minik kuzu,Merhaba canım iyi olun inşallah bazen seni dusunuyordum acaba bebekleri nasıl diye kaç haftalık oldunuz? Ultrasona baktinizmi detaylica ikili test falan yaptırdınmı nasıl gidiyor. İnşallah sıkıntın bir an önce geçer
maşallah çok güzel bende doktor kontrolum olucak onun icin sordum acaba benim bebek nasıl
Gel canım @bireylulmeselesi @dmlcm ve ben seni kucaklıyoruz yıkıklar kulübü olarak
Pipiyi gösterdi mi minnoş?
Hayırlı olsunhiç erkek demediler mi haftan da erken belki karıştırmışlardır
Hepinize cevap vermiş oluyum kızlar, biz cinsiyet partisi yapacağımız için herhangi bişey söylemedi doktorum pipi görmüş kardeşime söyledi cinsiyeti ama fetal dna yaptırmıştık zaten onun sonucuna göre de emin olmuş erkekmişEvet bu kervanda bende varım1 ay kız zannedip kız annesi sanıp kıyafetler bile almıştım. Size hiç tahminde bulunmuşlar mıydı
Ters köşe yaptı minnoş ben de kız diye düşünmüştüm sendeHepinize cevap vermiş oluyum kızlar, biz cinsiyet partisi yapacağımız için herhangi bişey söylemedi doktorum pipi görmüş kardeşime söyledi cinsiyeti ama fetal dna yaptırmıştık zaten onun sonucuna göre de emin olmuş erkekmiş
Benim kahve lekelenmem vardı hatta ilk 2 gün anlam veremedim 3.cüde anladım o günde kontrolüm vardı ama ultrasonda kanama alanı yoktu bu güzel bişey demişti doktorun kanama alanı yoksa korkulcak brsey yoktur bence ama insan yinede kafası takılıyorKizlar yogun bir serum ve igne trafiginden sonra hem enfeksiyon cikti alt ve usttenhem de deteejanlarin etkisiyle degerlerim kotu cikti. Ama ultrasyonda kanama alani yok. Kahverengi lekelenme oldugu icin dusuk onleyici ilaclar verildi bekleyip gorecez. Benm sorum bu sekilde kanama alani olmadan ultrasyonda sknti olmadan lekelenmesi olan var miydi
Benim oldu canm 2 hafta önce acile gittim düşük tehlkesi dedi sonra kendi doktoruma gittim kanama alanı vs yok ded bebek iyi dedi enfeksiyondan kaynaklı . Düşük önleyici verdi yinedeKizlar yogun bir serum ve igne trafiginden sonra hem enfeksiyon cikti alt ve usttenhem de deteejanlarin etkisiyle degerlerim kotu cikti. Ama ultrasyonda kanama alani yok. Kahverengi lekelenme oldugu icin dusuk onleyici ilaclar verildi bekleyip gorecez. Benm sorum bu sekilde kanama alani olmadan ultrasyonda sknti olmadan lekelenmesi olan var miydi
Geçmiş olsun canım benim önceki gebeliğimde 3 kez bacaklarımdan akarcasına kanamam olmuştu doktorlar normal bazı kadınlarda olabilir demişlerdiKizlar yogun bir serum ve igne trafiginden sonra hem enfeksiyon cikti alt ve usttenhem de deteejanlarin etkisiyle degerlerim kotu cikti. Ama ultrasyonda kanama alani yok. Kahverengi lekelenme oldugu icin dusuk onleyici ilaclar verildi bekleyip gorecez. Benm sorum bu sekilde kanama alani olmadan ultrasyonda sknti olmadan lekelenmesi olan var miydi
Ben bi süre daha kız diye düşüncem sanırımTers köşe yaptı minnoş ben de kız diye düşünmüştüm sende
Bebeklerin ense kalınlıkları ve ölçüleri normal çıktı, sağlıklılar çok şükür iyi. Ama riskli gebelik bebelerim doğana kadar yüreğim ağzımda. Rabbim yardımcımız olsun. 15+2 olduk.Merhaba canım iyi olun inşallah bazen seni dusunuyordum acaba bebekleri nasıl diye kaç haftalık oldunuz? Ultrasona baktinizmi detaylica ikili test falan yaptırdınmı nasıl gidiyor. İnşallah sıkıntın bir an önce geçer
maşallah çok güzel bende doktor kontrolum olucak onun icin sordum acaba benim bebek nasıl
cinsiyetleri belli oldu mu kuzularınBebeklerin ense kalınlıkları ve ölçüleri normal çıktı, sağlıklılar çok şükür iyi. Ama riskli gebelik bebelerim doğana kadar yüreğim ağzımda. Rabbim yardımcımız olsun. 15+2 olduk.
16 hafta olduk bugun randevum çarşamba inşallahKaç haftalık oldu minik kuzu,ne zaman doktor randevun
İnşallah sağsalim kavuşursun bebeklerine canım biliyorum çok zor endişelenmemek içinj ferah tutBebeklerin ense kalınlıkları ve ölçüleri normal çıktı, sağlıklılar çok şükür iyi. Ama riskli gebelik bebelerim doğana kadar yüreğim ağzımda. Rabbim yardımcımız olsun. 15+2 olduk.
Bende dün uğradim gercekten bazi ürünleri cok iyi ve indirimdeydi bazilarida kalitesiz seçmek lazim kizimada arada aliyordum.civilde bütceye göre seçenekler var.e bebekte kötüsüde pahali anlamsizcaSelam kızlar civil de fiyatlar çok iyi bu aralar bazı ürünlerde de indirimler vardı hatta bazı şeyleri ty yerine oradan almaya karar verdim bu lar da aladığım bazı parçalar açık kahveli takım 6 parça 200 tl di 6 lı ağız mendili 49 ınstada sayfalarda 70-80 tl di emzirme önlüğüde 60 liraydı
Çarşambaya bişey kalmadi Hemen hemen aynı minikler16 hafta olduk bugun randevum çarşamba inşallah
Merhaba, medicana'da bu yıl Nisan ayında 25000 lira fiyat vermişlerdi. Şimdi 40-45 bandına gelmiştir sanırım. Medicana için gebe kaldıktan sonra sigorta yaptırabilirsiniz o zaman daha uygun oluyorIzmirde dogum ucretlerini arastirmis olanlar yazabilir mi, Medicana ozellikle merak ediyorum, tesekkurler
Rabbim nasip ederse kız çocuğum da erkek çocuğum da olacak ama doktor bir daha kontrol edelim dedi. Umarım değişmez.cinsiyetleri belli oldu mu kuzuların
MaşallahRabbim nasip ederse kız çocuğum da erkek çocuğum da olacak ama doktor bir daha kontrol edelim dedi. Umarım değişmez.
Kraft Napoli aldım ben çift taraflı bebeği kaldırmadan çift taraf yapabiliyorsun geldi denedik biz gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederimPuset olunca bize baksın o sorun değil de ama çift taraflı kullanım resmen hayat ona dikkat ederim benbenim kraftın var da arabam ama ağır ben kabin boy bakıyorum aslında kolay olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?