2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun canım bende geçen ay yaşadım adet ağrısı ve kahverengi lekenlenme iğne ve progestan verdi şükür geçti kahveringi içerdeki eski kanlar temizleniyor dedi eğer kanaman kırmızı ve şiddetli olursa gel dedi çok şükür geçti.

Bende önce manuel olanı kullan sonra ileride ihtiyacın olursa elektrikli al
Ya doğrusu o aslında ama fiyatı indirimdeydi
Bi de lazım olacaksa fiyatlar zaten artıyo ben onu alana kadar kesin yarısından daha fazla üstüne biner aldım bende bi de Allah nasip ederse ikinciyi de düşünüyorum ben tabi bunu insallah bi sağlıkla alalım kucağımıza yaşayalım görelim ama ne bileyim her türlü kullanırım gibi geldi ilk çocuk heyacanı sanırım

Gazel2110 geçmiş olsun canım hiç ayaga kalkma bişey olmaz inşallah
Rahimağzını ölçtürdün mü?
İkinci trimester düşük tehlikeleri genelde rahimağzından veya plesantadan kaynaklı oluyor mutlaka ikisine baktır
Alt kısmında baskı varmı kakan varmış gibi?

Ay canım sen şimdiden her şeyi aldın galiba sonda aldiklarinin listesini atarsin bende alırım benim kafam karman corman ne alsam neden baslasam diyorum bazı seyleri almıycam galiba

Umarm oyle olur kendi doktorumuzu aradk geleck saolsn o bakacak

Umarm oyle olur kendi doktorumuzu aradk geleck saolsn o bakacak
Lekelenmen nasıl oldu canım ilaçlar yeni yeni etki gösterir içini ferah tut kese bozulmadığı müddetçe rahim Kanasa nolcak bi hasta yakınım gebe iken 3 ay adet olmuş

Bulantı kusmanın aşırı olduğu idrarda keton pozitif olması 5%üst kilo kaybı günde 5den fazla kusma gibi belirlterke giden bi durum. Gebelerin 1%i yaşıyo yaklaşık. Herkes kusup bulanabiliyo tabi de bazılarımız aşırı hassas oluyoruz genetik olarak. Forumda geçmişte başka anneler de yaşamış. Aratınca görceksiniz
İlk defa duydum söylediğinizi nedir o? Benim birde bulantıya ek yoğun sırt bel boyun ve baş ağrılarım var gerçekten çok zorlanıyorum

Canım eşim pilot hayatı kokpitte geçiyor erkek bebiş bekliyoruz
Bu konuya da baktım radyasyon maruziyeti olan kardiyologlar ve nükleer tıpçıların çocuklaeına bakmışlar kız erkek oranı eşitmiş

Kızlar benim hiç bir şeye gücüm yok yani akşamları 10da uykum geliyor biraz dolaşıyorum yorgunluktan ölüyorum . Gece 10 saat falan uyuyorum öğlen yine uykum geliyor böyle olan var mı

Ay canım sen şimdiden her şeyi aldın galiba sonda aldiklarinin listesini atarsin bende alırım benim kafam karman corman ne alsam neden baslasam diyorum bazı seyleri almıycam galiba
Evet çok az kaldı benim galiba ama bi arkadaş üç dört sayfalık kiste atmıştı onu da bi kontrol edeceğim en son tabiki atarım

Benm de su an senin gibi umarm gecer igne vuracaklar birazdan.

Lekelenmen nasıl oldu canım ilaçlar yeni yeni etki gösterir içini ferah tut kese bozulmadığı müddetçe rahim Kanasa nolcak bi hasta yakınım gebe iken 3 ay adet olmuş
Insallh oyledr su an asiri panigiz igneden sonra bekleyecez gittkce siddetleniyor agrm bakalm

Kızlar benim hiç bir şeye gücüm yok yani akşamları 10da uykum geliyor biraz dolaşıyorum yorgunluktan ölüyorum . Gece 10 saat falan uyuyorum öğlen yine uykum geliyor böyle olan var mı
Bende öyleyim mesela 10 dk bi şey yapsam hemen oturmam ya da uzanmam gerekiyor ciddi bi halsizlik var bende de

Var evet. aslnda adet agrisi var. Doluluk var altta. Ter atiyorm devamli.

Cok tesekkur ededm iyiki varsnz beni rahatlattinz. Kimseye icimi dokememistim. Umarm her sey guzel olur. Siz siz olun kendinizi asla yormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…