Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız kendinizi suçlamayın olacagi varmışYani zaten devamli temzlk yaparm biraz takntiliyim da deterjenlardan olabilir. Maske eldiven de taktm ama havasiz alan etkisi olmustr belki
Bende önce manuel olanı kullan sonra ileride ihtiyacın olursa elektrikli alEvet bi tane ondan aldım manuelmis o Yenidoğanda daha uygunmuş bi tane de braun elektrikli alayım diye düşündüm ama
Progestan aldm agrm aksamdan beri hafif basladi simdi biraz daha belirgn. Kalkmiyorm ama sanki gide gide kotu oluyo
Geçmiş olsun canım bende geçen ay yaşadım adet ağrısı ve kahverengi lekenlenme iğne ve progestan verdi şükür geçti kahveringi içerdeki eski kanlar temizleniyor dedi eğer kanaman kırmızı ve şiddetli olursa gel dedi çok şükür geçti.Kadin dogum aciline gittik. Progestan verdi kalp atisina bakti su an dusuk tehlikeniz var dedi gonderdi. Kalabilirm ya da yapacak bir sey varsa yapabilirm dedm. Eger dusecekse yapacak bir sey yok eve gidin dedi . Ozelde yarn bakabilir ancak. Kahverengi peceteye gelio camasirima da degio. Akintm da cogaldi. Alr karinda agrm var bunlar yoktu
Ya doğrusu o aslında ama fiyatı indirimdeydiBende önce manuel olanı kullan sonra ileride ihtiyacın olursa elektrikli al
Ay canım sen şimdiden her şeyi aldın galiba sonda aldiklarinin listesini atarsin bende alırımYa doğrusu o aslında ama fiyatı indirimdeydi
Bi de lazım olacaksa fiyatlar zaten artıyo ben onu alana kadar kesin yarısından daha fazla üstüne biner aldım bendebi de Allah nasip ederse ikinciyi de düşünüyorum ben tabi bunu insallah bi sağlıkla alalım kucağımıza yaşayalım görelim ama ne bileyim her türlü kullanırım gibi geldi ilk çocuk heyacanı sanırım
Umarm oyle olur kendi doktorumuzu aradk geleck saolsn o bakacakDüşük tehlikesi olan zamanlar geçti artık bebek büyük öyle düsedebilir denebilecek bir durumda değilsin artık canım heralde acildeki biraz tecrübesizdi tamamen düşük böyle olmaz komple yoğun bir kanama olur adet dönemi gibi hatta fazlası
Lekelenmen nasıl oldu canım ilaçlar yeni yeni etki gösterir içini ferah tut kese bozulmadığı müddetçe rahim Kanasa nolcakUmarm oyle olur kendi doktorumuzu aradk geleck saolsn o bakacak
İlk defa duydum söylediğinizi nedir o? Benim birde bulantıya ek yoğun sırt bel boyun ve baş ağrılarım var gerçekten çok zorlanıyorum
Bana bu bilgiyi veren de tüp bebek doktorum. Tabiki de radyasyon herkes için her açıdan tehlikeli ama burda demek istediğim kimin ne kadar x veya y kromozomu ürettiği değil y kromozomunun radyasyona maruz kaldığında daha dirençsiz olması.Örnek verdiğim eşim ve arkadaşları da uçak teknisyeni ve uçakta kokpit bölümünde bulunan radyasyonun y kromozomu üzerinde olumsuz etkisi olduğunu da yine bir başka doktor eşimin arkadaşına söylemiş. Hatta bizde ondan sonra dikkat etmiştik gerçekten herkesin kızı var diye
Bu konuya da baktım radyasyon maruziyeti olan kardiyologlar ve nükleer tıpçıların çocuklaeına bakmışlar kız erkek oranı eşitmişCanım eşim pilot hayatı kokpitte geçiyor erkek bebiş bekliyoruz
Evet çok az kaldı benim galibaAy canım sen şimdiden her şeyi aldın galiba sonda aldiklarinin listesini atarsin bende alırımbenim kafam karman corman ne alsam neden baslasam diyorum bazı seyleri almıycam galiba
Benm de su an senin gibi umarm gecer igne vuracaklar birazdan.Geçmiş olsun canım bende geçen ay yaşadım adet ağrısı ve kahverengi lekenlenme iğne ve progestan verdi şükür geçti kahveringi içerdeki eski kanlar temizleniyor dedi eğer kanaman kırmızı ve şiddetli olursa gel dedi çok şükür geçti.
Insallh oyledr su an asiri panigiz igneden sonra bekleyecez gittkce siddetleniyor agrm bakalmLekelenmen nasıl oldu canım ilaçlar yeni yeni etki gösterir içini ferah tut kese bozulmadığı müddetçe rahim Kanasa nolcakbi hasta yakınım gebe iken 3 ay adet olmuş
Bende öyleyim mesela 10 dk bi şey yapsam hemen oturmam ya da uzanmam gerekiyor ciddi bi halsizlik var bende deKızlar benim hiç bir şeye gücüm yok yani akşamları 10da uykum geliyor biraz dolaşıyorum yorgunluktan ölüyorum . Gece 10 saat falan uyuyorum öğlen yine uykum geliyor böyle olan var mı
Dualarımız seninle insallah sana da bebeğine de bi şey olmayacakInsallh oyledr su an asiri panigiz igneden sonra bekleyecez gittkce siddetleniyor agrm bakalm
Var evet. aslnda adet agrisi var. Doluluk var altta. Ter atiyorm devamli.Gazel2110 geçmiş olsun canım hiç ayaga kalkma bişey olmaz inşallah
Rahimağzını ölçtürdün mü?
İkinci trimester düşük tehlikeleri genelde rahimağzından veya plesantadan kaynaklı oluyor mutlaka ikisine baktır
Alt kısmında baskı varmı kakan varmış gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?