2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benim hiç bir şeye gücüm yok yani akşamları 10da uykum geliyor biraz dolaşıyorum yorgunluktan ölüyorum . Gece 10 saat falan uyuyorum öğlen yine uykum geliyor böyle olan var mı
Tatile geldim ailedemdeki herkes havuzda yüzüyor ben uyuyorum güneşten bronzlaşmadım bile yanına gelip gidiyoruz yatakta pozisyon değiştiriyorsun sadece diyolar dhdhdh

Aslında 25.haftaya kadar falan bir şey almayı düşünmüyordum dedim boşver 25e kadar bunun taksidi biter başka şeyleri almaya başlarsın
Çok iyi yapmışsınız bende o mantıktan başlamıştım biliyor musun alışverişe nerdeyse her şeyi aldım oglusum gelmeden taksitleri biter rabbim insallah saglikla
Sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Canim banada kanama alanı yok dedi geçen ay baya lekenmem oldu benim inge hap verdi önlem için Dr korkulacak bişey yok dedi içerde kalıntı olan kanlari atıyordur vücut dedi bu ay da bı gün oldu yine de bile gitmedim Dr kahverengi eski kan falan demişti inşallah bişey yoktu şuan 17 ye girdim ben ablam doğum yapan kadar her ay normal adet gördü çok şükür bişey olmadı yeğenim tıp kazandı bu yıl bizim minnaklarda sağ sağlim gelecek Allah'ı n izniyle

Insallh cnm ben de biraz rahatladm dunden beei agla agla bir hal olduk esimle

Peki ultrasyonda sknti var miydi. Yoksa beden olur. Acaba doktor mu goremedindie endise etmm
Yoktu canim kanama alanı izlenmedi dedi ama lavobaya çıkınca baya geliyordu normal zamanda da az az iki üç gün oldu üç güne bir iğne oldum birde günlük hap adet ağrısı gibi de ağrım oluyordu garip ağrım ara ara devam. Ediyor ama Dr normal diyor rahim buyudugundenmis

Kac haftada. Benm 14 ya olmamasi gerekiodu bir sey tetiklemistr dedi

Benim oldu canm 2 hafta önce acile gittim düşük tehlkesi dedi sonra kendi doktoruma gittim kanama alanı vs yok ded bebek iyi dedi enfeksiyondan kaynaklı . Düşük önleyici verdi yinede
Ya rabbim sag salim dogmayi nasip etsn cnm. Enfeksiyonum 14 cikti ondan mi acaba.

Insallh cnm ben de biraz rahatladm dunden beei agla agla bir hal olduk esimle
Üzülme kuzum güzel düşün güzel olsun Allah im sagsaglim kucağına almak nasip etsin dahası var ben bu hamileliğimde adetli spiral taktırmaya gidince öğrendim 1.5 aylık dedi ilk duyduğumda Dr gayette saglikli dedi sende üzülme birşey olmaz Allah in izniyle

Cokk tesekkur ederm cnm. Insan bazen boyle seyler sadece kendi basina geliyormus gibi hissediyor. Bunlari duymak cokkk rahatlatio.

Yaaa. Amann iyi ki bakmislar.

Merhabalar, daha şimdi üye oldum. Tam olarak nereye yazacağımı bilmiyorum. Umarım doğru yere yazıyorumdur. B Buffalosos

Son adet tarihim : 27.05.2023
Yaşım 27
İlk çocuğum olacak inşallah
İstanbul'da yaşıyorum
Keseyi beş buçuk haftalıkken gördüm

Ayni duyguyu Bende yaşadım 14. Haftada erkek dedi ben hala inanmak istemiyorum. 20. Haftada ayrıntılı usg yi bekliyorum bir umut

Ya rabbim sag salim dogmayi nasip etsn cnm. Enfeksiyonum 14 cikti ondan mi acaba.
Benim 45 civarlı bir şeydi canm . Benim doktorum enfeksiyondan kaynaklı oldugunu söyledi . Antibiyotik tedavi vermişti sürekli yediklerimi cıkarsıgım için içemedim . Cok üşütmüştüm o ara bide aksine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…