Korkma canım dinlen bende hem kanama şeklinde hemde kahverengi lekelenmem oluyor çok şükür sapasağlam bebekKizlar yogun bir serum ve igne trafiginden sonra hem enfeksiyon cikti alt ve usttenhem de deteejanlarin etkisiyle degerlerim kotu cikti. Ama ultrasyonda kanama alani yok. Kahverengi lekelenme oldugu icin dusuk onleyici ilaclar verildi bekleyip gorecez. Benm sorum bu sekilde kanama alani olmadan ultrasyonda sknti olmadan lekelenmesi olan var miydi
E bebek henüz hiç girmedik bakmadık 2-3 sonra kalanlara bakarız dye dşünüyoruz pahalı olduğunu bende duymuştum ama civil hoşuma gitti gerçekten her bütçeye göre var ve hediye alıncak bir yer gerçektenBende dün uğradim gercekten bazi ürünleri cok iyi ve indirimdeydi bazilarida kalitesiz seçmek lazim kizimada arada aliyordum.civilde bütceye göre seçenekler var.e bebekte kötüsüde pahali anlamsizca160 180 filandi üstteki takimlari aldim bende
Bencede erkek bacak arasında belli oluyorKızlar kesin erkek midir sizce?:)
Doktorum bu görüntü erkek görüntüsüne benziyor ama net 17 de bakalım dedi. Şuan 14+4 üm
acaba kordon mudur diye merak ettimde doktorda net birşey demeyinceBencede erkek bacak arasında belli oluyor
benimki de böyle görünüyordu bize de erkek dedilerKızlar kesin erkek midir sizce?:)
Doktorum bu görüntü erkek görüntüsüne benziyor ama net 17 de bakalım dedi. Şuan 14+4 üm
benim de 17+4 kanamam pldı gece doktora gittik. çok geldi sulu bir akıntı gib kanama . doktor baktı bir yerde kanama alanı göremedi 5 haftada da böyle olmuştu kendimi çok yordum sanırımCanim banada kanama alanı yok dedi geçen ay baya lekenmem oldu benim inge hap verdi önlem için Dr korkulacak bişey yok dedi içerde kalıntı olan kanlari atıyordur vücut dedi bu ay da bı gün oldu yine de bile gitmedim Dr kahverengi eski kan falan demişti inşallah bişey yoktu şuan 17 ye girdim ben ablam doğum yapan kadar her ay normal adet gördü çok şükür bişey olmadı yeğenim tıp kazandı bu yıl bizim minnaklarda sağ sağlim gelecek Allah'ı n izniyle
ben de dün temizlik yaptım çok fazla deterjan ile sizin gibi. ev çok kötüydü yoruldum. üşütme gibi adet başlangıcı gibi bir ağrı hissettim gece kanama oldı. doktor bebek ve çevresinde bir şey görmedi . sabah hafifledi şimdi kahveye döndü siz nasılsınız?Yani zaten devamli temzlk yaparm biraz takntiliyim da deterjenlardan olabilir. Maske eldiven de taktm ama havasiz alan etkisi olmustr belki
BenGünaydın kızlar gece uykusunda sürekli gerilme isteği hatta gerilen var mı ya valla gerilmekten çocuğa bsey olcak dye korkar oldum karnım büyüdükçe ilk aylar doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi ama şimdi karnım büyüdükçe
maşallaahhhhh kuzumm, sağlıkla gelsiiinn
benımkı 11.haftada boyleydı :))) erkek bencedeKızlar kesin erkek midir sizce?:)
yaa bende dedim acaba kordon mu ahaha o zaman alışayım ben erkeğe , birde hoca bunu gördüğü halde erkeğe benziyo dedi sonra 17.ci haftada tekrar bakalım pek emin olamadım dedi anlamadımbenımkı 11.haftada boyleydı :))) erkek bencede
21deyim ama hala geriliyorum, bebeğimin hareketlerini de hissediyorum sıkıntı yok gibi. Gerilmesem kas katı kalacağım gibi oluyorGünaydın kızlar gece uykusunda sürekli gerilme isteği hatta gerilen var mı ya valla gerilmekten çocuğa bsey olcak dye korkar oldum karnım büyüdükçe ilk aylar doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi ama şimdi karnım büyüdükçe
Bence de erkekKızlar kesin erkek midir sizce?:)
sonradan dönebilir mi diyorsunBence de erkekDeğişeceğini de düşünmüyorum. Ama yerinde olsam yine de hazırlık yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?