2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Korkma canım dinlen bende hem kanama şeklinde hemde kahverengi lekelenmem oluyor çok şükür sapasağlam bebek

E bebek henüz hiç girmedik bakmadık 2-3 sonra kalanlara bakarız dye dşünüyoruz pahalı olduğunu bende duymuştum ama civil hoşuma gitti gerçekten her bütçeye göre var ve hediye alıncak bir yer gerçektengüzel günlerde giysinler inşallah

Günaydın kızlar gece uykusunda sürekli gerilme isteği hatta gerilen var mı ya valla gerilmekten çocuğa bsey olcak dye korkar oldum karnım büyüdükçe ilk aylar doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi ama şimdi karnım büyüdükçe

kızlar günaydın. uzun süredir giremiyordum köydeydim . yeni döndük iki gündür kendimi yordum sanırım iş de yaptım . bilmiyorum aslında hep yoruluyordum. gece kanama oldı ben üşütmüştüm üşütme ağrısı sandım tuvalete bir gitti üstüm başım kan olmuş. gece doktora gittik bebek de etrafında bir sıkıntı görmedi. rahim boyu ile açılması var mı diye baktı o da normal dedi. istirahat verdi ç. 17+4 üm . sabah durmuş gibiydi lavaboya gidince tekrar peçeteye dolu dolu kan geldi . korktum

Kızlar kesin erkek midir sizce?:)
Doktorum bu görüntü erkek görüntüsüne benziyor ama net 17 de bakalım dedi. Şuan 14+4 üm
benimki de böyle görünüyordu bize de erkek dediler 11 haftada .
benim doktorum oğlumu da doğru tahmin etmişti çok erken biz erkek olarak kabullendik direk

benim de 17+4 kanamam pldı gece doktora gittik. çok geldi sulu bir akıntı gib kanama . doktor baktı bir yerde kanama alanı göremedi 5 haftada da böyle olmuştu kendimi çok yordum sanırım çok pişmanım inşallah bebeğe bir şey olmaz. tüp bebek ile gebeyim aylardır iğne ilaç kullanıyorum bu kadar uğraştıktan sonra allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Yani zaten devamli temzlk yaparm biraz takntiliyim da deterjenlardan olabilir. Maske eldiven de taktm ama havasiz alan etkisi olmustr belki
ben de dün temizlik yaptım çok fazla deterjan ile sizin gibi. ev çok kötüydü yoruldum. üşütme gibi adet başlangıcı gibi bir ağrı hissettim gece kanama oldı. doktor bebek ve çevresinde bir şey görmedi . sabah hafifledi şimdi kahveye döndü siz nasılsınız?

Ben uykumda sürekli geriliyorum farkedip uyanıyorum asla engel olamıyorum ya ve gece 2 3 kere oluyor umarım sorun olmaz

21deyim ama hala geriliyorum, bebeğimin hareketlerini de hissediyorum sıkıntı yok gibi. Gerilmesem kas katı kalacağım gibi oluyor

Kızlar selamlar sizin de göğüs sıkışmalarınız, nefes nefese kalmalarınız oluyor mu? Sabah aç karna kan alınacaktı benden, ondan önce ultrasona götürdüler. Günlerdir su içmiyormuşum gibi boğazım kurudu. Soğuk soğuk terler döktüm göğsüm sıkıştı fenalaştım. Sonra servise aldılar mecburen. Çok kötüydü.

Günlük hayatta da çabuk yoruluyorum zaten, nefes nefese kalırım sık sık. Siz de durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…