- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
hayırlısı olsun canımm, saglıkl olursanlar en onemlısı oyaa bende dedim acaba kordon mu ahaha o zaman alışayım ben erkeğe , birde hoca bunu gördüğü halde erkeğe benziyo dedi sonra 17.ci haftada tekrar bakalım pek emin olamadım dedi anlamadım
Amin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızımaşallaahhhhh kuzumm, sağlıkla gelsiiinn
amiiiinnn canımAmin amin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Geçmiş olsun çıkmadan atistirin muhakkakSabah aç çıkyorum evden ıs yerınde kahvaltı yapıyordum..
bu sabah servıs beklerken kısa caplı bı tansıyon dusuklugu ve bayılma yaşadım cok kotuydu yanımda bı kız vardı o yardımcı oldu sagolsun ...
artık evden bısey yıyıp cıkıcamders oldu..
bebıs demekkı buyumus artık depolar yetmıyor sanırım
çok sagol canım evet yaa artık bıseyler atıstırıp çıkacagımGeçmiş olsun çıkmadan atistirin muhakkak
Dönen oluyor maalesef. Riske atmaya gerek yok diyorumsonradan dönebilir mi diyorsun
Canım çok geçmiş olsun bunu bende yaşadım uzun süre aç kalmamak gerekiyor artık 2 saatte bir mutlaka atıştırmamız lazım kuzular artık büyüdüSabah aç çıkyorum evden ıs yerınde kahvaltı yapıyordum..
bu sabah servıs beklerken kısa caplı bı tansıyon dusuklugu ve bayılma yaşadım cok kotuydu yanımda bı kız vardı o yardımcı oldu sagolsun ...
Canım geçmiş olsun. Bende evden aç çıkmamaya özen gösteriyorum havalarda sıcak zaten çok kötü oluyor insan. Dikkat et kendine bir daha aç çıkmazsın artık evdenSabah aç çıkyorum evden ıs yerınde kahvaltı yapıyordum..
Ay ben sanmıyorum değişeceğini fetal dna yaptırdık çünkü xy kromozomu çocukAyni duyguyu Bende yaşadım 14. Haftada erkek dedi ben hala inanmak istemiyorum. 20. Haftada ayrıntılı usg yi bekliyorum bir umut
Bende de bazen oluyor. Özellikle çabuk yorulma normal bence. Sonuçta günden güne ağırlaşıyoruz. Paytak paytak yürümeye başladımKızlar selamlar sizin de göğüs sıkışmalarınız, nefes nefese kalmalarınız oluyor mu? Sabah aç karna kan alınacaktı benden, ondan önce ultrasona götürdüler. Günlerdir su içmiyormuşum gibi boğazım kurudu. Soğuk soğuk terler döktüm göğsüm sıkıştı fenalaştım. Sonra servise aldılar mecburen. Çok kötüydü.
Günlük hayatta da çabuk yoruluyorum zaten, nefes nefese kalırım sık sık. Siz de durumlar nasıl?
Kuzum çantamda ne olur ne olmaz kraker taşı otobusle gelip gidiyorsun Allah korusunSabah aç çıkyorum evden ıs yerınde kahvaltı yapıyordum..
Sabah benim de migdem bulandı zor kahvalti yaptım .sabah aç karna limonlu su ile içtim demirin emilimi kolay olsun diye kuzumDemir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
Kahve akintm azalmisti bugun tekrar var az az. Alt kismimda agri var. Ayni yaniben de dün temizlik yaptım çok fazla deterjan ile sizin gibi. ev çok kötüydü yoruldum. üşütme gibi adet başlangıcı gibi bir ağrı hissettim gece kanama oldı. doktor bebek ve çevresinde bir şey görmedi . sabah hafifledi şimdi kahveye döndü siz nasılsınız?
Ben gündüz içemiyorum geceleri uyumadan önce içiyorum bi yarım saat bekleyip öyle uyuyorum yoksa gündüz içtiğimi çıkarıyorum inşallah böyle de faydası vardırDemir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
Canım ben 1 saat önce içiyorum. Bulantı yapmıyor ama aşırı acıkıyorumDemir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?