kahverengi kanama ise korkma demişti doktorum. benim pembe başladı kırmızı oldu şimdi kahveye dönüyor gibiKahve akintm azalmisti bugun tekrar var az az. Alt kismimda agri var. Ayni yani
Canım ben demir ilacını sabah 08.00'de içiyorum 2 saat uyuyup 10.00'da kalkıyorum Ama ona rağmen mide bulantısı yaşıyorum ve sabah kalktığımda da affedersin ögurmeler yaşıyorum hatta bazen safra kustuğum bile oldu Bir de demir ilacı beni ishal yapıyor karın ağrısı yapıyor yani kötü etkiliyor açıkçası ben de kahvaltıdan 2saat sonra içme kararı aldım doktora sormadım ama bence kötü etkileyeceğini düşünmüyorum 10 günüm var 10 gün sonra zaten sorarım diye düşünüyorumDemir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
Beni de tam tersine kabız yaptı. Ben de aslında o saatlerde uyanıp WC’ye gidiyorum ben de yarın öyle deneyeyimCanım ben demir ilacını sabah 08.00'de içiyorum 2 saat uyuyup 10.00'da kalkıyorum Ama ona rağmen mide bulantısı yaşıyorum ve sabah kalktığımda da affedersin ögurmeler yaşıyorum hatta bazen safra kustuğum bile oldu Bir de demir ilacı beni ishal yapıyor karın ağrısı yapıyor yani kötü etkiliyor açıkçası ben de kahvaltıdan 2saat sonra içme kararı aldım doktora sormadım ama bence kötü etkileyeceğini düşünmüyorum 10 günüm var 10 gün sonra zaten sorarım diye düşünüyorum
Bende 17+1 deyim bende hissedyorum hatta ben çok erken başladım hissetmeye siz nerde hissedyorsunuz ben hep solda hissedyrum21deyim ama hala geriliyorum, bebeğimin hareketlerini de hissediyorum sıkıntı yok gibi. Gerilmesem kas katı kalacağım gibi oluyor
Ben gece yatarken içiyorum bende baş dönmesi yaptı doktorum gece yatarken iç dedi şimdi daha rahatım bualntısınıda yaşamamış oluyorumDemir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
Evet bende engel olamıyorum farkedip uyanıyorum ama rahat gerilmeyi çok özledim allaha emanetler artıkBenuykumda sürekli geriliyorum farkedip uyanıyorum asla engel olamıyorum ya ve gece 2 3 kere oluyor umarım sorun olmaz
Bence değil diye düşünüyorum baya yerleşmiş oraya doktorum bana emin olayım diye erkek bebek ultrasonlarınıda göstermişti o gün gelen gebelerin hepsinin maşallahı vardıacaba kordon mudur diye merak ettimde doktorda net birşey demeyince
Umarm bir sey olmaz. Serum iyi gelmisti takabilirsen tak. Serumin etkisi gecti ben yine kotu oldmkahverengi kanama ise korkma demişti doktorum. benim pembe başladı kırmızı oldu şimdi kahveye dönüyor gibi
Ben hem ellerini hem ayaklarını hissediyorum, hem sağ hem solu da hissediyorumBende 17+1 deyim bende hissedyorum hatta ben çok erken başladım hissetmeye siz nerde hissedyorsunuz ben hep solda hissedyrumhatta şimdi artık tekmemi attı naptıysa bende hafif aynı yere bastırdım oda karşılık veriyor evet gerilmesek olmuyor ya kaslar rahatlamak istyor
Yaa ben de 1 haftadır hissediyorum ama daha çok kelebek pır pır ediyor gibi bir his. Ama ben elimi koyduğum an duruyorBende 17+1 deyim bende hissedyorum hatta ben çok erken başladım hissetmeye siz nerde hissedyorsunuz ben hep solda hissedyrumhatta şimdi artık tekmemi attı naptıysa bende hafif aynı yere bastırdım oda karşılık veriyor evet gerilmesek olmuyor ya kaslar rahatlamak istyor
sana da gecmıs olsun canımmm, vallahı sabah anladım gercekten aç karnına cıkmıycam artık evdenCanım çok geçmiş olsun bunu bende yaşadım uzun süre aç kalmamak gerekiyor artık 2 saatte bir mutlaka atıştırmamız lazım kuzular artık büyüdü
sağol canımm benım, ay evet artık bıseyler yıyıp cıkıcam ya sabah 6.30 da da canım bısey ıstemıyor ama zorluycam artık ..Canım geçmiş olsun. Bende evden aç çıkmamaya özen gösteriyorum havalarda sıcak zaten çok kötü oluyor insan. Dikkat et kendine bir daha aç çıkmazsın artık evden
çok sagol canım...Kuzum çantamda ne olur ne olmaz kraker taşı otobusle gelip gidiyorsun Allah korusunkahvaltı yapmadan çıkma artık doğru bebek büyüdü artık , vitaminlere başladın mı kuzum. Dun kontrolde bana demir hapı çoklu vitamin verdi d ye devam et dedi
Ay evet kocaman olmuş benimkidesağol canımm benım, ay evet artık bıseyler yıyıp cıkıcam ya sabah 6.30 da da canım bısey ıstemıyor ama zorluycam artık ..
bebısler buyumus bunu anladım :))
Eklisin canım tabloda cinsiyet dahil tüm bilgilerin varŞu tabloya nasıl ulaşıcaz ben sadece anketten kızı işaretledim
Ben aldım canım tulumlar bebekten ne olacakBir de dolap uygulamasından bebek kıyafeti alma konusunda ne düşünüyorsunuz? İlk 3 ay çok giydirilemez gibi baktım tertemiz duruyor ürünler güzel markaları ordan mı alsak acaba dedim ama emin olamadım
maşallaahhh tospıkk saglıkla gelsınAy evet kocaman olmuş benimkide220 gr ölçtü doktor gelişimide 1 hafta önden gidiyor tombul olacak muhtemelen dedi
Ya prenses geliyorAy evet kocaman olmuş benimkide220 gr ölçtü doktor gelişimide 1 hafta önden gidiyor tombul olacak muhtemelen dedi
Çokça amin hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin dua ettiğim zaman topluca herkese ediyorummaşallaahhh tospıkk saglıkla gelsın
bızımkı en son 12.haftada gormustum 90gramdı.. 13unde bi gidecegım detaylıdan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?