2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Demir ilacını nasıl içiyorsunuz? İçinde kahvaltıdan yarım saat önce yazıyor ama içip beklerken midem bulanıyor sizin de öyle mi
Canım ben demir ilacını sabah 08.00'de içiyorum 2 saat uyuyup 10.00'da kalkıyorum Ama ona rağmen mide bulantısı yaşıyorum ve sabah kalktığımda da affedersin ögurmeler yaşıyorum hatta bazen safra kustuğum bile oldu Bir de demir ilacı beni ishal yapıyor karın ağrısı yapıyor yani kötü etkiliyor açıkçası ben de kahvaltıdan 2saat sonra içme kararı aldım doktora sormadım ama bence kötü etkileyeceğini düşünmüyorum 10 günüm var 10 gün sonra zaten sorarım diye düşünüyorum

Beni de tam tersine kabız yaptı. Ben de aslında o saatlerde uyanıp WC’ye gidiyorum ben de yarın öyle deneyeyim

21deyim ama hala geriliyorum, bebeğimin hareketlerini de hissediyorum sıkıntı yok gibi. Gerilmesem kas katı kalacağım gibi oluyor
Bende 17+1 deyim bende hissedyorum hatta ben çok erken başladım hissetmeye siz nerde hissedyorsunuz ben hep solda hissedyrumhatta şimdi artık tekmemi attı naptıysa bende hafif aynı yere bastırdım oda karşılık veriyor evet gerilmesek olmuyor ya kaslar rahatlamak istyor

acaba kordon mudur diye merak ettimde doktorda net birşey demeyince
Bence değil diye düşünüyorum baya yerleşmiş oraya doktorum bana emin olayım diye erkek bebek ultrasonlarınıda göstermişti o gün gelen gebelerin hepsinin maşallahı vardı

kahverengi kanama ise korkma demişti doktorum. benim pembe başladı kırmızı oldu şimdi kahveye dönüyor gibi
Umarm bir sey olmaz. Serum iyi gelmisti takabilirsen tak. Serumin etkisi gecti ben yine kotu oldm

Ben hem ellerini hem ayaklarını hissediyorum, hem sağ hem solu da hissediyorum ben dürttüğüm zaman hiç tepki vermiyor, ancak güzelce doysam uzansam coşuyor. Kafasına göre takılıyor açıkçası

Yaa ben de 1 haftadır hissediyorum ama daha çok kelebek pır pır ediyor gibi bir his. Ama ben elimi koyduğum an duruyor

Canım geçmiş olsun. Bende evden aç çıkmamaya özen gösteriyorum havalarda sıcak zaten çok kötü oluyor insan. Dikkat et kendine bir daha aç çıkmazsın artık evden
sağol canımm benım, ay evet artık bıseyler yıyıp cıkıcam ya sabah 6.30 da da canım bısey ıstemıyor ama zorluycam artık ..
bebısler buyumus bunu anladım :))

çok sagol canım...
kraker vs vardı kuzu ama cıkarıp agzıma atamadım , artık sabahları bıseyler atıstırıp cıkıcam yaa..
bana ders oldu :))
vıtamın 12.haftada basladık kuzum, regennesıs max, d vıtamını, demır kullanıyorum

sağol canımm benım, ay evet artık bıseyler yıyıp cıkıcam ya sabah 6.30 da da canım bısey ıstemıyor ama zorluycam artık ..
bebısler buyumus bunu anladım :))
Ay evet kocaman olmuş benimkide 220 gr ölçtü doktor gelişimide 1 hafta önden gidiyor tombul olacak muhtemelen dedi

Bir de dolap uygulamasından bebek kıyafeti alma konusunda ne düşünüyorsunuz? İlk 3 ay çok giydirilemez gibi baktım tertemiz duruyor ürünler güzel markaları ordan mı alsak acaba dedim ama emin olamadım
Ben aldım canım tulumlar bebekten ne olacak hatta muhtemelen giydirir temizler satarım belki hepsi yepyeni gibi

Kızlar bu arada ilk gebelik için hareketler 20.haftadan sonra hissediliyor diyorlar ama bence bu herkes için geçerli değil. Bugün sat’a göre 17+0’ım doktordan geldikten sonra kahvaltı yaptım uzandım ve hareketlerini o kadar net hissediyorum ki anlatamam resmen tekmeliyor bugün 4-5 kez hissettim içim bir tuhaf oldu asla bağırsak hareketleri değildi çok bariz bebeto hareketiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…