2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İyi çok şükür sevindim bende kasık ağrısında idrar yaparken ağrı şikayetinden perşembe günü gitmiştim direk doğum kanalını ölçmek istedi şükür sorun yoktu 40mm ölçüldü yanma akıntı olmayınca büyümeye bağlı dedi artık normal baskı yapar dedi yatınca kaşkıncada kasıklarıma baskı oluyor mesela neyseki bir sorun çıkmadı ikimizdede

Kızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmi bugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba

Yaa çok sevindimm ben de denicem o zaman ne kadar sürede geldi canım peki

Kızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmi bugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Benim doktorum alta kaçırma durumu olabilir yaşarsan panik yapma demişti bana normalmiş canım

Normalde göbek deliğim içe doğru ama sonunu göremezdim yapışık gibiydi sanırı gerildikçe açıldu artık deliğin sonu gözüküyor çok ilginç
Burda yazılanları gördükçe kendi göbek deliğime baktım hakikaten tünelin sonu gözüküyor çok komik olmuş

Depresyona meyilli olan kızlaaar, kötü bir şey olacak diyen kızlarrrr Hadi herkes kendisine en sevdiği içeceği yapsın balkona çıksın 5 dk bi silkelenip kendimize gelelim yahu. Bebişi bugün eğlendiremedik demek ki bak karnımızda bize neler düşündürüyor her şey yolunda şükür. Öyle böyle gidiyor gebeliğimiz. Yaşayacağımız güzel benimki günleri düşünelim

Baskı yapıyor çünkü idrar alanımız daralıyor son bir aydır kusarken bende idrarımı istemsiz kaçırıyordum anlam veremiyordum hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…