Evet benimde büyüdü , arada kaşınıyor. Bir de minik minik derisi soyuluyorKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
İyi çok şükür sevindim bende kasık ağrısında idrar yaparken ağrı şikayetinden perşembe günü gitmiştim direk doğum kanalını ölçmek istedi şükür sorun yoktu 40mm ölçüldü yanma akıntı olmayınca büyümeye bağlı dedi artık normal baskı yapar dedi yatınca kaşkıncada kasıklarıma baskı oluyor mesela neyseki bir sorun çıkmadı ikimizdedePorodica canım sonuçlar çıkınca haberleşelim demiştik. Kasık ağrısından konuşmuştuk idrarda problem yaşıyorum demiştim doktorum idrar kültürü almıştı sonuçlar bugün çıktı bir sorun yok dedi doktorum. Yani kasık ağrıları büyüme ve hareketten ötürüymüş
Evet benimde öyle çok irileşti ve koyulaştı önceden rengi nasıldı demeye başladımKızlar göğüs uçlarım kocaman oldu ve kahverengileşti ve sürekli kaşınıyor sizinde öyle miii
Beeeen ay inanmıyorum resmen gebelik belirtisi o zamano kadar genişledi ki halkası ve karardı ki
Sizin cinsiyet neydi bu arada
Evet ben hamile kaldigimdan beri koyulaşmaya basladi ve. Uçlarida sertleşti kaşınmıyor ama geçen ucu çok acıyordu bepanten sürdüm geçti
Benimde aynı gerçektenEvet benimde öyle çok irileşti ve koyulaştı önceden rengi nasıldı demeye başladımkaşınıyor benimde kaşıyıncada acıyor hatta
Yaa çok sevindimmCanım ben daha yeni alışveriş yaptım hatta bugün teslim aldım. Evet fiyatlar uygun ama gümrük vergisi fazla bence. Benim siparişim 2119 tl vergi 770 tl tuttu. Siparişi verdikten 1-2 gün sonra gümrük firmasından bir mail geliyor. Tc nizi soruyor ve vergi tutarını ödemeyi kabul edip etmediğinizi soruyor. Daha sonra vergiyi ödemek için bir link gönderiyorlar ve oradan ödeme yaptıktan sonra sipariş kargoya veriliyor.
Aldığım ürünlerin de resmini ekliyorum. Müsline biraz saçma bir para vermişim sonradan fark ettim ama diğerlerinin fiyatı uygun gerçekten. Tulumların kumaşları çok güzel ve battaniyeler de yumuşacık
1 haftada geldi.Yaa çok sevindimmben de denicem o zaman ne kadar sürede geldi canım peki
Canım bebek idrar torbasına baskı yapıyor ondandırKızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmibugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Benim doktorum alta kaçırma durumu olabilir yaşarsan panik yapma demişti bana normalmiş canımKızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmibugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Nasıl yaniAy benim göbek deliğim açılmış içini görüyorum artık çok ilginç geldi
Bana da oluyor hapşırıncaKızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmibugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Ben de deBende her an kotu bi şey olacakmış gibi üzgünüm sizinde mi öyle
Normalde göbek deliğim içe doğru ama sonunu göremezdim yapışık gibiydi sanırı gerildikçe açıldu artık deliğin sonu gözüküyor çok ilginçNasıl yani
Çok kusan birisi olarak hemen hemen her kusuşumda oluyor. Valla çamaşır değiştirmekten yoruldumKızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmibugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
Benimde ne hikmetse göbek deliğimin içinde kıl cıkmış ya anladık hormonda yani bu kadar abartmasaydı keşkemNormalde göbek deliğim içe doğru ama sonunu göremezdim yapışık gibiydi sanırı gerildikçe açıldu artık deliğin sonu gözüküyor çok ilginç
Burda yazılanları gördükçe kendi göbek deliğime baktım hakikaten tünelin sonu gözüküyor çok komik olmuşNormalde göbek deliğim içe doğru ama sonunu göremezdim yapışık gibiydi sanırı gerildikçe açıldu artık deliğin sonu gözüküyor çok ilginç
Baskı yapıyor çünkü idrar alanımız daralıyor son bir aydır kusarken bende idrarımı istemsiz kaçırıyordum anlam veremiyordum hattaKızlar çok afedersiniz ben bazen altıma kaçıyorıyorumya acaba normalmibugun kusarken kaçırdım hapşururken oskururken falan neden oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?