Bende hiç kötü bişey olcakmış düşüncesi içime hiç doğmuyor ama can sıkıntısı oluyor hep çıkıp hava almak gezmek istyrum gezemeyince uzun süre evde olunca bunalıyorum eşimle biyere gidemedimmi sinirimden ağlıyorum sadeceDepresyona meyilli olan kızlaaar, kötü bir şey olacak diyen kızlarrrrHadi herkes kendisine en sevdiği içeceği yapsın balkona çıksın 5 dk bi silkelenip kendimize gelelim yahu. Bebişi bugün eğlendiremedik demek ki bak karnımızda bize neler düşündürüyor her şey yolunda şükür. Öyle böyle gidiyor gebeliğimiz. Yaşayacağımız güzel benimki günleri düşünelim
Hareketler benimde çok hoşuma gidiyor ama içimde birşey hareket ettikçe bir taraftan korkuyorum alışık olmadığımız için galibaYa benimki kıpır kıpır karnımda baya hareketli bir kaç gündür vuruyor kendini dönüp duruyor hissediyorum biraz da panik yapıyorum oynadıkça , benim hamilelikte en korktuğum şey buyduherkes en güzel his diyor ama panik biriyim içimde biri hareket ediyor çok tuhaf içim gıdıklanıyor
Normal canım ilk gebelikte geç hissedilebilirKızlar 18+6 dayım ama henuz bir hareket hissetmiyorum ilk gebeligim sizce normal.mi?
Bende hissetmiyorum şuan 15+6dayimKızlar 18+6 dayım ama henuz bir hareket hissetmiyorum ilk gebeligim sizce normal.mi?
Ben var ya onu doğumdan sonra daha çok yaşamıştım bir de üstüne pandemi patlamıştı ay değişik şeylere sarmıştım . Ama vesvese bunlar hep inan kiBende hiç kötü bişey olcakmış düşüncesi içime hiç doğmuyor ama can sıkıntısı oluyor hep çıkıp hava almak gezmek istyrum gezemeyince uzun süre evde olunca bunalıyorum eşimle biyere gidemedimmi sinirimden ağlıyorum sadece
Ooo polisiye roman gibi benm rüyalarKızlar günaydın kötü rüyalar görüyor musunuz bugün sürekli kötü rüya görerek sıçradım ben
Ben görüyorum özellikle dün gece karabasan bastı oğlumun bana vurması ile uyandım o kadar inledim ki kimse sesimi duymadi hala da etkisindeyimKızlar günaydın kötü rüyalar görüyor musunuz bugün sürekli kötü rüya görerek sıçradım ben
Normal cnm ben ilk geceliğine 20.haftamda hissetmiştim yakında inşallah hayırlısıyla hissedersinKızlar 18+6 dayım ama henuz bir hareket hissetmiyorum ilk gebeligim sizce normal.mi?
Kışa denk gelicek ya doğumdan sonra yarı 40 çıkana kadar sıkılmam diye dşünyrum ama yaz olsaydı sıkılırdım hem sıcak hem aklımda dışarda olurdu gezemyrum dyeBen var ya onu doğumdan sonra daha çok yaşamıştım bir de üstüne pandemi patlamıştı ay değişik şeylere sarmıştım . Ama vesvese bunlar hep inan ki
Kendine evde alan oluştur kitap okumaya başla balkonu kendine göre hazırla örgü örmeyi öğrenya da çık arada kısa yürüyüş yap gel. Uzun süre yattık ya aman bebeğe bir şey olmasın diye o sıktı bizi
Yastık destekle uyurken beline bebimde bir ara çok ağrıyordu o şekilde geçtiKızlar benim göbek deliğim hala içte, acaba bende mi sorun var?
Bir de özellikle geceleri uyurken pozisyon değiştiremediği için belim çok ağrıyor. Bu sabaha karşı belden ayağa vuran ağrıyla uyandım. Uyanıp tuvalete gittim azıcık yürüdüm iyi geldi. Bunu çözebileceğimiz bir şeyler var mıdır sizce?
Sırt üstü uyuyamıyorum nefes nefese kalıyorum. 4. Ayım böyleyse ilerleyen ayları hiç düşünemiyorum.Yastık destekle uyurken beline bebimde bir ara çok ağrıyordu o şekilde geçti
Bende sürekli kötü rüyalar görüyorum bir tek bende oluyor sanıyordum. Hormonlar mı etkiliyor artık bilemiyorumKızlar günaydın kötü rüyalar görüyor musunuz bugün sürekli kötü rüya görerek sıçradım ben
Adetliyken de bazen kabus görürdüm, muhtemelen hormonlardan.Bende sürekli kötü rüyalar görüyorum bir tek bende oluyor sanıyordum. Hormonlar mı etkiliyor artık bilemiyorum
Genel anestezi altında vajinal yoldan girilip rahim ağzına dikiş atılıyor yani rahim ağzı duvarlarını birbirine yaklaştırıp açılması önleniyor bu şekilde bebeğin erken doğması engelleniyor. Dikiş atılması işlemine de serklaj deniyor. Ortalama 10 dk süren kısa bir işlem. Sonrasında doğuma yakın bir zamanda ortalama 37.hafta gibi dikişleri alıyorlar.Hanımlar selam. Sizlere bi kaç şey sorucam bilgisizim bu konuda. Bugun muayeneye gittim son 10 gün kadardır sancim vardi. Bugun rahim ağzı uzunluğuna bakıldı. Sinir 25 mis benim 31 cikti. Progestan başlattı doktor. 10 gün sonraya da yeniden ölçüm için gel dedi. Eger kısalma artarsa dikiş atiliyormus. Bu dikiş mevzusu nedir. Agri acı yada anestezili felan mi oluyo nasıl oluyo bilgisi olan varmi.
Bide konu ile alakasız yüksek ihtimal bebeğimiz kiz olucak Mevlam sağlık versin. B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?