2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bende hiç kötü bişey olcakmış düşüncesi içime hiç doğmuyor ama can sıkıntısı oluyor hep çıkıp hava almak gezmek istyrum gezemeyince uzun süre evde olunca bunalıyorum eşimle biyere gidemedimmi sinirimden ağlıyorum sadece

Ya benimki kıpır kıpır karnımda baya hareketli bir kaç gündür vuruyor kendini dönüp duruyor hissediyorum biraz da panik yapıyorum oynadıkça , benim hamilelikte en korktuğum şey buydu herkes en güzel his diyor ama panik biriyim içimde biri hareket ediyor çok tuhaf içim gıdıklanıyor

Hareketler benimde çok hoşuma gidiyor ama içimde birşey hareket ettikçe bir taraftan korkuyorum alışık olmadığımız için galiba

Ben var ya onu doğumdan sonra daha çok yaşamıştım bir de üstüne pandemi patlamıştı ay değişik şeylere sarmıştım . Ama vesvese bunlar hep inan ki
Kendine evde alan oluştur kitap okumaya başla balkonu kendine göre hazırla örgü örmeyi öğren ya da çık arada kısa yürüyüş yap gel. Uzun süre yattık ya aman bebeğe bir şey olmasın diye o sıktı bizi

Günaydın kızlar sabah sabah uyananlar için bir soruyla güne başlayalım sizce yenidoğan için damaklı emzik mi iyi damaksız olan mı? Ben kızımda damaklı kullanmıştım bir sorun yaşamadım ama yine de emin değilim

Kızlar benim göbek deliğim hala içte, acaba bende mi sorun var?

Bir de özellikle geceleri uyurken pozisyon değiştiremediği için belim çok ağrıyor. Bu sabaha karşı belden ayağa vuran ağrıyla uyandım. Uyanıp tuvalete gittim azıcık yürüdüm iyi geldi. Bunu çözebileceğimiz bir şeyler var mıdır sizce?

Kışa denk gelicek ya doğumdan sonra yarı 40 çıkana kadar sıkılmam diye dşünyrum ama yaz olsaydı sıkılırdım hem sıcak hem aklımda dışarda olurdu gezemyrum dyebende migren olduğu için kitap okumak veya örgüye odaklanamıyorum başımı ağrıtıyor birde örgü örmeyi hiç sevmyrum küçüklüğümden beri annem örerken denerdim öğretirdi ama hemen sıkılırdım başka uğraşımda yok bulamıyorumama düşünücem

Yastık destekle uyurken beline bebimde bir ara çok ağrıyordu o şekilde geçti

Hanımlar selam. Sizlere bi kaç şey sorucam bilgisizim bu konuda. Bugun muayeneye gittim son 10 gün kadardır sancim vardi. Bugun rahim ağzı uzunluğuna bakıldı. Sinir 25 mis benim 31 cikti. Progestan başlattı doktor. 10 gün sonraya da yeniden ölçüm için gel dedi. Eger kısalma artarsa dikiş atiliyormus. Bu dikiş mevzusu nedir. Agri acı yada anestezili felan mi oluyo nasıl oluyo bilgisi olan varmi.
Bide konu ile alakasız yüksek ihtimal bebeğimiz kiz olucak Mevlam sağlık versin. B Buffalosos tabloya ekleyebilirsin

Kızlar günaydın kötü rüyalar görüyor musunuz bugün sürekli kötü rüya görerek sıçradım ben
Bende sürekli kötü rüyalar görüyorum bir tek bende oluyor sanıyordum. Hormonlar mı etkiliyor artık bilemiyorum

Genel anestezi altında vajinal yoldan girilip rahim ağzına dikiş atılıyor yani rahim ağzı duvarlarını birbirine yaklaştırıp açılması önleniyor bu şekilde bebeğin erken doğması engelleniyor. Dikiş atılması işlemine de serklaj deniyor. Ortalama 10 dk süren kısa bir işlem. Sonrasında doğuma yakın bir zamanda ortalama 37.hafta gibi dikişleri alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…