- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.628
- 63
- 27
Ben de burda olmanıza sevindim. Hayırlı olsunİnsallah aminbenimde oglusum oluyor bende erkek istiyordum sizin gibi geri gelmenize çok çok sevindim
Haber verdiğin için teşekkürler ben alacaktım iyi olduKızlar trendyolda philips avent ultra air gece parlayan emzikler 2’lisi 208 liraya düşmüş konusu geçmişti almayı düşünenler vardı bir bakın isterseniz ben sipariş geçtim 0-6 aylık 208 6-18 aylık 2’li 175 liraydı
haber verdiğiniz için teşekkürler bir bakıyım bende umarım emzik emer :S kızımda almadığım marka kalmadı hiç birini emmediKızlar trendyolda philips avent ultra air gece parlayan emzikler 2’lisi 208 liraya düşmüş konusu geçmişti almayı düşünenler vardı bir bakın isterseniz ben sipariş geçtim 0-6 aylık 208 6-18 aylık 2’li 175 liraydı
evet bende aldımKızlar trendyolda philips avent ultra air gece parlayan emzikler 2’lisi 208 liraya düşmüş konusu geçmişti almayı düşünenler vardı bir bakın isterseniz ben sipariş geçtim 0-6 aylık 208 6-18 aylık 2’li 175 liraydı
Ben bu ara kitap diziye sardımKışa denk gelicek ya doğumdan sonra yarı 40 çıkana kadar sıkılmam diye dşünyrum ama yaz olsaydı sıkılırdım hem sıcak hem aklımda dışarda olurdu gezemyrum dyebende migren olduğu için kitap okumak veya örgüye odaklanamıyorum başımı ağrıtıyor birde örgü örmeyi hiç sevmyrum küçüklüğümden beri annem örerken denerdim öğretirdi ama hemen sıkılırdım başka uğraşımda yok bulamıyorum ama düşünücem
Emziği doğar doğmaz mı vermemiz gerekiyor? Yenidoğan da kullanmayın diyenler var ama sonra kullanırsakta bebek tutmak istemez diye düşünüyorum doğar doğmaz versek bi sakıncası varmıhaber verdiğiniz için teşekkürler bir bakıyım bende umarım emzik emer :S kızımda almadığım marka kalmadı hiç birini emmedi
Canım bana doktor ikisini de verdi hangisi içersen dedi ama decavit te balık yağı yok sanırım. Elenatal 2 bitti 10 gündür decavit kullanıyorum yan etkisini görmedim rahatım, imom OMEGA diye de tavsiye etmişti ben elenatal 2 aldimBanada decavit verdi ama yan etkisi varmıdır hiç bilmyrum daha kullanmadım
Sanırım tükenmiş yetişemedimKızlar trendyolda philips avent ultra air gece parlayan emzikler 2’lisi 208 liraya düşmüş konusu geçmişti almayı düşünenler vardı bir bakın isterseniz ben sipariş geçtim 0-6 aylık 208 6-18 aylık 2’li 175 liraydı
Damaklı emzikler dişler çıkana kadar önerilmiyor, ama kullanan kullanıyor tabiGünaydın kızlarsabah sabah uyananlar için bir soruyla güne başlayalım sizce yenidoğan için damaklı emzik mi iyi damaksız olan mı? Ben kızımda damaklı kullanmıştım bir sorun yaşamadım ama yine de emin değilim
doğum zamanı güzel olacak, ele avuca geldiklerinde havalar güzelleşecekKışa denk gelicek ya doğumdan sonra yarı 40 çıkana kadar sıkılmam diye dşünyrum ama yaz olsaydı sıkılırdım hem sıcak hem aklımda dışarda olurdu gezemyrum dyebende migren olduğu için kitap okumak veya örgüye odaklanamıyorum başımı ağrıtıyor birde örgü örmeyi hiç sevmyrum küçüklüğümden beri annem örerken denerdim öğretirdi ama hemen sıkılırdım başka uğraşımda yok bulamıyorum ama düşünücem
andywawa daha iyidir, ben de ordan alacağım hastane çıkışı büyük ihtimalkızlar hastane çıkışı 10 lu set için andy wawa yada bi organik alayım diyorum biliyor musunuz bu iki markayı ??
Yorumları baya baya iyi de her bebek aynı değil dua edelim tutsunlarhaber verdiğiniz için teşekkürler bir bakıyım bende umarım emzik emer :S kızımda almadığım marka kalmadı hiç birini emmedi
Sanırım tükenmiş yetişemedim
Teşekkür ederim bu sorum hem size hem de gruptaki herkese 14+3 ile kaybettim bebeğimi tekrar ne zaman hamile kalmam sağlıklı olur ya da siz ne kadar süre sonra tekrar düşündünuzK kayitlikullanici123 cok çok geçmiş olsun çok üzüldüm benimde aralık ayinda bi kaybım olmuştu sizinki kadar bile büyük değildi ve beni mahvetmişti ne desem boş olacağını biliyorum rabbim tekrar kucağını karnını en kısa sağlıklı ve hayırlı zamanda doldursun insallah
Başın sagolsun canım rabbim sabır versinTeşekkür ederim bu sorum hem size hem de gruptaki herkese 14+3 ile kaybettim bebeğimi tekrar ne zaman hamile kalmam sağlıklı olur ya da siz ne kadar süre sonra tekrar düşündünuz
Teşekkür ederim bende sizin düşündüğünüz gibi 3 ay gibi bi sure düşünüyorum genetik test sonuçları 6 ayda çıkıyormuş sanırım bi yandan beklemek istemiyorum pskolijimi tek toplayacak şeyin tekrar sağlıklı bi bebek olduğunu düşünüyorum. İnşallah aynı şeyleri yaşamamBaşın sagolsun canım rabbim sabır versin
Ben üçüzlerimi normal doğumla kaybetmiştim
lohusalık bitince hemen hamile kalabilirsin demişlerdi
doğumdan 3-3,5 ay sonra tedaviye başlamıştım
Rabbim yardımcın olsunTeşekkür ederim bende sizin düşündüğünüz gibi 3 ay gibi bi sure düşünüyorum genetik test sonuçları 6 ayda çıkıyormuş sanırım bi yandan beklemek istemiyorum pskolijimi tek toplayacak şeyin tekrar sağlıklı bi bebek olduğunu düşünüyorum. İnşallah aynı şeyleri yaşamam
Çok geçmiş olsun, olanda hayır vardır demeye çalışmak lazım, Rsbbim daha zor bir imtihandan korudu belki.. nitekim benim öyle oldu, 13+5 de ikiz bebeklerimin kalbi durdu. Ama zaten doğsalardı büyük sıkıntılarla imtihan olacaktık yavrularım da ben de.. şimdi sağlıklı giden bir gebeliğim var çok şükür. İçinizi ferah tutunTeşekkür ederim bende sizin düşündüğünüz gibi 3 ay gibi bi sure düşünüyorum genetik test sonuçları 6 ayda çıkıyormuş sanırım bi yandan beklemek istemiyorum pskolijimi tek toplayacak şeyin tekrar sağlıklı bi bebek olduğunu düşünüyorum. İnşallah aynı şeyleri yaşamam
Bana doktor bir adet dönemi geçir yapabilirsin demiştiTeşekkür ederim bu sorum hem size hem de gruptaki herkese 14+3 ile kaybettim bebeğimi tekrar ne zaman hamile kalmam sağlıklı olur ya da siz ne kadar süre sonra tekrar düşündünuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?