- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Hayır canım , next markasının sitesi.Hangi site bu aliexpresmi
Evet minik mucizemevet hatirliyoruzz birden hesabinj dondurdun bizde bişey oldu sandık. Çok şükür allaha senin bebiş bir kahraman nasıl tutundu ama
Ben ilk çocuğumda andywawa kullandım çok güzel asla deforme olmadı ki defalarca yıkadığım halde. İlerleyen günlerde bende alacağımkızlar hastane çıkışı 10 lu set için andy wawa yada bi organik alayım diyorum biliyor musunuz bu iki markayı ??
Ben de şurup içiyorum dikiyorum kafaya tadını seviyorumKızlar ben demir haplarinin cok cesidini denedim hep icemedim.simdi ferrum fort kullaniyorum shot seklinde olanı ve meyve sularina karistirip iciyorum genelde dogal meyve sulari tabibenim gibi kullanan varmi.saglik ocagindaki doktorumuz sorun olmaz demisti ama emin olamadim.ve ben gebelik boyunca cay konusuna son veremedim.sabah ve aksam ikiser bardak iciyorum ama zarari olur mu bilmiyorum birakamadim hic
Ben de içiyorum çayı çok emin değilim demir ilacı için sorun olmaz hatta portakal,mandalina suyuyla daha iyi olurKızlar ben demir haplarinin cok cesidini denedim hep icemedim.simdi ferrum fort kullaniyorum shot seklinde olanı ve meyve sularina karistirip iciyorum genelde dogal meyve sulari tabibenim gibi kullanan varmi.saglik ocagindaki doktorumuz sorun olmaz demisti ama emin olamadim.ve ben gebelik boyunca cay konusuna son veremedim.sabah ve aksam ikiser bardak iciyorum ama zarari olur mu bilmiyorum birakamadim hic
Evet onuda soylediler ama mevsimi olmadigi icin kışın artık ancak cunku hazir almak istemiyorum cok...demek ki cay konusunda yalniz degilmisim.ya haplari denedim yok midem almadi hamilelik boyunca kusmayip demir ilaclari kusturmustu neyseki suan rahat iciyorum ama henuz tekrar tahlil yaptirmadim umarim ise yariyordurBen de içiyorum çayı çok emin değilim demir ilacı için sorun olmaz hatta portakal,mandalina suyuyla daha iyi olur
Evet bende emzik biberon almayı düşünmüyorum ilk kızımda çok çektim meme reddi bunlar yüzünden kızım tam bir emzik hastasıydı emziği kesince düzgün meme emmeye başladı sonra 7. Aydan sonra verdim emziği yine bayılarak emdiBunlar damaksız.Damaklılarda yazıyor açıklamada. Tutma olayı da karışık, doğar doğmaz verince tutuyor ama bu sefer meme reddi riski var, o riski göze alabilenler verebilir.Sonradan verince de çoğu bebek tutmuyor ama tutanlar da var 5. ayında bile tutan duydumben göze alamadım sonra da bebeğim beni emzik haline getirince emzik tutturmaya çok uğraştık ama almadı zaten 4. ay atağında meme reddi de oldu çok uğraştım şükür kurtulduk ama o ara emzik falan gözüm görmedi, kaldı öyle bizim emzik işi.Şimdi yine vermeyeceğim o yüzden hiç emzik bakmıyorum.Meme reddi olursa o annenin psikolojisini çok daha bozan birşey, hele lohusayken..İnşallah kimse yaşamaz
Ben de gece yatmadan içiyorum. Zaten hapları da bir haftadir alabiliyorum, içip içip kusuyordum. İnşaallah rabbim koruyordur bebeklerimizi canım içini ferah tut. Bişey olmaz Allah'ın izniyleEvet onuda soylediler ama mevsimi olmadigi icin kışın artık ancak cunku hazir almak istemiyorum cok...demek ki cay konusunda yalniz degilmisim.ya haplari denedim yok midem almadi hamilelik boyunca kusmayip demir ilaclari kusturmustu neyseki suan rahat iciyorum ama henuz tekrar tahlil yaptirmadim umarim ise yariyordur
Ben burdan aldım.dort katlı müslin battaniye kızlar haber ederim kalitesiniBabywom - Çocuk ve Bebek Ürünleri Online Alışveriş
Çocuk ve bebek ürünlerinde aradığın her şey babywom.com `da. Kaliteli çocuk ve bebek ürünlerini incelemek ve satın almak için şimdi tıklawww.babywom.com
Kızlar güzel müslinler var indirimde şuan ilgilenenlere link bıraktım.
Esasen benim kimyasal gebelikti doktorum hemen kalmanda Sknti olmaz dediTeşekkür ederim bu sorum hem size hem de gruptaki herkese 14+3 ile kaybettim bebeğimi tekrar ne zaman hamile kalmam sağlıklı olur ya da siz ne kadar süre sonra tekrar düşündünuz
Yaaa tüh yok yok aman karışmayın hamilesiniz de şimdi size Musallat falan olurlar ya da bilemedim polisi arasanız siz olduğunuzu anlarlar mı kadina zarar verir mi kiKızlar üst kat komşularımız kavga ediyor eşim uyuyor bu devirde müdahale etsin de istemem şimdi ben polisi arasam kadın belki kocam sanane diyecek of ama kırıp döktüler sanki ev yıkılıyor gibi Allah kahretsin pis herif ya iğreniyorum böyle erkeklerden of of kalbim pır pır atıyor şuan panik atağım tuttu çok kötüyüm
Canım Allah bilir ne yaşadılar ne oldu fiziksel bir şiddet sesi gelmiyorsa polisi araman uygun olmaz. Tabi ki gecenin bu vakti biraz daha düşünceli olmalılar ama insanız hepimizKızlar üst kat komşularımız kavga ediyor eşim uyuyor bu devirde müdahale etsin de istemem şimdi ben polisi arasam kadın belki kocam sanane diyecek of ama kırıp döktüler sanki ev yıkılıyor gibi Allah kahretsin pis herif ya iğreniyorum böyle erkeklerden of of kalbim pır pır atıyor şuan panik atağım tuttu çok kötüyüm
Canım ben hastane tedavisinde b ve c vitamini-almıştım doktorun en iyi kararı verir ama nane limon içip, sarımsak yiyerek atlatmani öneririm. Ateşine çok dikkat et geçmiş.olsun havalar birden soğudu yaKızlar ben çok kötü grip oldum. C vitaminli serum taktırabilir miyim bilgisi olan var mı
Nane limon içiliyor mu ben acaba bitki çayı gibi mi olur deyip içmemiştimCanım ben hastane tedavisinde b ve c vitamini-almıştım doktorun en iyi kararı verir ama nane limon içip, sarımsak yiyerek atlatmani öneririm. Ateşine çok dikkat et geçmiş.olsun havalar birden soğudu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?