Kesin şiddet uyguladı şimdi pişmanım ayağı yapıyor Allahım yaKızlar yan komşuymuş salona gittim ses ordan geliyor duvarlar kağıt gibi adam ağlıyor hüngür hüngür, kadın da ağlıyor adam ben naptım sana falan diyo şimdi sustular çok garip bir çift ya arada görüyorum eşim tanıyor selam falan veriyorlar gençler onlar da toksik bir çift muhtemelen çift taraflı adam resmen bağırarak ağlıyordu ne yaşandıysaneyse şimdi rahatım şükür
Ben içtim baya baya nane yani sonucta yenilebilie, içilebilir diye dusunuyorum. Bulantı için de zencefilli çay onermislerdiNane limon içiliyor mu ben acaba bitki çayı gibi mi olur deyip içmemiştim
Bizim alt komşumuz çok problemli onlarda şiddet de var. Biz kavga ettiklerinde arıyoruz polisi. Polis geldiğinde kimin aradığını söylemiyor zaten sizin de kapınızı çalmıyor. Yani onlar kimin polis çağırdığını bilmiyorlar. O yüzden bence özellikle şiddet varsa polisi arayın böyle durumlarda. Polis gelince korkup sakinleşiyor adam , bizim komşu kadın da biraz salak olduğu için dayak yemesine rağmen şikayetçi değilim diyor ve o öyle dediği için polis hiç bir şey yapamıyor ve gidiyor. Ama dediğim gibi en azından adam polisi görünce korkuyor ve sakinleşiyor. Sadece bir kere şikayetçi olduğunu söyledi onda da adamı götürdüler bir kaç gün gözaltında tutup geri gönderdiler. O ara adam karısına iyi davrandı bir süre sonra her şey başa sardı.Kızlar üst kat komşularımız kavga ediyor eşim uyuyor bu devirde müdahale etsin de istemem şimdi ben polisi arasam kadın belki kocam sanane diyecek of ama kırıp döktüler sanki ev yıkılıyor gibi Allah kahretsin pis herif ya iğreniyorum böyle erkeklerden of of kalbim pır pır atıyor şuan panik atağım tuttu çok kötüyüm
Ben damaklida onu duydum ama çok bilmiyorum inan kiCanım damaksız dişleri bozuyor diyorlar doğru mu acaba
Ben baktım ilk hamile olduğumu öğrenince meraktan hemen erkek çıktı ama bebeğim kizkızlar çin takvimine baktınızmı doğruluğu varmı
Alma canım ilk aylar giydiremezsin. Diğer aylar da zaten yaza denk geliyor gereksiz olur benceHanımlar lcw de peluş mont lar var çok güzel ve uygun bebeğim şubat sonu gibi doğacak 1/3 ay alsam çok mu küçük olur 3/6da alsam büyük gibi geliyor bana Bi fikir verseniz
17 ekimde canım ben de çok merak ediyorumKristalia detayliya ne zaman giriyorsun? Merak ediyorum seninki ne cikacak
Valla acilde takarlarmı bilmem ama bende çok kötüydüm bir haftadır kadın doğum bişey taktırmadı kbb antibiyotik yazdım diş köklerim ve kulaklarım boğazlarım çok ağrımıştı hala daha sol kulağımda hafif ağrısı var geçmiş olsunKızlar ben çok kötü grip oldum. C vitaminli serum taktırabilir miyim bilgisi olan var mı
Nane limon inilebilirmiş zencefil ve ıhlamurda ama naneyi fazla kaçırma demişti doktor banaNane limon içiliyor mu ben acaba bitki çayı gibi mi olur deyip içmemiştim
Sanırım dün bağırış çağırışı kadın yapmış eşyaları atma olayını gece salona geçip dinledim arayacaktım şiddet olsa dayanamam çünkü, adam ağlıyordu kadına niye böyle yapıyorsun dur lütfen diyordu sonra duruldular köpekleri var çıkardılar gezmeye garip geceydi benim içindeBizim alt komşumuz çok problemli onlarda şiddet de var. Biz kavga ettiklerinde arıyoruz polisi. Polis geldiğinde kimin aradığını söylemiyor zaten sizin de kapınızı çalmıyor. Yani onlar kimin polis çağırdığını bilmiyorlar. O yüzden bence özellikle şiddet varsa polisi arayın böyle durumlarda. Polis gelince korkup sakinleşiyor adam , bizim komşu kadın da biraz salak olduğu için dayak yemesine rağmen şikayetçi değilim diyor ve o öyle dediği için polis hiç bir şey yapamıyor ve gidiyor. Ama dediğim gibi en azından adam polisi görünce korkuyor ve sakinleşiyor. Sadece bir kere şikayetçi olduğunu söyledi onda da adamı götürdüler bir kaç gün gözaltında tutup geri gönderdiler. O ara adam karısına iyi davrandı bir süre sonra her şey başa sardı.
Bir sürü kadın cinayeti yaşanıyor ülkemizde , normal bir ülke değiliz maalesef en azından özellikle şiddet durumunda polisi arayın ki siz elinizden geleni yapmış olun.
Az atarak yapayım o zaman teşekkür ederim c vitamini redokson tarzı bir şey içebildin miNane limon inilebilirmiş zencefil ve ıhlamurda ama naneyi fazla kaçırma demişti doktor bana
bende tutumadı :)kızlar çin takvimine baktınızmı doğruluğu varmı
Yok hayır evde vardı ama içmedim limon yiyorum genellikle doktor cistus pastil kullanablirsin ve yazarsa sadece augmentin kullan demişti ama kulağım nezaman geçicek blmyrum hala dolgunluk ağrı varAz atarak yapayım o zaman teşekkür ederim c vitamini redokson tarzı bir şey içebildin mi
Kulağımın için bademciklerim falan kızarmıştı şişmişti hatta iki gündür afedersin bi burnumdan kan sümkürüyorum arada geçmezse kulağım haftaya tekrar gidicem kbb yeAz atarak yapayım o zaman teşekkür ederim c vitamini redokson tarzı bir şey içebildin mi
Benimki de 3 ekimde 20+5 olcak bakalım haber veririm17 ekimde canım ben de çok merak ediyorum22. Haftamız olacak iyice artık her şey meydanda olur detaylıda
Ben burda tetanoz sordum yaralanma olmadığı sürece yapmıyoruz doğumdan sonra yapıyoruz dedilerBugün sağlık ocağına gittim muayene tahlil yaptı 20. Haftaya tetanoz randevusu verdi
Kalbine baktı 140 atıyor pır pır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?