2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kesin şiddet uyguladı şimdi pişmanım ayağı yapıyor Allahım ya

Bizim alt komşumuz çok problemli onlarda şiddet de var. Biz kavga ettiklerinde arıyoruz polisi. Polis geldiğinde kimin aradığını söylemiyor zaten sizin de kapınızı çalmıyor. Yani onlar kimin polis çağırdığını bilmiyorlar. O yüzden bence özellikle şiddet varsa polisi arayın böyle durumlarda. Polis gelince korkup sakinleşiyor adam , bizim komşu kadın da biraz salak olduğu için dayak yemesine rağmen şikayetçi değilim diyor ve o öyle dediği için polis hiç bir şey yapamıyor ve gidiyor. Ama dediğim gibi en azından adam polisi görünce korkuyor ve sakinleşiyor. Sadece bir kere şikayetçi olduğunu söyledi onda da adamı götürdüler bir kaç gün gözaltında tutup geri gönderdiler. O ara adam karısına iyi davrandı bir süre sonra her şey başa sardı.
Bir sürü kadın cinayeti yaşanıyor ülkemizde , normal bir ülke değiliz maalesef en azından özellikle şiddet durumunda polisi arayın ki siz elinizden geleni yapmış olun.

kızlar çin takvimine baktınızmı doğruluğu varmı

Hanımlar lcw de peluş mont lar var çok güzel ve uygun bebeğim şubat sonu gibi doğacak 1/3 ay alsam çok mu küçük olur 3/6da alsam büyük gibi geliyor bana Bi fikir verseniz

Hanımlar lcw de peluş mont lar var çok güzel ve uygun bebeğim şubat sonu gibi doğacak 1/3 ay alsam çok mu küçük olur 3/6da alsam büyük gibi geliyor bana Bi fikir verseniz
Alma canım ilk aylar giydiremezsin. Diğer aylar da zaten yaza denk geliyor gereksiz olur bence

Kızlar ben çok kötü grip oldum. C vitaminli serum taktırabilir miyim bilgisi olan var mı
Valla acilde takarlarmı bilmem ama bende çok kötüydüm bir haftadır kadın doğum bişey taktırmadı kbb antibiyotik yazdım diş köklerim ve kulaklarım boğazlarım çok ağrımıştı hala daha sol kulağımda hafif ağrısı var geçmiş olsun

Sanırım dün bağırış çağırışı kadın yapmış eşyaları atma olayını gece salona geçip dinledim arayacaktım şiddet olsa dayanamam çünkü, adam ağlıyordu kadına niye böyle yapıyorsun dur lütfen diyordu sonra duruldular köpekleri var çıkardılar gezmeye garip geceydi benim içinde

Az atarak yapayım o zaman teşekkür ederim c vitamini redokson tarzı bir şey içebildin mi
Yok hayır evde vardı ama içmedim limon yiyorum genellikle doktor cistus pastil kullanablirsin ve yazarsa sadece augmentin kullan demişti ama kulağım nezaman geçicek blmyrum hala dolgunluk ağrı var

Az atarak yapayım o zaman teşekkür ederim c vitamini redokson tarzı bir şey içebildin mi
Kulağımın için bademciklerim falan kızarmıştı şişmişti hatta iki gündür afedersin bi burnumdan kan sümkürüyorum arada geçmezse kulağım haftaya tekrar gidicem kbb ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…