2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

Beni hala aramadı sağlık ocağı ben de hala gitmedim inat ettim aramıyorlar diye

Gyno ferro sanolun hap ama farklı bir versiyonunu verdi bulanti yapıyor deyince doktorum gece yatarken içtiğimde ben de sorun olmuyor

Beni hala aramadı sağlık ocağı ben de hala gitmedim inat ettim aramıyorlar diye
Beni de aramadı ama ilk kan tahlilleri verdiğimde gebe kaydımı düşmüşlerdi belki senin sistemlerinde gebe kaydin yoktur sen bir git kendini hatirlat bence hemşirenin numarasını almıştım o zaman tetanoz için ne zaman geleceğim diye sordum 20. Hafta dedi bir de haftaya zaten gebe izlem için seni çağıracaktim dedi

Ben burda tetanoz sordum yaralanma olmadığı sürece yapmıyoruz doğumdan sonra yapıyoruz dediler
Yaaa benim de doktorum ol iyi olur dedi hangisini baz alcaz bilmiyorum ilaç fobim var açıkçası aşı olmak istemiyorum aşı karşıtı asla değilim ama yan etki vs olursa diye korkuyorum

Canım ben 2 kere özelde beta için kan verdim 3.yü de vermeye sağlık ocağına gitmiştim doktor bir sürü soru sorup bilgisayara bir şeyler girdi işte ilk gebelik mi daha önce düşük oldumu son adet tarihi vs üstüne bir de bazı kan tahlilleride isteyeceğim gelmişken hepsini yapalım bidaha kan verme olmasın demişti. Yani aslinda kaydım var onlarda ama hiç bi arayip yoklayan olmadı.

Arkadaşım 5 6 haftalıkken boş gebelik yaşadı hiç saglık ocağina gitmedi hep özelde verdi kan tahlilleri vs onu belli bi hafta geçince kontrol için aramış sağlik ocağı o da düşük yaptığını söyledi mesela. Başka sağlık ocakları bu sistemi uygularken diğerleri neden uygulamıyor bende bunu anlayamıyorum.

Evet haklısın ilk gebeligimde ben de tüm tahlilleri özelde verdim o zamanki farklı bir sağlık ocağındaydi kaydimiz hemen aramışlardi sistemimize düştü hamileymissiniz diye şimdiki biraz benim zorumla arıyorlar demek ki görevlilerin sorumluluk anlayışıyla alakalı bu da

kızlar ya düşünceniz neler normal doğum mu sezeryan mı ben çalışıyorum 32.ci haftada ayrılabiliyoruz 37.ci hafataya kadarda çalışabiliyoruz iyi hissedersek izne ama ben 37ye kadar calısmak istiyorum izin haklarımı doğumdan sonra kullanmak istiyorum erken ayrılmak istemiyorum bebeğimden o yüzden sezeryan istesem 38de doğum istesem mi diyorum çünkü 37 de izne ayrılcam 40da doğsa gene 3 haftam bebeksiz gidecek neredeyse 1 ay napsam bilemedim

Kesinlikle

Bence erken aldırma sarılık oluyorlar. Hem hazırlık yaparsın dinlenirsin çocuk doğduktan sonra aşırı yorgun düşüyor zaten beden biraz dinlen bence ilki sezeryan oldu bu da sezeryan olur risk almam

Ben sokak kedilerinden dolayı defalarca oldum. Biraz kol ağrısından başka bişey olmadı ama normalde çok da alerjiğimdir bioteclerden sonra da alerjilerim oldu mesela. Hep kötü örnekler olmasın bunu da yazmış olayım

Ben covid aşısı olmadım hiç olamadım korktum herkes baskı yaptı çok kavga ettim
İlaç fobim var malesef o yüzden ne içersem korkuyorum tetanoz da artık nasıl olcak bilmiyorum iki gün önceden başlıyor anksiyetem tutmaya

Kızlar beni bugün sağlık ocağından aradılar. İlk haftalar beta için kan vermiştim gebelik kaydımı da aldılar. Şuan 18. Haftamdayım 2 hafta sonra için gelebilir misiniz dediler. 2 aşı arası 1 ay olmalıymış 30. Haftaya kadar süreniz var acele etmeyebilirsiniz dedi

Babywom dört katlı müslin geldi kızlar ben çok beğendim, 110*110 baya büyük
Ama zeypba yazan yere girdim 135 lira... şimdi bunu iade etsem ordan alsam her türlü kardayim 65 lira kadar o siteden alın çok hoş ben iade edicem sanirim.(outlet ürünmus o)

Bence erken aldırma sarılık oluyorlar. Hem hazırlık yaparsın dinlenirsin çocuk doğduktan sonra aşırı yorgun düşüyor zaten beden biraz dinlen bence ilki sezeryan oldu bu da sezeryan olur risk almam
doğru düşünüyorsunda ne bileyim şu izin konusu kafamı çok allak bullak etti işte. malesef çalışan annelere çok az izin veriyorlar ya.

bende bugün minnoşumu görmeye gittim, şeker yemiştim muayene oncesı agzını acıp kapatıyordu mınık burun
çok şükür herşey yolunda , darısı detaylı ulturasona ve hayırlı saglıklı dogumlara olsun..
cinsiyet öğrendiniz mi dedi ,pipi ben burdayım diyordu artık :))) evet dedim..
Allahım hepımızı sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…