2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ya markette hünnap gördüm canım çekti bir 7-8 tane yedim satın alıp, baktım sanki ağrı var karnımda şişkinlik gaz vs ishal oldum. Bir okudum ki hamilelikte yenmeden doktora danışın en fazla 2 tane tüketin günde 1-3 ü geçmek saglıklı değil doktora danısın diyor, bişey olmuş mudur çok pişmanım çok korkuyorum bebeğe bir zararı oldu mu acaba

Alerjik bir besin olduğundanmış o tüketilmesi sakıncalı değil korkmayın bende yiyorum çünkü

Yaaa sağlıkla gelsin paşamız

Tercih meselesi ama bu kundakları bir ben mi gereksiz görüyorum acaba ikizleri olan arkadaşım var oda dahil çevremde kimsede görmedin ben bi bunlara özenemedim
bebısle saglık ocagı, hastaneye vs cıkarken kullanırım dıye aldım bence mantıklı,
kardesım battanıyeye sarıyordu cunku

Kızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi
canım ben aldım dün elime ulaştı yorumları güzeldi ondan aldım
trendyoldanda sleppy bio natural aldım 1 tane 1,2 tane 2,2 tane 3 numara aldım bakalım nasıl olacak 1 ve 2 numara arasında çok büyüklük farkı yoktu o yüzden 1 numaraz 1 paket aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…