Yok ıslak Mendil değil bende pamuk kullanacağımSleepy almadım ben ya pamuk kullanacağım
Tam bilmiyorum ama max 2 kiloKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Islak mendil neden kullanmayacaksınız bilmediğim için soruyorum. Yenidoğan için izotonik su ıslak mendil almayı düşünüyordumYok ıslak Mendil değil bende pamuk kullanacağım
Bebek bezi olarak bionatural olandan
Alerjik bir besin olduğundanmış o tüketilmesi sakıncalı değil korkmayın bende yiyorum çünküKızlar ya markette hünnap gördüm canım çekti bir 7-8 tane yedim satın alıp, baktım sanki ağrı var karnımda şişkinlik gaz vs ishal oldum. Bir okudum ki hamilelikte yenmeden doktora danışın en fazla 2 tane tüketin günde 1-3 ü geçmek saglıklı değil doktora danısın diyor, bişey olmuş mudur çok pişmanım çok korkuyorum bebeğe bir zararı oldu mu acaba
15. haftaya girdik şubat sonu ya da mart başı annesi olacağım :) daha kilo almadım.Kaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Mart grubunda var mısın canım15. haftaya girdik şubat sonu ya da mart başı annesi olacağım :) daha kilo almadım.
Ben 5 kilo aldım. Çok hızlı ilerliyor bu kilo alımı korkmaya başladımKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Yaaa sağlıkla gelsin paşamızHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi
Sen de bendensin benimki daha fazla hatta kendimi frenleme çalışıyorumBen 5 kilo aldım. Çok hızlı ilerliyor bu kilo alımı korkmaya başladım
Avente karar verip aldım canım
Bunu ben de merak ediyorum tam hamile kaldığım kiloya ulaşmıştım gripten geri 1 kilo verdimKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
2 kilo dediğin verdiklerini aldıysan sayma onu2 kiloya yakın almışım
bebısle saglık ocagı, hastaneye vs cıkarken kullanırım dıye aldım bence mantıklı,Tercih meselesi ama bu kundakları bir ben mi gereksiz görüyorum acaba ikizleri olan arkadaşım var oda dahil çevremde kimsede görmedin ben bi bunlara özenemedim
Sorma ya canım akşam acıkıyorum geç saatte yememeye çalışıyorum ama çok zorSen de bendensin benimki daha fazla hatta kendimi frenleme çalışıyorum
bende 6ay pamuk kullanıcam ınsallah, sonra ıslak mendılSleepy almadım ben ya pamuk kullanacağım
ooo başlamak ne kelıme :))Kaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
canım ben aldım dün elime ulaştı yorumları güzeldi ondan aldımKızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?