2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedim kilo boyu hakkında bişey dedi mi?

Kızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi
Evet ben aldım hatta 2gün önce mi ne 2.si 1tl yine vardı 2 tane daha aldım hepsi skt 2026

Evet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedim kilo boyu hakkında bişey dedi mi?
Kiloyu söylemedi boyu çok iyi dedi 17+2 deyiz ama 17+4 olarak cıktı boydan haftayla + - de olsa uyumlu olması güzel dedi
Yavrum bacakları uzamış iki büklüm duruyordu ana yüreği içim cız etti yeri dar gibi

Hep sağılırsa yine uçlar yara olur mu acaba? Benim göğüslerim ameliyatlı göğüs uçlarımda sinir kesisi gibi bir durum var sıkınca dokununca acıyor yıllardır ameliyatın yan etkisi
Sadece sağabilirsem bile sağacağım yavrum sütümü içsin öyle yaparsam uçlar yine yara olur mu emme olmadan da?

Bebisimde bende tecrubesizdik ve cok ucundan emdi ögrenene kadar bu yüzden yara oldu ama makina gögüsün siyah kismina kadar yapisip cektigi icin yara olacagini sanmiyorum canim.peki deneyecekmisin emzirmeyi yoksa bastan sagim yapipmi vericeksin belki bebegin emerken daha farklı olur

Fotilerine baktimda pipiyi görmesemde diger fotisindan den erkek derdim o kadar belliki erkek oldugu duruşundan

Teşekkür ederim bende buldum şimdi Instagram talan edip biberon emzik temizleyici elde yıkama bi şeyi bi de çamaşır sabunu aldım bi de sleepy 1-2-3-4 iki ser paket aldım haydi hayırlısı
Sleepy almadım ben ya pamuk kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…