- 4 Ağustos 2022
- 6.508
- 2.973
- 123
Evet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedimİçim rahatladı arafta kalmak çok daha zorneyse ki aslan oğlumm olacakmış iyice benimsedim artık sağlığı yerinde olsun da hiç biseyin önemi yok kıpır kıpır bir de yine el salladı bize anlıyor mu nedir
Evet ben aldımKızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi
Kiloyu söylemedi boyu çok iyi dedi 17+2 deyiz ama 17+4 olarak cıktı boydanEvet cidden kesinleşmeyince daha zor ne olursa olsun modundaydım en son bende yeterki kesinleşsin dedimkilo boyu hakkında bişey dedi mi?
Hep sağılırsa yine uçlar yara olur mu acaba? Benim göğüslerim ameliyatlı göğüs uçlarımda sinir kesisi gibi bir durum var sıkınca dokununca acıyor yıllardır ameliyatın yan etkisiSütüm ilk 3 ay cok akiyordu aktif bi sekilde kullandim kullanmassam heryer süt oluyordu cok isime yaradi buzluga attm sezeryan olmustum hastaneye gidip geliyordum annem veriyordu sütü.birde gögüs uclarim fena yara olmustu 1 emzirdiysem 1 sagdigimi verdim iyilesene kadar.4.ayda sütüm azalmaya başladi kullanmayi kestim kizimda 5 ay anca emdi zaten.ama azalmazsa daha uzun süre kullanilir diye dusunuyorum.bence dogumdan sonra alınsa daha iyi olur ben sütüm geldikten sonra aldirdim bosuna almiş olmayayim diye.
Ya linki instagramdan açtım şimdi bulamıyorumEvet ben aldımhatta 2gün önce mi ne 2.si 1tl yine vardı 2 tane daha aldım hepsi skt 2026
Siveno Baby Doğal Çamaşır Sabunu 750 ml Yorumları, Fiyatı - TrendyolYa linki instagramdan açtım şimdi bulamıyorum
Lansinohun çiftlisini aldımKızlar gögüs pompası hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
Bebisimde bende tecrubesizdik ve cok ucundan emdi ögrenene kadar bu yüzden yara oldu ama makina gögüsün siyah kismina kadar yapisip cektigi icin yara olacagini sanmiyorum canim.peki deneyecekmisin emzirmeyi yoksa bastan sagim yapipmi vericeksin belki bebegin emerken daha farklı olurHep sağılırsa yine uçlar yara olur mu acaba? Benim göğüslerim ameliyatlı göğüs uçlarımda sinir kesisi gibi bir durum var sıkınca dokununca acıyor yıllardır ameliyatın yan etkisi
Sadece sağabilirsem bile sağacağım yavrum sütümü içsin öyle yaparsam uçlar yine yara olur mu emme olmadan da?
Hahah seninki heyecanlı zaman geçmiyor demekBenimki tam tersi herkesin birden karnı büyüyüp doğuruyor sende hiçbir şey yok diyor
Fotilerine baktimda pipiyi görmesemde diger fotisindan den erkek derdim o kadar belliki erkek oldugu duruşundanKiloyu söylemedi boyu çok iyi dedi 17+2 deyiz ama 17+4 olarak cıktı boydanhaftayla + - de olsa uyumlu olması güzel dedi
Yavrum bacakları uzamış iki büklüm duruyordu ana yüreği içim cız etti yeri dar gibi
Aynen bende bi bahane bulup gitmek istiyorum hepEvet artık netleştikücükkk kuzum nasıl özlüyorum görmeyince ya eve alsak ultrasondan keşke
Teşekkür ederim bende buldum şimdi Instagram talan edip
Sleepy almadım ben ya pamuk kullanacağımTeşekkür ederim bende buldum şimdi Instagram talan edipbiberon emzik temizleyici elde yıkama bi şeyi bi de çamaşır sabunu aldım bi de sleepy 1-2-3-4 iki ser paket aldım haydi hayırlısı
2 kiloya yakın almışımKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Şuan 1 benimKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Valla ben de durduk yere kilo alıyorum sanki ya bişi değişmedi hayatımda ama 1.5 kilo falan almışım2 kiloya yakın almışım
Olsun o kadarValla ben de durduk yere kilo alıyorum sanki ya bişi değişmedi hayatımda ama 1.5 kilo falan almışım
Ben bundan sonra birden çok alırım diye aşırı korkuyorum ya bazıları bu aydan sonra 25 kilo falan alıyolar çok fazlaOlsun o kadardoğumdan sonra gider aldıklarımız
5 kilo almıştım en sonKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?