Aynen aynen ben 3 ay yetecek kadar alayım sonra bebeyle bile çıkıp alırız zaten3-6 almamak veya az almak en mantıklısı o zaman belki alt üst uzun kollu takım vs alınabilir sonuçta geceleri soğuk oluyor vs. Zamanla neye ihtiyacımız olacağını göreceğiz
Dediğim gibi tercih meselesibebısle saglık ocagı, hastaneye vs cıkarken kullanırım dıye aldım bence mantıklı,
kardesım battanıyeye sarıyordu cunku
aynen canım tercih birazda bazı ürünlerDediğim gibi tercih meselesizaten 2 ay kış görücez sonra yaz geliyor sonraki kışa 9-10 aylık olucak ozamanda ben pek kullanacğımı sanmam o yüzden ben pek gerek görmedim kendime
çok mantıklıymış onu düşünmemiştimBen de pamuk düşünüyorum ama dışarısı için bir kaç tane ıslak mendil alacağım
Ooo ben 12 tane falan aldım enkaz7 çok değil mi ben 3 tane aldım. Ona bile bir hafta sonra giydiremezsin dediler
12 çok fazla degıl mı canım yazık günah yaa..Ooo ben 12 tane falan aldım enkaz
Haklısınız eşimle seçerken çok güzellerdi seçemedik alıverdik e-bebekte çok indirimdeyken aldık ama tabi çok neyse hepsini bi kere giydiririz yıkar kaldırırım Allah nasip ederse ikinci bebeğime12 çok fazla degıl mı canım yazık günah yaa..
bence alım yaparken tecrübeli annelere sorarak alın.. ben öyle yapıyorum ..
yenidoğanlar el kadar oluyor bebekler cok cabuk kılo alıp buyuyorlar o yuzden çok yüklenmemek lazım tabı benım görüşüm :)
Oyyyy mis kokuluuuuu ayaklarıyla giyecekkkYa bu minislik Neeeee
maşallaahh sende baya almışsın :)) aldıklarınızı not edın bence . ben excel tutuyorum aldıkca yaızyorumKızlar şimdi baktım da ben de 8 tane yenidoğan almışımneyse iyiki konuştuk ben 3 tane sanıp yine alırdım belki
çok tatlıııİsimli çıkış bundan yaptırcam çok sevdim
amiiinnnn,Haklısınız eşimle seçerken çok güzellerdi seçemedik alıverdik e-bebekte çok indirimdeyken aldık ama tabi çok neyse hepsini bi kere giydiririz yıkar kaldırırım Allah nasip ederse ikinci bebeğime
Bizde bunu düşündük ama trendyolde bi sayfa buldum orda da var onu da tarıyorum sonra netleştireceğizİsimli çıkış bundan yaptırcam çok sevdim
Bende bu sayfadan yaptıracağım bayıldımİsimli çıkış bundan yaptırcam çok sevdim
Ayy bu da çok tatlıııBizde bunu düşündük ama trendyolde bi sayfa buldum orda da var onu da tarıyorum sonra netleştireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?