2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun nane limon ve ıhlamur içebilirsiniz malesef doğal şeylerle halledicez

Valla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedim
Bende sleepy 1 numara aldım ama çok küçük fazla kullanılmaz hemen 2 numaraya geçiliyor denildi 2 numara da alacağım 2 paket sleepy ve molfix alırım diye düşünüyorum tabi çocuk kabul ederse umarım elimde kalmazlar

Eki Görüntüle 3301913 bu arada ilk alışverişimi yaptım çok güzel geldiler yumuşacık hep görüyordum bu markayı ucuz olunca tereddüt etmiştim ama cok güzeller
Evet bende görüyorum çok fiyatları uygun klasik kundak falanda var hatta zıbın 17.90 yazmışlar ama henüz vermedim burdan sipariş

Kaç haftalık kaç cm ölçüldüğünde Serklaj yapıldı? Nasıl geçti ameliyat nelere dikkat ettin Pazartesi ben de ameliyat olacağım
12. Haftada 34,5 mm ölçüldü hunileşmede vardı
14+6da 35mm ile serklaj oldum
Genel anesteziyle serklaj oldum
Ben hiç ayağa kalkmıyorum ama artık yatmakta zorlandıgım için evin içinde ufak işler yapıyorum
Siz kaç haftalıksınız neden serklaj olucaksınız

Bu hafta bebeğin vuruşları daha da güçlendi gibi sizde de öylemi bazen rahatsız olmuyor değilim bir o kadar da garip hissedyrum kendimi
Benimkininde maşallahi var dışardan da belli oluyor hareketleri. Gece ben yatarken bebeğim hala hareketliydi

Ben de 64lü küçük paket sleepy 1 aldım, 1 tane de 74lü molfix 1 aldım. 1 paket 128li 2numara molfix, 2 paket de 128li 3 numara aldım bitirdim şimdilik inşallah 3 4 ay idare eder bunlar diye düşündüm

Sleepy daha önce kullanmıştım güzeldi canım ama molfixi bilmiyorum çocuk sever heralde

Kızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
ben de tam tarih ama erkek çıktı yine bu da çürüdü ben de
Geç döllenen kim vardı grupta acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…