- 4 Ağustos 2022
- 6.507
- 2.973
- 123
Geçmiş olsun nane limon ve ıhlamur içebilirsiniz malesef doğal şeylerle halledicezKizlar cok fena sifayi kapmisim burnum su gibi akiyor hapsirik falanilac da kullanamiyorum bitki caylari da onerilmiyor napsam ya fikri olan var mi nane limon falan mi icsem bol limonlu et sulu corbalar tuketiyorum halihazirda ama sanki cay tarzi seyler iyi gelecek gibi hissediyorum
Çok güzeller hayırlı olsunEki Görüntüle 3301913 bu arada ilk alışverişimi yaptım çok güzel geldiler yumuşacık hep görüyordum bu markayı ucuz olunca tereddüt etmiştim ama cok güzeller
Bende sleepy 1 numara aldım ama çok küçük fazla kullanılmaz hemen 2 numaraya geçiliyor denildi 2 numara da alacağım 2 paket sleepy ve molfix alırım diye düşünüyorum tabi çocuk kabul ederseValla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedim
Trendyol dolap mı?Dolapta bidunyacorap hesabı var. Bileği kesmeyenlerden var onlardan ve havlu çoraplardan aldım
Evet bende görüyorum çok fiyatları uygun klasik kundak falanda var hatta zıbın 17.90 yazmışlar ama henüz vermedim burdan siparişEki Görüntüle 3301913 bu arada ilk alışverişimi yaptım çok güzel geldiler yumuşacık hep görüyordum bu markayı ucuz olunca tereddüt etmiştim ama cok güzeller
12. Haftada 34,5 mm ölçüldü hunileşmede vardıKaç haftalık kaç cm ölçüldüğünde Serklaj yapıldı? Nasıl geçti ameliyat nelere dikkat ettinPazartesi ben de ameliyat olacağım
Evet daha çok belli ediyor kendini kıpır kıpır oldu iyiceBu hafta bebeğin vuruşları daha da güçlendi gibi sizde de öylemi bazen rahatsız olmuyor değilim bir o kadar da garip hissedyrum kendimi
Benimkininde maşallahi var dışardan da belli oluyor hareketleri. Gece ben yatarken bebeğim hala hareketliydiBu hafta bebeğin vuruşları daha da güçlendi gibi sizde de öylemi bazen rahatsız olmuyor değilim bir o kadar da garip hissedyrum kendimi
Ben de 64lü küçük paket sleepy 1 aldım, 1 tane de 74lü molfix 1 aldım. 1 paket 128li 2numara molfix, 2 paket de 128li 3 numara aldım bitirdim şimdilikBende sleepy 1 numara aldım ama çok küçük fazla kullanılmaz hemen 2 numaraya geçiliyor denildi 2 numara da alacağım 2 paket sleepy ve molfix alırım diye düşünüyorum tabi çocuk kabul ederseumarım elimde kalmazlar
Ne kadar sıklıkla oluyor kızlar hareketler? Ben saatte 1 falan ufak bi şey hissediyorum sadeceEvet daha çok belli ediyor kendini kıpır kıpır oldu iyice
Ben de öyle ara ara oluyor özellikle uzanınca çok hissediyorum kıpırdanıyor dönüyor içimdeNe kadar sıklıkla oluyor kızlar hareketler? Ben saatte 1 falan ufak bi şey hissediyorum sadece
Sleepy daha önce kullanmıştım güzeldi canım ama molfixi bilmiyorum çocuk sever heraldeBende sleepy 1 numara aldım ama çok küçük fazla kullanılmaz hemen 2 numaraya geçiliyor denildi 2 numara da alacağım 2 paket sleepy ve molfix alırım diye düşünüyorum tabi çocuk kabul ederseumarım elimde kalmazlar
Olabilr canm kötü bir şey olmasındaDemekki ondan oluyor canım
sıcaktan terliyoruz ondanda olabilir
Benimki erkek ama geç döllenme yok normal atla uyumluKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
309 ₺ ve kalitesi gerçekten cok iyi ben denemek amaçlı aldımÇok güzeller hayırlı olsunbu 3lü ne kadardı acaba
ben de tam tarih ama erkek çıktı yine bu da çürüdü ben deKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
Bende denemek için aldım kumaş kötü gelir diye düşünüyordum ama cok iyi geldi . Her şey var sayfadaEvet bende görüyorum çok fiyatları uygun klasik kundak falanda var hatta zıbın 17.90 yazmışlar ama henüz vermedim burdan sipariş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?