- 7 Şubat 2022
- 3.592
- 2.391
- 83
- 28
Bütün şeyleri sen çürüttünben de tam tarih ama erkek çıktı yine bu da çürüdü ben de
Geç döllenen kim vardı grupta acaba
Bende 128li 1 numara sleepy aldım 2 numarayı acaba molfix mi sleepy mi alsamBen de 64lü küçük paket sleepy 1 aldım, 1 tane de 74lü molfix 1 aldım. 1 paket 128li 2numara molfix, 2 paket de 128li 3 numara aldım bitirdim şimdilikinşallah 3 4 ay idare eder bunlar diye düşündüm
Sleepy 1 numara çok mu küçük boyut olarak bazıları kullanamadık demişler boşa gidecek diye tedirgin oldum 128li aldım bideSleepy daha önce kullanmıştım güzeldi canım ama molfixi bilmiyorum çocuk sever heralde
Benim geç döllenme değil ama erkekKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
daha da ağzımı açmam teori vs hepsi yalan tek gerçek bilimBütün şeyleri sen çürüttün
Çok iyi link atar misin çok hoşuma gitti benimde309 ₺ ve kalitesi gerçekten cok iyi ben denemek amaçlı aldım
Bende çürüttüm nub ramzi çin Rus yüzük bıçak makasBütün şeyleri sen çürüttün
Bize de yapsanıza ben kaçırmışımBurdan bi arkadaş çorap önerisi yapmıştı aldığım ürünler geldi teşekkür ediyorum ona
Evet benimde son üç gündür çok ciddi dalgalanıp karnımı dışarıya itiyor ama çok heyecanlanıyorum.Bu hafta bebeğin vuruşları daha da güçlendi gibi sizde de öylemi bazen rahatsız olmuyor değilim bir o kadar da garip hissedyrum kendimi
Evet nane limon deniycem birazdan tesekkur ederimGeçmiş olsun nane limon ve ıhlamur içebilirsiniz malesef doğal şeylerle halledicez
Geç döllenme geç yumurtlama sonucu oluşur yani kadınsal bir durumdur ve cinsiyet ile alakası yoktur ne değişik hurafeler var yaKızlar bir şey merak ediyorum
Geç döllenme olunca genelde erkek olur diyorlar ya bu kimlerde doğru çıktı
Benimki 2 hafta geç döllenme ve gerçekten erkek
Ay ya sleepy kabul etmezse ne yapacaksınBenimde her şey kızı gösteriyordu ama erkek geç döllenmede yok
128 sleepy bionatural 1 numara
136 sleepy bionatural 2 numara
112 sleepy bionatural 3 numara
96 sleppy bionatural 4 numara almışım kızlar
Hayırlısı birinden başlayacaktım araştırdım onu sevdim bi alana ikinci de 1 tl ydi iki paket oldu sayılar da öyle olduAy ya sleepy kabul etmezse ne yapacaksın
Katılıyorumdaha da ağzımı açmam teori vs hepsi yalan tek gerçek bilim
Letgoya at satAy ya sleepy kabul etmezse ne yapacaksın
1 tl kampanyasından bende 1 numara aldım ama hepsini aynı marka alsam mı almasam mı bilemedimHayırlısı birinden başlayacaktım araştırdım onu sevdim bi alana ikinci de 1 tl ydi iki paket oldu sayılar da öyle olduikinci denemeyeceğim severse sleepy ilerlerim sevmezse hayırlısı
Yeni nesil bebeler teori dinlemiyorBende çürüttüm nub ramzi çin Rus yüzük bıçak makasherşey kız dedi ama erkek
Necix's Bebek Güneş Figürü Temalı Üçlü Patikli TulumÇok iyi link atar misin çok hoşuma gitti benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?