Hayır ihtiyacım olmadıSiz yaptırdınız mı
Bana da pozisyonu uygun olursa 15 dkda biter dedi ben de şaşırdımKızlar perinatoloji doktorunuza sordunuzmu kaç dakika bebeği incelediğini? Benim randevu aldığım yer 20 dakika dedi bana az gibi geldi normalde nette 30-40 dakika arası yazıyor bilemedim
Yaşadığım şehirde branşımla alakalı tek uzmanım tabi istesem ücretsiz de alırım ama çalışayım bi süre daha dedim bakayım rabbim ikimize de sağlık versin nereye kadar dayanabilirsek oglusumlaAllah hepimizin yardımcısı olsunÇalışmayı göze alamadım ben ilk gebeliğimde çalışıyordum ve çok zorlandım o yüzden şuan çok iyiyim
Ben 2-3-4 hepsini aldımValla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedim
Demekki ondan oluyor canımBen hem hap hemde iğne
Evde olmak gibisi yok gerçektenYaşadığım şehirde branşımla alakalı tek uzmanım tabi istesem ücretsiz de alırım ama çalışayım bi süre daha dedim bakayım rabbim ikimize de sağlık versin nereye kadar dayanabilirsek oglusumlaDaha yeni 5 gün izin aldım da evde geçirdim o kadar güzelmiş ki
Çok teşekkür ederim sağolunEvde olmak gibisi yok gerçektenAllah güç kuvvet versin size o zaman
Amin inşallahÇok teşekkür ederim sağolunRabbim hepimize güç kuvvet sağlık versin insallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alalim
Kaç haftalık kaç cm ölçüldüğünde Serklaj yapıldı? Nasıl geçti ameliyat nelere dikkat ettinEvet canım serklajlıyım ben
Başka aradığım yer 45 dakika bakıyor dedi ben sormadan oda 2 bin istedi ama 2-3 yorumunu beğenenemiştim neyse inşallah pozisyon güzel olurda zamanımız boşa geçmezBana da pozisyonu uygun olursa 15 dkda biter dedi ben de şaşırdım
Bize de sen önerir misinBurdan bi arkadaş çorap önerisi yapmıştı aldığım ürünler geldi teşekkür ediyorum ona
Azıcık yürüyünce nefes nefese kalıyorumArkadaşlar çok yorulmamak kaydıyla her gün 30 ar dk yürüyüş öneriyor doktorlar eğer sağlık probleminiz yoksa hergün bir yürüyüşe çıkın, size de iyi gelicek bebişe de
Ben yürümesem de sürekli nefes nefeseyimAzıcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum
Sanki yetmiyor nefes bana da derin derin alıyorum gelmiyor gibiBen yürümesem de sürekli nefes nefeseyim
Dolapta bidunyacorap hesabı var. Bileği kesmeyenlerden var onlardan ve havlu çoraplardan aldımBize de sen önerir misin
Evet bana çoğul gebelikten ötürü demişlerdi, şimdi doktorum hastane içinde gezmeyi yasakladı, enteresan bazen uzanırken bile nefes nefeseyim. Yani öyle çok yürüyorum da denmez.Sanki yetmiyor nefes bana da derin derin alıyorum gelmiyor gibi
Ben yaşıyorum 9 4 veya 10 5 çıkıyor hep doktor gebelikte yüksek tansiyon daha kötü dediKizlar dusuk tansiyon sorunu yasayan var mi aranizda bugun en son markette gozlerim karardi basim dondu neredeyse bayiliyodum calisanlar farketti de cikolata falan verdiler kendime ancak geldim
Aynı bende o şekilde vitaminleri de kullanıyorum ama çok halsizim iş yapıyorum 10 dk da bir oturuyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum. Birde tavuk balık kırmızı et hepsinden tiksindim hala da yiyemiyorumBen deee. Acikinca ve hafif iş yapıp yorulunca öyle bir halsizlik ve düşük tansiyon oluyor ki 1 saat uzanıp anca kendime geliyorum. Yeni yeni kusmalarimiz geçmeye başladı kızlar ancak. Ben yavaş yavaş yumurta vs yuketmeye başladım, et hala tüketemiyorum. Acayip sağlıklı beslenirdim önceden, spor yapardım . Şimdi beyaz ekmek, makarna, kızartma, elimi de kaldıracak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?