2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar perinatoloji doktorunuza sordunuzmu kaç dakika bebeği incelediğini? Benim randevu aldığım yer 20 dakika dedi bana az gibi geldi normalde nette 30-40 dakika arası yazıyor bilemedim
Bana da pozisyonu uygun olursa 15 dkda biter dedi ben de şaşırdım

Allah hepimizin yardımcısı olsun Çalışmayı göze alamadım ben ilk gebeliğimde çalışıyordum ve çok zorlandım o yüzden şuan çok iyiyim
Yaşadığım şehirde branşımla alakalı tek uzmanım tabi istesem ücretsiz de alırım ama çalışayım bi süre daha dedim bakayım rabbim ikimize de sağlık versin nereye kadar dayanabilirsek oglusumla Daha yeni 5 gün izin aldım da evde geçirdim o kadar güzelmiş ki

Evde olmak gibisi yok gerçekten Allah güç kuvvet versin size o zaman

Arkadaşlar çok yorulmamak kaydıyla her gün 30 ar dk yürüyüş öneriyor doktorlar eğer sağlık probleminiz yoksa hergün bir yürüyüşe çıkın, size de iyi gelicek bebişe de

Bana da pozisyonu uygun olursa 15 dkda biter dedi ben de şaşırdım
Başka aradığım yer 45 dakika bakıyor dedi ben sormadan oda 2 bin istedi ama 2-3 yorumunu beğenenemiştim neyse inşallah pozisyon güzel olurda zamanımız boşa geçmez

Arkadaşlar çok yorulmamak kaydıyla her gün 30 ar dk yürüyüş öneriyor doktorlar eğer sağlık probleminiz yoksa hergün bir yürüyüşe çıkın, size de iyi gelicek bebişe de
Azıcık yürüyünce nefes nefese kalıyorum

Kizlar dusuk tansiyon sorunu yasayan var mi aranizda bugun en son markette gozlerim karardi basim dondu neredeyse bayiliyodum calisanlar farketti de cikolata falan verdiler kendime ancak geldim
Ben yaşıyorum 9 4 veya 10 5 çıkıyor hep doktor gebelikte yüksek tansiyon daha kötü dedi

Aynı bende o şekilde vitaminleri de kullanıyorum ama çok halsizim iş yapıyorum 10 dk da bir oturuyorum yoksa bayılacak gibi oluyorum. Birde tavuk balık kırmızı et hepsinden tiksindim hala da yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…