2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yok daha nelerkuşadasının neresinde oturuyorsun ki sıcak olur orası abimlerde oturuyordu bir dönem orada izmir hala yanıyor sadece gece daha çok sabaha karşı esiyor gündüz hala sıcak
Merkezindeyim çok esiyor başladı artık gece dondum , gündüz sıcak evet ama akşamları çok serin hırka giyiliyor

Herkese merhaba üçlü tarama testi yaptıran var mı ? Kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran arkadaşlar

Herkese merhaba üçlü tarama testi yaptıran var mı ? Kaçıncı haftada yaptırdınız yaptıran arkadaşlar
Üçlüyü önermiyorlar yanıltıcı sonuç çıkabiliyormuş 4’lüyü yaptırmak istersen yaptır demişti doktor bana ama yaptırmadım ikili iyi cıktıgı için

Üçlüyü önermiyorlar yanıltıcı sonuç çıkabiliyormuş 4’lüyü yaptırmak istersen yaptır demişti doktor bana ama yaptırmadım ikili iyi cıktıgı için
Yaa öyle mi ben de ikili yaptırmıştım yaptırıp yaptırmamak da emin olamadım teşekkür ederim dönüşünüz için

Merkezindeyim çok esiyor başladı artık gece dondum , gündüz sıcak evet ama akşamları çok serin hırka giyiliyor
Hadi ya burda akşamlrı hırkalık değil daha ama ekim başı gibi başlar sabaha karşı bende sadece ince pikeyle örtünürüm normalde çok üşüyen biriyim

Hadi ya burda akşamlrı hırkalık değil daha ama ekim başı gibi başlar sabaha karşı bende sadece ince pikeyle örtünürüm normalde çok üşüyen biriyim
Belki bana ekstra soğuktur tabi o da olabilir normalde de üşürüm ama bu sefer farklı daha cok hissettim demirim de düşük ondan olabilir

Kızlar bir kaç gecedir korkuyorum yani ben normalde hiç korkmam böyle korku vs yoktur çokta önemsemem ama içimde sürekli tetikte bisey var gibi gece uyanıp korkuyorum size de oluyor mu? Değişik bir his var

oğlum 3800grama yakın doğdu ben kullandım sleepy 1 numara ama bir paketten fazlaya gerek yok bence..bu sefer Molfix alacağım
Oğlunuzda diğer aylar da da sleepy mi kullandınız bende 2 numarayı molfix yada sleepy alayım diyorum ama karar veremedim

Ay bana da başta kiz dediler sonra erkek cikti üzüldüm ama hayallerim yikildi

Ben bebege birkac kiyafet tulum vs aldim islak mendil filan. Son aya kadar almayayim diyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…