Karından usg ile baktı 40 mm üzerinde gayet iyi dediKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Benimki salı günü baktı gayet iyi dedi ama mm söylemediKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Ben hiç almadım henüz aslında Yemem'de iyi ama ya tartı bozuk beni hep aynı gösteriyor yada kilo almadımKaç kilo aldınız kızlar ya almaya başladınız mı
Ben de genelde ne soracağımı unutuyorum ama aklıma gelenleri soruyorumMerhaba kızlar ara ara girip okuyabiliyorum mesajı çok yazamıyorum kusuruma bakmayın ben de bugün muayene oldum tekrardan 19 haftadayız altı buçuk dakikalık video çektik doktor çok konuşmuyor konuştuğunda da ben bir sorun görmedim her şey gayet güzel dedi ara ara kısa bilgiler verdi yüzünü gözünü burnunu ağzını gösterdi serviks uzunluğuna baktı 48 çıktı iyi dedi sorun yok dedi ben de oyle mi diyorsunuz hocam deyince istersen bir de alttan bakalım dedi oradan da baktı aynı şekilde çıktı tetanoz aşısını 19 haftadan sonra olabilirsin dedi 3 hafta sonra perinatoloji randevusu aldım 24 haftada tekrar bana gelirsin dedi ben hep sormayı unuttum başı aşağıda görünüyor dedi şu an oturur pozisyonda dedi yani bir sorun olsaydı söylerdi herhalde bu sorunlu bir şey diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmüyorum her şey gayet güzel dedi boylarını falan ölçtü bacağını kafasını falan ölçülerini aldı amniyon sıvısı çok az herhangi bir şey söylemedi yine diyorum olsa söylerdi herhalde ya ben doktora gidince çok tutuluyorum ne soracağımı ne şey yapacağımı unutuyorum çok böyle bilmiş görünmek istemiyorum ama hani cahil görünmek de istemiyorum bazen soru sormaya çekiniyorum size de oluyor mu böyle ?
Bana da 48 dedi gayet güzel dedi, ben biraz bilmişlik yapmış gibi konuştum böyle mi ölçülüyor hocam hani sorun yok değil mi yok dedi tamam o zaman dedim yani sen neyden korkuyorsun dedim dedim yani düşüklerin çoğu bu sebepten ötürü olabiliyormuş bu haftalarda deyince e madem çok okuyorsun Bir de tam olması gerektiği gibi alttan bakalım istersen dedi hafif böyle laf sokarcasına yok hocam siz ne derseniz o olsun dedim hani yani siz sonuçta söyleyeceksiniz dedim olsun bakalım için rahat etsin dedi Bir de alttan baktı o da 48 çıktı teşekkür ettim ben de biraz utandım ama ne diyeyimKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Sorma ya benimki soğuk değil ama bazen tepkilerini kestiremiyorum bugün de yazdığım serviks uzunluğu muhabbetinde olduğu gibi bazen donuk bakıyor hani bu soruyu neden sordun der gibi ama sonra cevaplıyor da bir kadının yapısı mı öyle anlamadım ikinci görüşmemiz buBen de genelde ne soracağımı unutuyorum ama aklıma gelenleri soruyorumsanırım bu durum biraz da doktorun samimiyetiyle alakalı bazıları soğuk oluyor donakalıyorsun
Belki de yapısı öyledir. Gide gele tam çözersinSorma ya benimki soğuk değil ama bazen tepkilerini kestiremiyorum bugün de yazdığım serviks uzunluğu muhabbetinde olduğu gibi bazen donuk bakıyor hani bu soruyu neden sordun der gibi ama sonra cevaplıyor da bir kadının yapısı mı öyle anlamadım ikinci görüşmemiz bu
Canım sayfa bende açılmadı hata veriyorErkek anneleri şu bebenin cicilere bir bakın yaaaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Cok güzeller yaa cool erkek olacak bizim bebelerErkek anneleri şu bebenin cicilere bir bakın yaaaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bana da servix iyi silinme iyi demişti ama boyut ölçmemisti bu gidişimde bende soracağımKızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
46mm çıktı bugün alttan baktı senin kaç çıktı?Kızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
oğlum 3800grama yakın doğdu ben kullandım sleepy 1 numara ama bir paketten fazlaya gerek yok bence..bu sefer Molfix alacağımSleepy 1 numara çok mu küçük boyut olarak bazıları kullanamadık demişler boşa gidecek diye tedirgin oldum 128li aldım bide
Benim de 38 çıkmıştı 15 teykenBenim serviks 15.haftada 38 mm çıkmıştı sanırım ama erkendi, bu çarşamba tekrar randevum var ben de tekrar sormayı düşünüyorum inşallah iyidir herkesin
O zamana kadar doğurmazsam iyiBelki de yapısı öyledir. Gide gele tam çözersin
Ben minik bir deftere soracaklarimi not alip gidiyorum randevuya. Yoksa dedigin gibi ben de unutuyorum ne soracagim ne diyecegimMerhaba kızlar ara ara girip okuyabiliyorum mesajı çok yazamıyorum kusuruma bakmayın ben de bugün muayene oldum tekrardan 19 haftadayız altı buçuk dakikalık video çektik doktor çok konuşmuyor konuştuğunda da ben bir sorun görmedim her şey gayet güzel dedi ara ara kısa bilgiler verdi yüzünü gözünü burnunu ağzını gösterdi serviks uzunluğuna baktı 48 çıktı iyi dedi sorun yok dedi ben de oyle mi diyorsunuz hocam deyince istersen bir de alttan bakalım dedi oradan da baktı aynı şekilde çıktı tetanoz aşısını 19 haftadan sonra olabilirsin dedi 3 hafta sonra perinatoloji randevusu aldım 24 haftada tekrar bana gelirsin dedi ben hep sormayı unuttum başı aşağıda görünüyor dedi şu an oturur pozisyonda dedi yani bir sorun olsaydı söylerdi herhalde bu sorunlu bir şey diye düşünüyorum ama ben bir sorun görmüyorum her şey gayet güzel dedi boylarını falan ölçtü bacağını kafasını falan ölçülerini aldı amniyon sıvısı çok az herhangi bir şey söylemedi yine diyorum olsa söylerdi herhalde ya ben doktora gidince çok tutuluyorum ne soracağımı ne şey yapacağımı unutuyorum çok böyle bilmiş görünmek istemiyorum ama hani cahil görünmek de istemiyorum bazen soru sormaya çekiniyorum size de oluyor mu böyle ?
Aman canları sagolsun da veririz doğumdan sonra en kötü diyetisyen desteği aliriz canımızı sıkmadan bebislerimizi büyütelimBenim 9 kilo oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?