2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de genelde ne soracağımı unutuyorum ama aklıma gelenleri soruyorum sanırım bu durum biraz da doktorun samimiyetiyle alakalı bazıları soğuk oluyor donakalıyorsun

Kızlarr doktorlarınız rahim ağzı uzunluğuna baktımı? Kaç cıktı?
Bana da 48 dedi gayet güzel dedi, ben biraz bilmişlik yapmış gibi konuştum böyle mi ölçülüyor hocam hani sorun yok değil mi yok dedi tamam o zaman dedim yani sen neyden korkuyorsun dedim dedim yani düşüklerin çoğu bu sebepten ötürü olabiliyormuş bu haftalarda deyince e madem çok okuyorsun Bir de tam olması gerektiği gibi alttan bakalım istersen dedi hafif böyle laf sokarcasına yok hocam siz ne derseniz o olsun dedim hani yani siz sonuçta söyleyeceksiniz dedim olsun bakalım için rahat etsin dedi Bir de alttan baktı o da 48 çıktı teşekkür ettim ben de biraz utandım ama ne diyeyim 19 haftadayım canım

Ben de genelde ne soracağımı unutuyorum ama aklıma gelenleri soruyorum sanırım bu durum biraz da doktorun samimiyetiyle alakalı bazıları soğuk oluyor donakalıyorsun
Sorma ya benimki soğuk değil ama bazen tepkilerini kestiremiyorum bugün de yazdığım serviks uzunluğu muhabbetinde olduğu gibi bazen donuk bakıyor hani bu soruyu neden sordun der gibi ama sonra cevaplıyor da bir kadının yapısı mı öyle anlamadım ikinci görüşmemiz bu

Belki de yapısı öyledir. Gide gele tam çözersin

Evet ben ilk zamanlar kalp çarpıntımdan doktorun dediğini duymuyordum
Sonraları kendimi sakinleştirdim onu dinledim
Pek soru sormuyorum her şey yolunda diyorsa tamam diyip kalkıyorum galiba olumsuz bi şey de duymak istemiyorum ondan çok soru da sormuyorum

Benim serviks 15.haftada 38 mm çıkmıştı sanırım ama erkendi, bu çarşamba tekrar randevum var ben de tekrar sormayı düşünüyorum inşallah iyidir herkesin

Ben minik bir deftere soracaklarimi not alip gidiyorum randevuya. Yoksa dedigin gibi ben de unutuyorum ne soracagim ne diyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…