2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben dün sabaha karşı baldırımda nasıl bir acıyla uyandım anlatamam. Kramp girdi ne yapacağımı bilemedim basamadım üzerine hatta hala hissettiriyor basarken agri var. Tekrarlarsa doktora soracağim. Size de oldu mu hiç?

Ben de son kontrole gittğim de bebeğimi daha çok alağıda hissedyrum dedim baktı kafası oradaydı popo yukarda dedi tam normal doğum pozisyonuama doğum zamanı tersine döner kesin öyle olur bu işler birde bence istediğini sor çekinme ben mesela çok araştıran biriyim ne nasılmış neymiş hep bakarım soracağım şeyleri unutmayım diye yazarım doktorum elimden alır cevaplar sorayla ki zaten kendi diyor soracağın brsey var mı diye sende çekinme

Kızlar hastane doğum fiyatlarınız ne durum da ?Bizim hastane de erken ödeme seçeneği mevcut sizlerde de varmı?

Magnezyum takviyesi alıyor musun. Magnezyumlu soda ve muz ye canim

Bendede gece yarısı oldu gerilirken bacağıma kramp girdi sonra geçti ilkkez oldu

Kızlar karnımı çok gergin hissediyorum. Sanki aşırı şekilde gaz vermiş gibi içeride geriliyor sizde de oluyor mu böyle şeyler

Kızlar kızıma bebek arabasi joie litetrax aldım kullanan var mı? Acele mi ettim almakta acaba? Umarım iyidir ya

Geçen hafta sabaha karşı iki bacağıma aynı anda girdi acıdan çığlık atacak dereceye geldim ve ağrısı neredeyse 3 gün geçmedi her ayağa kalktığımda çekiliyo gibi bir his vardı. Doktoruma söyledim magnezyum olarak magnorm kullanıyordum ama form olarak en basiti olduğu için yeterli gelmeyebilir dedi oceanın şase magnezyumunu önerdi beni gerçekten rahatlattı ve daha rahat uyuduğumu farkettim. Siz de doktorunuza danışıp alabilirsiniz.

Kızlar doktorum karnın biraz sertleşmiş dedi 3 lt su iç dedi.Dinlenecekmişim yorulmayacakmışım.Hafif kramplar oluyor karnımda bu şekilde olan var mı ?

Kızlar sağ böbreğim çok ağrıyor sızlıyor bugün çok üşüdüm akşam
Ayağıma çorap giydim uzun pijama giydim
Üşütmek ağrı yapar mi sağ tarafımda

Canım bende yazıyorum notlarıma ama ultrason görüntülerken mesela burda okuduklarımi sorayım diyorum hep unutuyorum, başka genel şeyleri de soruyorum zaten off ne zormus bu işler yaa

Tabiki yapar.benimde oyle oluyor direk üsüttügümde böbrek agrisi cekerim.birde benimm taşlarim var surekli agrir.ayakalrina sicak su torbasi koy
Kızlar sağ böbreğim çok ağrıyor sızlıyor bugün çok üşüdüm akşam
Ayağıma çorap giydim uzun pijama giydim
Üşütmek ağrı yapar mi sağ tarafımda

baya soğudu artık hava çorapları giydim ilk kez dün gece de çok üşüdüm yorganı bile cıkarcam artık

baya soğudu artık hava çorapları giydim ilk kez dün gece de çok üşüdüm yorganı bile cıkarcam artık
Yok daha nelerkuşadasının neresinde oturuyorsun ki sıcak olur orası abimlerde oturuyordu bir dönem orada izmir hala yanıyor sadece gece daha çok sabaha karşı esiyor gündüz hala sıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…