2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
bakteri mi kaptık acaba ya ben sudan cok süphe ettim bugün şişe suydu ama tadı değişikti dolum yapmıslar gibi hissettim bardak bardak içtim diğerlerinde bisey yok bende var bana dokundu galiba

rennie tablet iyi geliyor her gece 1 tane atıyorum ağzıma yoksa sabaha kadar mahvoluyorum

Geçmiş olsun canm şimdi nasılsın

Enfeksiyon mu kaptım sen naptın ya eşin dün serum takmadımı

Canım yastık şu konuda iyi bebeğin kusma durumunda kafa yüksekte olduğu için kusmuğu ağzına geri kaçmıyor. Bu da Allah korusun boğulmaları falan önlüyor. Tabi yan yatırmak da önemli
O zaman da yastık kullanılmaz direk olarak. Ya yatağın altına konur ya da reflü yatağı kullanılır. Ya da yan dönünce şortuna destek için. Kafa altına direk konulmaz

Eğer susuz kaldıysanız ve ağızdan yemek yiyemiyorsanız hastaneye gidin muhakkak. En azından sıvı takviyesi yapılır. Omun dışında yağsız şekersiz beslenin. Haşlanmış patates, pirinç lapası, bol maden suyu ve muz tüketebilirsiniz

bakteri mi kaptık acaba ya ben sudan cok süphe ettim bugün şişe suydu ama tadı değişikti dolum yapmıslar gibi hissettim bardak bardak içtim diğerlerinde bisey yok bende var bana dokundu galiba
Ben arıtma suyu da kullanmıyorum evdeki. Hazır su aliyoruz bana. Ben virüs kaptigimi düşünüyorum bünyem hassas olduğu için ara salgın gibi bişey de var yarın tahlillerde belli olur inşaallah her şey

Enfeksiyon mu kaptım sen naptın ya eşin dün serum takmadımı
Taktı şekerli tuzlu su karışık taktı bişey yiyemedigim için ama tedavi yontemi olmuyor ki serum da canım bünyem iyice bitkin, susuz kalmasin diye anlık çözüm.. enfeksiyon da kapmış olabilirim ama ishal eşlik etmesi beni suphelendiriyor

Git canm doktora iyice bitkin düşeceksiniz

O zaman da yastık kullanılmaz direk olarak. Ya yatağın altına konur ya da reflü yatağı kullanılır. Ya da yan dönünce şortuna destek için. Kafa altına direk konulmaz
Valla ben ilk çocuğumda kullandım canım. Hiç bir sorun da yaşamadım çok şükür

Sıkıp boşalt içini çok acımazsa ya da yarın doktora git geçmezse en iyisi yanlış birşey demeyeyim
Canım sıkılacak bı yeri yokki böyle nohut gibi vs değil iç dudak komple şişti, az önce ılık suyla duş aldım biraz küçülmüş akşama kadar inşallah yarına bişey kalmaz çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…