- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
bakteri mi kaptık acaba ya ben sudan cok süphe ettim bugün şişe suydu ama tadı değişikti dolum yapmıslar gibi hissettim bardak bardak içtim diğerlerinde bisey yok bende var bana dokundu galibaGeçmiş olsun yaa.Aynı durumdayım canım dünden beri kusma ve ishal devam ediyor, baş ağrısı var, su içemiyorum yarın tahlil verip doktoruma gidicem. Afedersin yeşil ishalben de kusmalara yeniden başladı diye korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var. Dün 6 bugün 2 kere kustum 3. De yolda sanırım
rennie tablet iyi geliyor her gece 1 tane atıyorum ağzıma yoksa sabaha kadar mahvoluyorumKızlar iyi akşamlar iki gecedir bende de aşırı mide yanması var dün gece dik yattım hastane yatağı gibi düşünün çok kötüydü, Dr a yazıcam Pazartesi inşallah bişey verir bana daağrısı sancısı olana geçmiş olsun diliyorum
Geçmiş olsun canm şimdi nasılsınKızlar ben çok fenayım ya ishal oldum üstten de mide bulantısı var bisey dokundu kesin kahvaltıda ne bilmiyorum diğer yiyenler normal ben fenayımelim kolum kalkmıyor midem taş gibi çok halsizim hastaneye gitmek istemiyorum doktorum da yok pazar acilde de bilmezler vs panik olmayayım napcam bilmiyorum ağlıyorum duygusal oldum baya bugün
Enfeksiyon mu kaptım sen naptın ya eşin dün serum takmadımıGeçmiş olsun yaa.Aynı durumdayım canım dünden beri kusma ve ishal devam ediyor, baş ağrısı var, su içemiyorum yarın tahlil verip doktoruma gidicem. Afedersin yeşil ishalben de kusmalara yeniden başladı diye korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var. Dün 6 bugün 2 kere kustum 3. De yolda sanırım
O zaman da yastık kullanılmaz direk olarak. Ya yatağın altına konur ya da reflü yatağı kullanılır. Ya da yan dönünce şortuna destek için. Kafa altına direk konulmazCanım yastık şu konuda iyi bebeğin kusma durumunda kafa yüksekte olduğu için kusmuğu ağzına geri kaçmıyor. Bu da Allah korusun boğulmaları falan önlüyor. Tabi yan yatırmak da önemli
Eğer susuz kaldıysanız ve ağızdan yemek yiyemiyorsanız hastaneye gidin muhakkak. En azından sıvı takviyesi yapılır. Omun dışında yağsız şekersiz beslenin. Haşlanmış patates, pirinç lapası, bol maden suyu ve muz tüketebilirsinizKızlar ben çok fenayım ya ishal oldum üstten de mide bulantısı var bisey dokundu kesin kahvaltıda ne bilmiyorum diğer yiyenler normal ben fenayımelim kolum kalkmıyor midem taş gibi çok halsizim hastaneye gitmek istemiyorum doktorum da yok pazar acilde de bilmezler vs panik olmayayım napcam bilmiyorum ağlıyorum duygusal oldum baya bugün
Ben arıtma suyu da kullanmıyorum evdeki. Hazır su aliyoruz bana. Ben virüs kaptigimi düşünüyorum bünyem hassas olduğu içinbakteri mi kaptık acaba ya ben sudan cok süphe ettim bugün şişe suydu ama tadı değişikti dolum yapmıslar gibi hissettim bardak bardak içtim diğerlerinde bisey yok bende var bana dokundu galiba
Taktı şekerli tuzlu su karışık taktı bişey yiyemedigim için ama tedavi yontemi olmuyor ki serum da canım bünyem iyice bitkin, susuz kalmasin diye anlık çözüm.. enfeksiyon da kapmış olabilirim ama ishal eşlik etmesi beni suphelendiriyorEnfeksiyon mu kaptım sen naptın ya eşin dün serum takmadımı
Git canm doktora iyice bitkin düşeceksinizTaktı şekerli tuzlu su karışık taktı bişey yiyemedigim için ama tedavi yontemi olmuyor ki serum da canım bünyem iyice bitkin, susuz kalmasin diye anlık çözüm.. enfeksiyon da kapmış olabilirim ama ishal eşlik etmesi beni suphelendiriyor
Progestan tarzı ilaç kullanıyorsan olması normalKızlar baş ağrısı ve mide bulantısı var, ne yapmamı önerirsiniz? Genel bir seyir mi acaba?
Karaciğer değerlerinden ötürü progestanı bıraktım.Progestan tarzı ilaç kullanıyorsan olması normal
Valla ben ilk çocuğumda kullandım canım. Hiç bir sorun da yaşamadım çok şükürO zaman da yastık kullanılmaz direk olarak. Ya yatağın altına konur ya da reflü yatağı kullanılır. Ya da yan dönünce şortuna destek için. Kafa altına direk konulmaz
Daha önce mide bulantısı var mıydı canım ya korkmaya başladım hasta olmaktanKızlar baş ağrısı ve mide bulantısı var, ne yapmamı önerirsiniz? Genel bir seyir mi acaba?
Çorba içtim bol bol sıvı içtim biraz daha iyiyim canımGeçmiş olsun canm şimdi nasılsın
Geçmiş olsun canım havalar soğuyor dikkat etmek lazımÇorba içtim bol bol sıvı içtim biraz daha iyiyim canımmuhtemelen anlık dokundu bisey
Benim birkaç günde bir yokluyor, ben de bilmiyorum neyim var.Daha önce mide bulantısı var mıydı canım ya korkmaya başladım hasta olmaktan
Doktora bir danış istersenBenim birkaç günde bir yokluyor, ben de bilmiyorum neyim var.
Takip edelim ilaç vermeyelim dedi uyumaya çalışacağım.Doktora bir danış istersen
Canım sıkılacak bı yeri yokki böyle nohut gibi vs değil iç dudak komple şişti, az önce ılık suyla duş aldım biraz küçülmüş akşama kadar inşallah yarına bişey kalmaz çok sağolunSıkıp boşalt içini çok acımazsa ya da yarın doktora git geçmezse en iyisi yanlış birşey demeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?