Serklajdan sonra biraz ağrı oluyor ama hastanede serum ve ağrı kesici vuruyorlarBen de 14. Haftamda 27 civarı ölçüldü 7mmlik de esneklik varmış. Belden uyuşturma ile Serklaj olacağım yarın. Siz serklajdan sonra herhangi bir rahatsızlık yaşadınız mı iyileşme süreci nasıl oldu?
Yine English home dan çok innececik bebek yastığı almıştım.Ya aslında benimde çok alasım yok dediğin gibi uyku tulumları kullanılıyor genelde. Annem tutturdu yatağın içi boş mu kalacak diye
Narkozu nasıl aldınız?Serklajdan sonra biraz ağrı oluyor ama hastanede serum ve ağrı kesici vuruyorlar
Bana 2 ağrı kesici 2 serum vermişlerdi
1 hafta tuvalete gittiğimde hafifi acı hissiyatı oldu o kadar
Ben genel anestezi altında ameliyat oldum canımNarkozu nasıl aldınız?
Sıkıp boşalt içini çok acımazsa ya da yarın doktora git geçmezse en iyisi yanlış birşey demeyeyimDoğal bı yöntemi var mı peki şu an bu şişlik başka nasıl geçecek yarına kadar geçmezse doktora gidicem zaten
Ben tişörtle giyiyorum. Eğer tişörtleriniz crop tarzı ya da aşırı kısa değilse idare ediyor. Bir pantolon tişört giyip bakın tişört fermuarın neresine geliyor. Eğer fermuar görünmüyorsa kullanabilirsinizTunik vs giyenler için sanırım bu. Tişörtle kullanım için uygun değil gibi geldi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Yorgan önerilmiyor. Gece için uyku tulumu, gündüz için de battaniye alabilirsiniz. Yorgan yastık ya da beşik içindeki oyuncaklar hiç tavsiye edilmiyorKızlar yastık yorgan vs. Aldınız mı bebişlere ? Annem aradı şimdi yorgan alacağım ne alayım diye. Ben hiç bakmamıştım bilemedim nasıl bir şey almam gerektiğini
Ben battanyelerden daha sağlıklı buluyorum yorganı, pamuklu kılıfla kullanıyoruz ya, battanyelerin geneli sentetik sıkıntı verici. Ben de hayatta uyuyamam sentetik örtü ile. Yorganlards bebeklere göre minik zaten battaniyeler gibiYorgan önerilmiyor. Gece için uyku tulumu, gündüz için de battaniye alabilirsiniz. Yorgan yastık ya da beşik içindeki oyuncaklar hiç tavsiye edilmiyor
Önerilmemesinin sebebi bebeğe tehlike oluşturması aslında.Ben battanyelerden daha sağlıklı buluyorum yorganı, pamuklu kılıfla kullanıyoruz ya, battanyelerin geneli sentetik sıkıntı verici. Ben de hayatta uyuyamam sentetik örtü ile. Yorganlards bebeklere göre minik zaten battaniyeler gibi
Tabi, yüzünü örtmemesi gerektiğinden. İlk aylarda kundajçk tarzı sarılıyor zaten, biraz büyüyünce yorgan kullanılıyorÖnerilmemesinin sebebi bebeğe tehlike oluşturması aslında.
Aynen. Ben oğlumda üstünü hiç örtemedim. Bacağına bişey değse uyanıp tepiniyor attırıyor üstünden. Bebekken de beşiğin üstünü örterdim anca :)Tabi, yüzünü örtmemesi gerektiğinden. İlk aylarda kundajçk tarzı sarılıyor zaten, biraz büyüyünce yorgan kullanılıyor
Bulundugun sehirde kadın doğum hastanesi var mı canım bir aciline gitsen nolur nolmaz şişlik ve ağrı var dersin baksınlar enfeksiyon ise belki hemen sıkılması gerekir doktor tarafından , için rahat ederCanım sabah uyandım işte kasindi normal kasidim bı baktım büyüklük hissi geliyo aynaya kostüm hemen bı baktım ki kocaman olmuş afedersiniz sarkmış şişmiş çok korktum şu an kaşıntı ağrı yok ama sönük bı şişlik yine duruyooff neden oluyor ki bu
Güle güle kullanın hayırlı olsunAna kucağı olarak bunu aldık kuzenim cok memnun bebiş dün 4 aylıktı bol bol içinde yatıyor kendini öne geri ittiriyor elinde oyuncak oyalanıyor 20 günlükten itibaren üstünden indirmemiş elim ayağım bu dedi biz de aldık indirimde kızlar 975tl
Hoffie Balance Lüx Cotton Üç Kademeli Sallanan Ana Kucağı Katlanır (OYUNCAK APARATLI VE SEYAHAT ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları
Hoffie Balance Lüx Cotton Üç Kademeli Sallanan Ana Kucağı Katlanır (OYUNCAK APARATLI VE SEYAHAT ÇANTALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Canım yastık şu konuda iyi bebeğin kusma durumunda kafa yüksekte olduğu için kusmuğu ağzına geri kaçmıyor. Bu da Allah korusun boğulmaları falan önlüyor. Tabi yan yatırmak da önemliYorgan önerilmiyor. Gece için uyku tulumu, gündüz için de battaniye alabilirsiniz. Yorgan yastık ya da beşik içindeki oyuncaklar hiç tavsiye edilmiyor
Bende galiba tinylamb alıcam çok beğendimBen de tinylambte kuzulu oyuncakli bir set var onu sipariş ettim.
Bu yataş olanı aldık , fiyatı da iyi geldi bana. Son 3 ürün kalmıştı 2 sini biz aldık son 1 kaldı. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın benceBen yataşınkine baktım güzel görünüyor bizim kendi yorganımızda yataşın yün yorganı memnunuz
YataŠSuperwashed Yün Yorgan Bebek Yorganı 95 x 45 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YataŠMini YataŠBedding Superwashed Yün Bebek Yorgan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
dualarımızdasınız canımAynı şekilde bana da Recep Has amniyosentez temiz gelirse 22 de gel dedi
Geçmiş olsun yaa.Aynı durumdayım canım dünden beri kusma ve ishal devam ediyor, baş ağrısı var, su içemiyorum yarın tahlil verip doktoruma gidicem. Afedersin yeşil ishalKızlar ben çok fenayım ya ishal oldum üstten de mide bulantısı var bisey dokundu kesin kahvaltıda ne bilmiyorum diğer yiyenler normal ben fenayımelim kolum kalkmıyor midem taş gibi çok halsizim hastaneye gitmek istemiyorum doktorum da yok pazar acilde de bilmezler vs panik olmayayım napcam bilmiyorum ağlıyorum duygusal oldum baya bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?