2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Serklajdan sonra biraz ağrı oluyor ama hastanede serum ve ağrı kesici vuruyorlar
Bana 2 ağrı kesici 2 serum vermişlerdi
1 hafta tuvalete gittiğimde hafifi acı hissiyatı oldu o kadar

Ben detayliya 21+4 te giriyorum.Mide yanmalari benim de cok fena gece kalkip sut ictim biraz bastirdi kendi doktoruma da ancak 25.haftada gidicem

Tunik vs giyenler için sanırım bu. Tişörtle kullanım için uygun değil gibi geldi. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Ben tişörtle giyiyorum. Eğer tişörtleriniz crop tarzı ya da aşırı kısa değilse idare ediyor. Bir pantolon tişört giyip bakın tişört fermuarın neresine geliyor. Eğer fermuar görünmüyorsa kullanabilirsiniz

Kızlar yastık yorgan vs. Aldınız mı bebişlere ? Annem aradı şimdi yorgan alacağım ne alayım diye. Ben hiç bakmamıştım bilemedim nasıl bir şey almam gerektiğini
Yorgan önerilmiyor. Gece için uyku tulumu, gündüz için de battaniye alabilirsiniz. Yorgan yastık ya da beşik içindeki oyuncaklar hiç tavsiye edilmiyor

Yorgan önerilmiyor. Gece için uyku tulumu, gündüz için de battaniye alabilirsiniz. Yorgan yastık ya da beşik içindeki oyuncaklar hiç tavsiye edilmiyor
Ben battanyelerden daha sağlıklı buluyorum yorganı, pamuklu kılıfla kullanıyoruz ya, battanyelerin geneli sentetik sıkıntı verici. Ben de hayatta uyuyamam sentetik örtü ile. Yorganlards bebeklere göre minik zaten battaniyeler gibi

Önerilmemesinin sebebi bebeğe tehlike oluşturması aslında.

Tabi, yüzünü örtmemesi gerektiğinden. İlk aylarda kundajçk tarzı sarılıyor zaten, biraz büyüyünce yorgan kullanılıyor
Aynen. Ben oğlumda üstünü hiç örtemedim. Bacağına bişey değse uyanıp tepiniyor attırıyor üstünden. Bebekken de beşiğin üstünü örterdim anca :)

Ana kucağı olarak bunu aldık kuzenim cok memnun bebiş dün 4 aylıktı bol bol içinde yatıyor kendini öne geri ittiriyor elinde oyuncak oyalanıyor 20 günlükten itibaren üstünden indirmemiş elim ayağım bu dedi biz de aldık indirimde kızlar 975tl

Bulundugun sehirde kadın doğum hastanesi var mı canım bir aciline gitsen nolur nolmaz şişlik ve ağrı var dersin baksınlar enfeksiyon ise belki hemen sıkılması gerekir doktor tarafından , için rahat eder
ya da doktorunun numarası yoksa hastaneyi arayıp alabilirsen ara bir sor

Güle güle kullanın hayırlı olsun

Canım yastık şu konuda iyi bebeğin kusma durumunda kafa yüksekte olduğu için kusmuğu ağzına geri kaçmıyor. Bu da Allah korusun boğulmaları falan önlüyor. Tabi yan yatırmak da önemli

Bu yataş olanı aldık , fiyatı da iyi geldi bana. Son 3 ürün kalmıştı 2 sini biz aldık son 1 kaldı. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın bence

Geçmiş olsun yaa.Aynı durumdayım canım dünden beri kusma ve ishal devam ediyor, baş ağrısı var, su içemiyorum yarın tahlil verip doktoruma gidicem. Afedersin yeşil ishal ben de kusmalara yeniden başladı diye korkuyorum. Kasıklarımda ağrı da var. Dün 6 bugün 2 kere kustum 3. De yolda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…