2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kaşımaya bağlı ödem olmuştur zamanla geçer diye düşünüyorum ama hekiminize de mutlaka danışın bencede çok geçmiş olsun

Kaşımaya bağlı ödem olmuştur zamanla geçer diye düşünüyorum ama hekiminize de mutlaka danışın bencede çok geçmiş olsun
İnşallah çok teşekkür ederim herkese teşekkür ederim cevaplarınız çok sağolun kızlar

Kızlar yastık yorgan vs. Aldınız mı bebişlere ? Annem aradı şimdi yorgan alacağım ne alayım diye. Ben hiç bakmamıştım bilemedim nasıl bir şey almam gerektiğini

Kızlar yastık yorgan vs. Aldınız mı bebişlere ? Annem aradı şimdi yorgan alacağım ne alayım diye. Ben hiç bakmamıştım bilemedim nasıl bir şey almam gerektiğini
Yıkanabilen yün bebek yorganları var, ben kullanmıştım, hafif ama güzel ısıtıyorlar.

Ben birisi gruba atmıştı Karaca mikrofiber yorgan aldım Hepsiburada da 230 civarı bi şeydi

2 yaşa kadar yastık yorgan önerilmiyor diye kullanmayacağım uyku tulumu alacağım evin ısınma durumuna göre, oğlumdan da 2 tane owli kaldı

2 yaşa kadar yastık yorgan önerilmiyor diye kullanmayacağım uyku tulumu alacağım evin ısınma durumuna göre, oğlumdan da 2 tane owli kaldı
Ya aslında benimde çok alasım yok dediğin gibi uyku tulumları kullanılıyor genelde. Annem tutturdu yatağın içi boş mu kalacak diye

Kızlar ben çok fenayım ya ishal oldum üstten de mide bulantısı var bisey dokundu kesin kahvaltıda ne bilmiyorum diğer yiyenler normal ben fenayım elim kolum kalkmıyor midem taş gibi çok halsizim hastaneye gitmek istemiyorum doktorum da yok pazar acilde de bilmezler vs panik olmayayım napcam bilmiyorum ağlıyorum duygusal oldum baya bugün

Geçmiş olsun canım bilemiyorum biraz dinlenmeye çalış mideni rahat bırak Su içsen belki iyi gelir

Biraz uyumaya çalışın dinlenin bencede
Bi prilam alın isterseniz
Bi de muz patates yeseniz yatıp uyuyup dinlenseniz çok geçmiş olsun

Merhaba kızlar bebek için hastane çıkışı hangi marka aldiniz? İlk giydirerler ya 10lu buyuk olan. Kitikatede beğendim men iyimidir o firma?
Ben de tinylambte kuzulu oyuncakli bir set var onu sipariş ettim.

Eklentiler

• Screenshot_20230917_155559_Trendyol.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 67
Canım çok geçmiş olsun öncelikle sakin ol , prilam alabilirsin hazımsızlık var ise rennie alabilirsin. Yan yatıp dinlen. Yoğurt , haşlanmış patates ye. İyi olacaksınız

Ben de 14. Haftamda 27 civarı ölçüldü 7mmlik de esneklik varmış. Belden uyuşturma ile Serklaj olacağım yarın. Siz serklajdan sonra herhangi bir rahatsızlık yaşadınız mı iyileşme süreci nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…