2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben internetten bakınca grip aşısının canlı aşı olmadığını öğrenmiştim, bir de gribi biraz ağır geçiriyorum genelde. Daha önce aşı yaptırdığımda çok rahat etmiştim, şimdi de çoğul gebelik durumu var o yüzden kararsız kaldım.

Bende yazmıyor büyük ihtimal senin kronik hastalığın var dye öyle yazıyordu mesela annem diyaliz hastasıydı ondada çıkıyordu öyle bir yazı doktorları vuruyordu
Eşimin e nabızında da o ekran vardı tıkladım, öncelikli değilsiniz diyordu, eki yukarı ekledim. Herkeste aynı ekran olması lazım.

kızlar günaydın iyi haftalar herkese :) haftasonu bebeğe hastane çıkışı aldım 3-4 tane takım aldım.Baya araştırma yapmıştım andywawada karar kıldım ilke bebe de ilk üyelere %10 indirim var ve fiyatları gerçekten piyasaya göre daha uygun aklınızda olsun
Hastane çıkışı beyazlı tercih ettim kendimde beyaz pijama alacağım birde çok renkliler bebişi bana göre çok esmer gösteriyor
andywawa yanında biorganik aldım ürünleri yumuşacık.
Birde satıcı kadın dedi ki 2 kat giydirirsin kendinin bir fazlasını işte 2 kat zıbın 2 kat alt
bunlar hariç tekli altlardanda alacağım sanırım :)
sevibebe tarak ilke bebe de 99 tlydi fiyatı çok iyi geldi
Göğüs pedi aldım wee 38 tlydi
Birde e bebekten beyaz hem atlet tarzı hem kısa kollu hemde uzun kollu yenidoğan zıbın aldım :)
en son artık annemlerin aldıklarıyla toplayıp eksiklerimi gideririm dedim :)

Eşimin e nabızında da o ekran vardı tıkladım, öncelikli değilsiniz diyordu, eki yukarı ekledim. Herkeste aynı ekran olması lazım.
Benim böyle daha o buton gelmedi gelirmi bilmiyorum arada bakarım ama

Eklentiler

• FBCEBC97-282D-4468-A890-DA9B5B39258E.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 76
Bu takınların hepsi andwawadanmı aldınız

Bu arada ben mobil tarayıcıdan kontrol ettim.
Bende şimdi ordan girdim bana çıkmamış sizin kronik hastalığınız olduğu için size çıkmış yüksek risk grubunda olduğunuz için doktounuza sorun bence ne derse onu yapın

Eklentiler

• FA716A2F-FF8F-4099-8EDF-B9088E21FBE1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 65
Canlı aşı değil ölü aşı, hamilelere öneriliyor, tabi doktora danışılır
aynısı bende de oldu bu sabah, ama toplanma gibi birşey hissettim kasılma mı oldu acaba diye tedirgin oldum daha çok küçüklertekrar olursa doktoruma danışacağım

Kasılmada ağrı olablir ağrınız oldumu?Alan dar gelmeye başlıyor galiba bebişlere nereye yönelceklerini şaşırdılar resmen top gibi oldu karnımın ortası dışarıya dgru avuçladım falan çok güzeldi

Ağrım olmadı, o minik kafasını hissettim ben de resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…