Sağlık ocağına gidersem bi sorayım grip aşısını bakayımBence hamileyiz diye tanımlandı. Kronik olarak da hastalığım ver evet.
E nabızda kontrol edebilir misiniz size de tanımlanmış mı?
Ben internetten bakınca grip aşısının canlı aşı olmadığını öğrenmiştim, bir de gribi biraz ağır geçiriyorum genelde. Daha önce aşı yaptırdığımda çok rahat etmiştim, şimdi de çoğul gebelik durumu var o yüzden kararsız kaldım.Ben grip aşısı vurulduktan sonra acillik olmuştum etlerim kemiklerim çok ağrıdı halsizlik oluştu acile gitmiştim bana hemşire canlı virüsü neden vücuduna alıyorsunki dedi canlımı bilmiyorum ama ben bunu vurulunca o kış çok hafif atlatıyorum hastalıklarımı dedim benim grip hastalıklarım ağır geçiyor dedim öyle dediğine göre canlıdır diye dşünyrum şimdi merak edyorum o hemşire covid aşısı vurulmuşmuydu acaba?birde evet grip aşısı daha eski covid aşısına göre ama ben şuan ikisinide vurulmak istemem açıkcası blmyrum
Bende yazmıyor büyük ihtimal senin kronik hastalığın var dye öyle yazıyordu mesela annem diyaliz hastasıydı ondada çıkıyordu öyle bir yazı doktorları vuruyordu
Eşimin e nabızında da o ekran vardı tıkladım, öncelikli değilsiniz diyordu, eki yukarı ekledim. Herkeste aynı ekran olması lazım.Bende yazmıyor büyük ihtimal senin kronik hastalığın var dye öyle yazıyordu mesela annem diyaliz hastasıydı ondada çıkıyordu öyle bir yazı doktorları vuruyordu
Benim böyle daha o buton gelmedi gelirmi bilmiyorum arada bakarım amaEşimin e nabızında da o ekran vardı tıkladım, öncelikli değilsiniz diyordu, eki yukarı ekledim. Herkeste aynı ekran olması lazım.
Bu takınların hepsi andwawadanmı aldınızkızlar günaydın iyi haftalar herkese :) haftasonu bebeğe hastane çıkışı aldım 3-4 tane takım aldım.Baya araştırma yapmıştım andywawada karar kıldım ilke bebe de ilk üyelere %10 indirim var ve fiyatları gerçekten piyasaya göre daha uygun aklınızda olsun
Hastane çıkışı beyazlı tercih ettim kendimde beyaz pijama alacağım birde çok renkliler bebişi bana göre çok esmer gösteriyor
andywawa yanında biorganik aldım ürünleri yumuşacık.
Birde satıcı kadın dedi ki 2 kat giydirirsin kendinin bir fazlasını işte 2 kat zıbın 2 kat alt
bunlar hariç tekli altlardanda alacağım sanırım :)
sevibebe tarak ilke bebe de 99 tlydi fiyatı çok iyi geldi
Göğüs pedi aldım wee 38 tlydi
Birde e bebekten beyaz hem atlet tarzı hem kısa kollu hemde uzun kollu yenidoğan zıbın aldım :)
en son artık annemlerin aldıklarıyla toplayıp eksiklerimi gideririm dedim :)
Eki Görüntüle 3302928 Eki Görüntüle 3302929 Eki Görüntüle 3302930 Eki Görüntüle 3302931
hastane çıkışı ve maviliyi aldım 1 çekmediğim 1 takım var andywawadan aldığımBu takınların hepsi andwawadanmı aldınız
Bu arada ben mobil tarayıcıdan kontrol ettim.Benim böyle daha o buton gelmedi gelirmi bilmiyorum arada bakarım ama
hastane çıkışı ve maviliyi aldım 1 çekmediğim 1 takım var andywawadan aldığım
krem olanı biorganikten aldım bu markda
Bunların hepsi ınstagram hesaplarından dimi
Bunların hepsini ınstagramdan hesaplarından oluşturdunuz dimihastane çıkışı ve maviliyi aldım 1 çekmediğim 1 takım var andywawadan aldığım
krem olanı biorganikten aldım bu markda güzel tavsiye ederim :)
Bunların hepsini ınstagramdan hesaplarından oluşturdunuz dimi
Hmm izmirde mağazaları var mı bilmiyorum açıkcasıhayır canım mağazadan aldım mağazada ilk üyeliğe %10 indirim var internete göre daha uyguna geldi birde internet fiyatlarında daha düşük mağaza
Bende şimdi ordan girdim bana çıkmamış sizin kronik hastalığınız olduğu için size çıkmış yüksek risk grubunda olduğunuz için doktounuza sorun bence ne derse onu yapınBu arada ben mobil tarayıcıdan kontrol ettim.
Canlı aşı değil ölü aşı, hamilelere öneriliyor, tabi doktora danışılırKronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrum
aynısı bende de oldu bu sabah, ama toplanma gibi birşey hissettim kasılma mı oldu acaba diye tedirgin oldum daha çok küçüklerKızlar mide ağrısıyla uyandım hala daha ağrıyor napsam geçer ki?birde uyandıktan sonra güzelce gerildim bir baktım karnımda yumru oluştu göbek deliğimin sağ çaprasıyla avcumla elledim 3-4 saniye öyle durdu kafası gibiydi sanki yusyuvarlak sonra geri çekti çok değişiktiama erken değilmiydi bunun için
internette şubeleri yazıyordur bakarsın :)Hmm izmirde mağazaları var mı bilmiyorum açıkcası
Buldum izmirdede varmış ama bana çok uzak karşı taraftaBunların hepsini ınstagramdan hesaplarından oluşturdunuz dimi
Kasılmada ağrı olablir ağrınız oldumu?Alan dar gelmeye başlıyor galiba bebişlere nereye yönelceklerini şaşırdılar resmen top gibi oldu karnımın ortası dışarıya dgru avuçladım falan çok güzeldiCanlı aşı değil ölü aşı, hamilelere öneriliyor, tabi doktora danışılır
aynısı bende de oldu bu sabah, ama toplanma gibi birşey hissettim kasılma mı oldu acaba diye tedirgin oldum daha çok küçüklertekrar olursa doktoruma danışacağım
Ağrım olmadı, o minik kafasını hissettim ben de resmenKasılmada ağrı olablir ağrınız oldumu?Alan dar gelmeye başlıyor galiba bebişlere nereye yönelceklerini şaşırdılar resmen top gibi oldu karnımın ortası dışarıya dgru avuçladım falan çok güzeldi
Şükür ağrı olmamışAğrım olmadı, o minik kafasını hissettim ben de resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?