2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende buna baktım da yatma kısmı nasıl oluyor acaba bende şuan yeğenimin kullandığı chicco lite way 3 baston tipi var ama ilk doğduğunda kullanamayacağım sanırım
komple yatıyor yenidoğana kulllanımı ıcın, ıcıne bırde pofuduk sunger aldık yatak gibi civilde vard 150tl gıbı bıseydı ..
şubat dogucagı ıcın zaten ılk 3ay falan kullanım zor bızım burda kar kış oluyor.. sonrasında rahat olur dıye duusnuyorum..
o yuzden travel almadım canım

O kadar üzüldüm ki basın sagolsun canim.. Rabbım en kısa zaman da kucağını doldursun insallah

P paki34 canım sen sonucunu yazdın mı kaçırdım sanırım nasıl geldi sonuçlar??
Benim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalım fetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için

Ne kadar güzel bi haber canım
İçim ferahladı resmen
Gözün aydın çok sevindim

Çok sevindim çok şükür artık rahat nefes alıp hamileliğin tadını çıkarabilirsin peki neden fetal dna yanılmış o kadar güvenilir bir test bile bunu yapıyorsa

Canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun gözünüzaydın Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Merhaba herkese bugün kontrolümüz vardi 17. hafta bitti bebis iyi. Ben almanyadayim aylik kontrol harici kontrol olmuyor burda keyfi oyzden şu rahim ağzı kısalığı mevzusu kafama takılmıştı. Bugün ben demeden alttan muayene yapmamız gerekiyo dedi doktor kendisi ölçüm için. 79mm ölçüldü. Çok rahat olabilirsin dedi şükür bebiş iyi biraz rahatladım.
Buarada grupta aşı sık sık tartışılıyo oyüzden tecrübemi söylemiş olayım. Bugün eşime bile aşı yaptılar boğmaca için karma( tetanos difteri ve boğmacanın oldupu) ve kızamık kızamıkçık kabakulak için aşıların üstünden çok zaman geçtiği için yapalım dediler. Bana da karmayı yapacaklarmış önünüzdeki ay. Kesinlikle aşıyı destekliyolar aşırı önemsiyolar hatta anneanne babaanne çocukla temas edecek kim varsa onların da aşılarını kontrol edin dediler aşıyı çok önemseyen biri olarak ben bu koruyucu tavrı seviyorum ne yalan söyliyim:)

Çok şükür canım ya o kadar sevindim ki İmtihan bir yerde o kadar sıkıntıya girdin ettin Rabbim ferahlık verdi şimdi daim eylesin

Ayyy biliyordummmm güzel prensesimiz teyzelerinin kuzusu resmen gözlerim dolu dolu yazıyorum valla o fetal dna ya da ne desek az kalacak fena bilendim %99 diyip çıkacaklar işin içinden demek ki %1 ihtimalden yırtıyorlar kendilerini aklamak hepsi
Minnosumuz iyi ya ohhh şükürler olsun

Ay evet bende böyle bir şey rüyamda gördüm dedim ki aslında cinsiyetin hiç önemi yok boş işler baktığınızda erkek çocuk annesi olmamız gerekiyor demek ki bizim misyonumuz başka. Bide instada erkek çocuklu influencerları takip ediyorum ısınmak için bende sana bunu tavisye ediyorum, şeyda koç un oğluna bayılıyorum bilmiyorsan mutlaka bak

Fena sayılmaz kuzum. Acile gitmeleri saymazsak henüz gitmedim doktora. Yarin randevum var bakalim ne görcem ne duyucam. Sen nasilsin kuzum
Acile neden gittin canım inşallah önemli bir şey yoktur.
Yarın güzel haberlerle gel inşallah.
Bende pazar günü acile gittim altımda hep ıslaklık var suyummu geliyor acaba diye şükür suyum değilmiş
Serklaja baktılar 35mmden 35.9 a yükselmiş dünyalar benim oldu şu küçücük sayı bile mutluluk benim durumumdakiler için
Ama aylar sonra dışarı çıktıgım için ayakkabılarım ayağıma olmadı ayaklarım şişmiş

yaaa o kadar mutlu oldum kı ,
resmen şaka gıbı ya fetal dna diye kendini parçalıyor hekimler yanılma payına bak ... neye guvenecegımızı şaştık artık..
geçtiii,gittii hersey çok çok sevindim canım... Rabbım tum yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…