komple yatıyor yenidoğana kulllanımı ıcın, ıcıne bırde pofuduk sunger aldık yatak gibi civilde vard 150tl gıbı bıseydı ..Bende buna baktım da yatma kısmı nasıl oluyor acaba bende şuan yeğenimin kullandığı chicco lite way 3 baston tipi var ama ilk doğduğunda kullanamayacağım sanırım
O kadar üzüldüm ki basın sagolsun canim.. Rabbım en kısa zaman da kucağını doldursun insallahDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Benim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalım
Ne kadar güzel bi haber canımBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Ayy sendr demi migren var çok.berbat yaMigren sağ gözden vuruyor gibi hissediyorum gebelikten önce bir tane arveles içip türk kahvesi yapıyordum gelmeden gidiyordu çoğu zaman şimdi Türk kahvesinden tiksindim iyice ve arveles yasakparol da etki etmiyor yandım valla
Aşınızı yaptırın Allah’ın izniyle bir şey olmayacak.Kızlar bulaşık makinemin üst sepeti çürüdü ya paslı yerleri var farketmeden de kullandık hep sipariş vericem üst sepeti ama bu zamana kadar kullandık korku girdi içime
Çok sevindim çok şükürBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Canım nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun gözünüzaydınBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Aldım canım iyi ki söyledin hastane valizine koyarımBuda uygun ihtiyacınız varsaÖzlem Toys Lux Baby Doğum Çantası Çok Kullanışlı Düzenleyici 6 Parça - Fiyatı, Yorumları
Özlem Toys Lux Baby Doğum Çantası Çok Kullanışlı Düzenleyici 6 Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok şükür canım ya o kadar sevindim kiBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Ayyy biliyordummmmBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Güle güle kullan canım benim limit bitti alamadım birdahakine inşallah bende 6 lı çamaşır deterjanı ile bebek bakım seti aldım bakım seride 229 TL idiAldım canım iyi ki söyledin hastane valizine koyarım
Fena sayılmaz kuzum
Ay evet bende böyle bir şey rüyamda gördüm dedim ki aslında cinsiyetin hiç önemi yok boş işler baktığınızda erkek çocuk annesi olmamız gerekiyor demek ki bizim misyonumuz başka.Ben böyle sağlıklı olsun da diyen insanlara çok uyuz olurdumtamam sağlıklı olsun da cinsiyette önemli diye nefret ediyordum erkek çocuklarından bir iki hafta önce yeni doğmuş down sendromlu kız bir melek bebek gördüm içime oturdu dedim ne yapıyorum ben herkes ne kadar haklı , ben bu hayatta olmazsam kendine yetebilecek sağlıklı başarılı bir insan getirmek varken cinsiyet neymiş oldum bana çok büyük ders oldu.. ilk başlar tabi ki kabul edemedim o güne kadar gittikçe alışıyor insan , senin de 2-3 haftaya hepsi geçmiş olur alışmış olursun canım bol bol erkek bebişli kişilerle görüş bi de ben öyle yapmaya başladım
Acile neden gittin canım inşallah önemli bir şey yoktur.Fena sayılmaz kuzum. Acile gitmeleri saymazsak henüz gitmedim doktora. Yarin randevum var bakalim ne görcem ne duyucam. Sen nasilsin kuzum
yaaa o kadar mutlu oldum kı ,Benim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?